Jump to content

Michiel

Global Moderators
 • Posts

  9805
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michiel

 1. Alleen al de mensen die nu aangeven alleen of met introducee mee te willen, dat zijn er 21. Genoeg om ieder geval de planning in gang te gaan zetten aangezien het topic pas een paar dagen online staat.
 2. 's Middags om 17 uur wegrijden naar de trein, rond 18.30 uur op de trein. Rond 19.30 uur in Frankrijk en dan nog 3 uurtjes rijden terug naar Nederland. Kan makkelijk. Maar niet als je de boot pakt.
 3. Nog 8 posts tot de 10.000 Niels. Mijlpaaltje.
 4. In het venster hieronder vindt je alle informatie over de meeting. Wil je deelnemen aan de meeting dan kan je je hier via de website aanmelden. In dit topic kan je discussiëren over de meeting. Het is niet nodig om aan te geven of je wel of niet komt want de deelnemers kan iedereen zien in het venster hieronder.
 5. Michiel

  Vurenmeeting

  In het venster hieronder vindt je alle informatie over de meeting. Wil je deelnemen aan de meeting dan kan je je hier via de website aanmelden. In dit topic kan je discussiëren over de meeting. Het is niet nodig om aan te geven of je wel of niet komt want de deelnemers kan iedereen zien in het venster hieronder.
 6. Ik doe wel mee Was die locatie van Pim beschikbaar of moet ik even op zoek naar een mooie locatie?
 7. Die tijd van half 8 had ik even gemist. Ik was vanmiddag onderweg toen ik het van The Crow hoorde Even omgedraaid en dan zie ik jullie vanavond weer.
 8. Mijn Thaise leesvermogen is niet meer zoals het ooit was
 9. Ik heb van Rens een mooi rekeningoverzicht gehad tot en met 24-8. Hierop staan de betalingen van zo goed als iedereen. Mensen die niet betalen krijgen geen kaarten en geen plek op de clublane, dus vergeet niet dit weekend je geld voor de kaartjes over te maken op de Fiestaclub-rekening als je dit nog niet gedaan hebt. De inschrijving bij de XR-RS-club moet op 31-8 daar binnen zijn namelijk en dan kunnen we dat maandag nog regelen. Geen probleem. Hoeveel personen en auto's?
 10. En je forumnaam, dat maakt het wat gemakkelijker controleren voor ons
 11. Toen je je aanmeldde hadden we nog geen forum om je voor te stellen volgens mij? In ieder geval is http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showt...ost&p=32619 je eerste post voor zover ik kan zien.
 12. Ik heb hem ook rijkelijk laat op de site gezet
 13. http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showtopic=1010
 14. Ze stonden in het Mk7-modellen-forum, dat klopt. Dat forum heet niet voor niet "Informatie" en is in principe bedoeld voor statische informatie. Via je Posthistorie in je profiel kun je ze altijd nog gemakkelijk terugvinden Maar het forum waar ze in stonden is specifiek bedoeld om gegevens in de database te zetten op een specifieke manier om ze zo gemakkelijk op de site te kunnen zetten. Zo worden de bodykits en modificatie- en reparatieguides automatisch geïmporteerd op de site. De tekst uit het eerste bericht wordt geïmporteerd, voorzien van opmaak en getoond op de site. Mensen verwachten bij een "guide" een uitleg, geen vragen van leden. Daarvoor zijn de overige forums prima geschikt Op deze manier hoeven we geen apart CMS te maken om dingen op de site te kunnen zetten. Mensen die op het forum kunnen posten kunnen ook iets op de site zetten. En als we iets leuks tegenkomen op het forum, wat ook op de site kan, dan staat het er heel gemakkelijk op. Als iemand bijv een leuk nieuwtje tegenkomt over Ford en daar een topic over opent, dan passen we dat lichtjes aan en verplaatsen het naar het Nieuws-forum en een uurtje later staat het automatisch ook op de site, inclusief foto's en reageer-knopjes. Druk je op Reageer, dan ga je ook naar het forum om te reageren.
 15. Zou kunnen dat ze verplaatst zijn ja Er stonden er een paar niet op de goede plek.
 16. Michiel

  Mountune

  Pak dan de set van Cupspoiler Die zijn echt carbon maar dan betaal je wel ietsje meer ja
 17. Lijkt me geen mededeling aan de crew, dus een schopje: Algemeen > Onderhoud & Reparatie
 18. Michiel

  Mountune

  Als je de verzendkosten maar betaalt, dan sturen ze het zelfs met DHL overnight express Netherlands is ook te kiezen waar nu Afghanistan staat
×
×
 • Create New...