Jump to content
Fiestaclub.nl

Caesar

Active users
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

About Caesar

 • Rank
  Fiesta Senior

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ron
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

2619 profile views
 1. Caesar

  Fiesta ST mk 7.5 distributieriem

  De dorpelverlichting is vervangen onder garantie. Deze was al stuk toen ik de auto bij de dealer ging ophalen. Merkwaardig was wel dat bij een nieuwe auto beide dorpelverlichtingen voor de helft al niet meer werkte...... .
 2. Mooi die "verwarring".
 3. Bij mijn kenteken staat dus ook de terugroepactie, ST ecoboost 1.6. Kreeg eergisteren wel een mail van de dealer, gefeliciteerd met de derde verjaardag van uw auto! Het is (weer) tijd voor een beurt van uw Fiesta, maar nada over een terugroepactie. Morgen even een mail eruit naar Ford, combineer die beurt maar met de actie.
 4. Caesar

  Vraagje betreft instaplijst ST

  Nog sterker, bij mij al kaduuk bij aflevering. En aan beide zijden! Nu bijna drie jaar verder, nog steeds werkend.
 5. Caesar

  MK8 ST-LINE aanpassingen

  Mooi man! Nieuwe Fiesta en in "mijn' kleur. Ik ga het volgen, en wacht op de nieuwe ST. Hopelijk binnen een paar maanden......
 6. Caesar

  Tuning Revo Stage 1/2

  Bullshit reacties met je buitenlandse linkjes. Tunen wil niet altijd zeggen dat je de regels (moet/wil) overtreden. Zelfs met een standaard ST lukt dit met gemak. Dus beetje popie-jopie doen met Revo software met een paar pk meer..... Ieder zijn ding. Ik wacht wel tot begin 2018.
 7. Caesar

  Fiesta ST mk 7.5 distributieriem

  Mijn ST is nu 2,5 jaar oud en het enigste wat ik heb gehad is de dorpelverlichting die half kaduuk ging. Voor de rest een probleemloze auto, en een totaal andere auto qua beleving en motorisering dan de standaard Fiesta's. Ik heb ze allemaal gereden, de Sport , de Metal, maar een ST is toch echt een ander verhaal. Dus als je mag kiezen........:P Succes met je keuze. Ik wacht nog een paar maanden..................2018 ST.
 8. Caesar

  Fiesta 2017

  Ter info: Vignale en ST-Line komen in Oktober, de echte ST komt pas medio 2018.
 9. Caesar

  Fiesta ST 2018 onthuld.

  Begin 2018 komt er dus definitief een nieuwe ST. Belangrijkste verschillen met het huidige model: 1.5 EcoBoost uit de Focus met 200 pk, ge-upgraded interieur met Sync 3 , andere achterlichten, en 18 inch wielen.
 10. Caesar

  Fiesta ST200 | #TunedbyMebu.nl

  Correct me if i'm wrong.... De 1.6 Sport en Metal hebben een 1.6 Duratec motor, de ST een 1.6 Ecoboost Ti-VCT motor. Wezenlijk verschil......... De "normale" ST heeft al een overboost van 15 seconden waarbij de motor 197pk levert, dus Marco heeft het bij het rechte end. Mooi dat Mebu een ST200 getuned heeft, zal wel de enigste in Nederland zijn daar de ST200 niet in ons land geleverd wordt.
 11. Caesar

  Fiesta 2017

  Die 2 deuren teveel is voor de Ami markt. Verder leuke Photoshop pica's. Zoals al eerder; volgens de geruchtenmachine staat er een 2018 ST op het programma. Deze zou begin 2018 op de markt komen, dus niet op het bijna einde van een modellenreeks. De RS versie is uiteraard weer spraakmakend. De vernieuwde ST zal mijns inziens doorboorduren op de 1.6 Turbo, maar nu gekieteld door Mountune, dus minimaal 215 PK. De RS is wot we all dream of, of het in 2018 eindelijk waarheid wordt.... Zal toch weer een frontwheeler worden, en om de concurrentie te beantwoorden zal er toch minimaal 240 pk uitgeperst moeten worden. De huidige 1.6 is daar met wat aanpassingen wel degelijk toe in staat. Ik zie het wel op me afkomen........
 12. Caesar

  Fiesta 2017

  Platgeslagen B-max. De features zien er aardig uit, mooi is dat het dashboard nu eindelijk verlost is van het zogenaamde telefoonbeeld, maar om nu een losstaand display te introduceren.... beetje jammer, had van mij in de console verwerkt mogen worden. LED vind nu ook zijn weg, maar zijn de achterlichten ook LED? en de koplampen? Nu Xenon leverbaar? LED? De driepitter (en zelfs af en toe 2!!!) is standaard, volgens de geruchten, gaan we weer, komt 2018 de ST variant, en maybe....de RS. Dus motorisch veranderd er in het begin niet veel. Sync 3 wordt eindelijk de standaard, maar als ik naar de upgraded VW golf kijk, dan loopt Ford wederom achter de feiten aan. Ik wacht ff af. In ieder geval tot er een potente versie van de Fiesta beschikbaar komt.
 13. En Bedankt! Stroom afgetapt via de door jullie voorgestelde methode. De a stijl heb ik niet hoeven te verwijderen, gewoon de kabel achter het rubber van de a stijl duwen, er is genoeg ruimte om via het rubber achter de A stijl te komen. Vanaf de A stijl loopt de kabel nu in de raamsponning naar achter de spiegel. Sponningruimte is genoeg om de kabel in te stoppen, bij de spiegel wordt het minder. daar dus een kabelklemmetje gezet om ervoor te zorgen dat de kabel niet uit de sponning valt. Al met al....alles netjes weggewerkt!
 14. Ik ben een totale leek w.b. aanleggen van een stroomcircuit om mijn pas gekochte dash van stroom te voorzien. Zaakje wordt van stroom voorzien door de 12 Volt aansluiting in de middenconsole, en probeer nu de hele kabelhandel zo weg te werken dat het minimaal in het zicht is. Op YTube is er een filmpje van iemand met dezelfde auto, ST uit 2015, welke de boel verlengt heeft via het handschoenenvakje, wat een woord....en via daar de kabel verwerkt heeft naar achter de spiegel. Hoe kan ik dit nu het beste aanpakken? Kan ik de kabel via de lijst naast het raam laten lopen? En hoe krijg ik die los? En ook niet onbelangrijk, staat er continu stroom op de 12 Volt aansluiting in de middenconsole? Ik wil niet 's morgens instappen en niet kunnen starten omdat de accu leeg is....:P Alvast bedankt voor jullie inzicht!
 15. Caesar

  Led Dimlicht mk7

  Wat toevallig! Ik zag vanavond deze voorbij komen....LED is een ST. LED koplampen Fiesta ST
×