Jump to content

Soundraiser

Global Moderators
 • Posts

  7978
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Soundraiser

 1. https://forum.fiestaclub.nl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=354
 2. Toch Remy of Gerjan dan maar meenemen
 3. Concurreren met kwikshit ??? Zou daar nog geen band laten wisselen.
 4. Welkom. Dit is echter geen verkoop topic
 5. Heren, Hierbij het vriendelijke verzoek om het gezellig te houden. Afzeiken is enkel voorbehouden aan de crew, welke dit uitvoeren door de grote "laten we er eens 1 bannen" knop. Gezien wij al niet eens meer weten waar deze zit in ons dashboard, is deze dus ook al tijden niet meer gebruikt. (Rijdt intussen naar de MC D, niet voor een Sjonnie meeting. Maar voor een burger.)
 6. Heb het bericht mogen ontvangen dat Auto van der Burgh de boel in Spijkenisse heeft laten klappen: Einde bedrijfsactiviteiten vestiging Spijkenisse Hierbij brengen wij u op de hoogte van de onlangs doorgevoerde wijziging in onze organisatie. Per 1 november j.l. is onze vestigingsstructuur aangepast en zijn wij gestopt met onze bedrijfsactiviteiten in onze vestiging Spijkenisse aan de Boyleweg 4. Uiteraard kunt u, als zeer gewaardeerde klant, blijven rekenen op de service zoals u die van ons gewend bent. U bent dan ook van harte welkom in één van onze vestigingen te Brielle, Oud-Beijerland of Maasdam. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Heb al van diverse klanten mogen vernemen dat Dirk-Jan van der Burgh hier helaas geen klanten mee zal behouden. Tenslotte word er verzocht naar twee einden van de bewoonde wereld te komen. Terwijl er een grote dealer om de hoek zit. Ik wens in ieder geval het betrokken personeel veel sterkte en het allerbeste toe. En verneem ook graag waar zij hierna aan de arbeid gaan. Jeroen, Marcel, Ed, Roland, Ronald, Patrick, Joop en Ferry namens diverse klanten bedankt voor de vele jaren goede service.
 7. Leuk man enkel waar blijven de foto's
 8. Een thaise afneembare trekhaak of toch maar gegaan voor een Primus Sport
 9. Dit is normaal, achteruit is niet gesynchroniseerd namelijk.
 10. Al is het alleen maar omdat je ABS sensor niet van kopervet houd
 11. Nou dat zal je nog meevallen, de meeste door Ford geleverde accessoires kosten bij de meeste dealers minder dan after market besteld.
 12. Welkom, ben zelf ook in het bezit van een Fusion. Je hebt trouwens de Mk2
 13. Zijn geen breedstralers, maar MIST lampen........
 14. Dat doet Jur, zegt hij namelijk ook gewoon tegen zijn zwager als die naar de auto van zijn zusje mag kijken En die is Full time monteur bij ons gewaardeerd merk
 15. Als je een goed adres in de buurt van Zoetermeer zoekt (zevenhuizen) Remenko Klik maar
 16. Buchli diesel service, top adres voor je roetfilter
 17. Nee deze heeft geen bevestigingspunten, die zal je moeten boren of gewoon bevestigen met ruitenkit en dit is meer dan stevig genoeg.
 18. Nee deze heeft geen bevestigingspunten, die zal je moeten boren of gewoon bevestigen met ruitenkit en dit is meer dan stevig genoeg.
 19. Als het je verstuivers zijn ruik je dat wel onder je motorkap, diesel of uitlaatgas. maar je kan inderdaad onder de luchtfilter kap kijken of je daar iets raars ziet.
×
×
 • Create New...