Jump to content

richard b

Active users
 • Posts

  1359
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by richard b

 1. Goed om te zien dat de stuuraanpassing werkt .
 2. Er zit een beveiliging(MY20) in de software gebouwd om dat te voorkomen
 3. Je kan ook nieuwe systemen updaten laat hem op auto detect staan en dan update hij oude en nieuwe systemen, daar om is de software zo gemaakt om dit juist tegen de te gaan dat men zijn zijn apim Soft bricked. Bij die van mij zet ik hem wel op auto install omdat het een nieuwe auto is en weet wat ik doe. En zoals Niels aangeeft Eu kaart is gelijk geactiveerd sleutel zit erbij in.
 4. Zou een andere optie niet kunnen zijn om ze te spuiten, had dat op mijn mk 7.5 ook gedaan zag er gewoon goed uit ook na 2 jaar nog glans . Heb dat toen met dat spul van motip gedaan. 2 lagen er op gezet .
 5. Mooie berichten en een erg mooie auto de Puma. wij waren net op tijd met onze Active uitvoering incl Bliss en alle toeters en bellen. hadden hem in April 2021 besteld en werd geleverd eind Oktober na 4 maal uitstel.
 6. Volgens mij is deze smoked kleur. SMoked achterlicht mk8
 7. Heel veel plezier met je mooie ST
 8. Dode hoek detectie Bliss is niet meer leverbaar staat ook niet meer in de optie lijst. Zal vast met chips te maken hebben, kan mij niet voorstellen dat men bewust bliss van de lijst gehaald heeft , ideaal systeem systeem vind ikzelf. heb het gelukkig zelf nog op de auto, 1 van de laatste MK8 die voor de update van de band gerold is in Duitsland.
 9. Je kan beter voor dit soort gaan vele malen beter heb zelf goede ervaring met dit soort LED lampen. Led H11
 10. Als je inlogt op mijn Ford dan kan je dit nu ook bekijken als ik het goed begrijp, was gisteren even aan het kijken in mijn account en kwam een stukje tegen over bestelde auto's. Of dit nieuw is geen idee.
 11. Mistlampen gewoon plug and play Knipperlichten plug and play heb ze in de spiegels en voor en achter, voor de knippers voor en achter die met weerstand bestellen. of met forscan even in de computer gaan om instellingen te veranderen om snel knipperen/hyperflash te voorkomen.. Achteruitrij plug and play . Zonneklep geen idee zit geen verlichting meer op mijhn active X van nov 2021 in mijn vorige mk8 2017 zat het wel maar niks mee gedaan
 12. Jij kan ook niet stil blijven zitten of niet dan. hier net zo allerlei ideeën ideeën spoken door mijn hoofd Maar ziet er weer mooi uit willem.
 13. Heb jij al met de nieuwe automaat gereden ik heb hem hier in mijn Active X ik moet zeggen buitengewoon fijne bak schakelt heel erg soepel en dan bedoel ik ook heel erg soepel, had in mijn mk7.5 de powershift iedereen viel erover maar icm met getuned en 155 pk zeer fijn . Nu de Active X 125 pk met de nieuwe bak goede combinatie. Of ik hem nog aan de computer hang geen idee nog, als ik hem in sportstand zet gaat hij erg goed van zijn plaats af en inhalen gaat prima ook in die stand.
 14. Diezelfde kosten bij Ali 5 euro incl. bezorging binnen 10 dagen in huis. De knippers voor in de spiegel rond de 15 Euro daar. Heb ze naast de van autobeam gehouden van een kennis exact dezelfde knippers 1 op 1 gelijk. Autobeam en dat soort gasten bestellen ze daar ook net zoals de knippers in de spiegels, Heb ze ook via Ali besteld dit is nu de tweede MK8 waar ik ze in heb er is bij mij nog niet 1 stuk gegaan. Maar goed back on topic Mooie auto en mooie plannen. Had die vorige van mij ook gechipt rechtstreeks van de dealer naar Unlimited tuning 155PK met een automaat dat rijd zo ontzettend fijn na de tuning een aanrader. Mijn vorige mk 7.5 had ik dat ook laten doen was met de powershift bak velen vielen over dat systeem , maar man wat rijd dat fijn was ook 155 pk na tuning. Heb nu de Active X vanaf Oktober met de nieuwe(powershift) bak en de herziende 3 pitter af fabriek 125 pk twijfel nog aan de tuning want als ik hem in sportstand zet dan werk je echt verschil en gaat hij echt wel van zijn plek af.
 15. Voor zover ik zien kan dimmen deze ook goed zonder flikkering, heb er verschillende geprobeerd en ben bij deze blijven hangen. Even delen door 2, 14000 is voor beide lampen, maar zeg dat er effectief rond de 5500 over blijft . Ben persoonlijk zeer tevreden met deze lampen.
 16. IK heb deze er inzitten, had deze ook in de vorige MK8 prima lamp goed licht en hebben in die andere 3 jaar lang probleemloos gewerkt en zijn er mee verkocht . DIe jij op de foto hebt schijnen aan 2 kanten die ik heb geven rondom licht geen blind spots in het lichtbeeld dan. Ben zelf nog op zoek naar goede H1 lampen die passen maar dat is een lastig iets ivm lengte van de achterkant lamp ivm met in kantelen behuizing zit in de weg max ruimte achter de lamp 27 mm alles daarboven past niet. Maar wil ook rondom schijnend hebben i.p.v. 2 kanten Led H8/H1
 17. Zit op korte ritjes hier met 125pk 7traps automaat mild hybride in de active x op 16.8Km/L veel afremmen en optrekken op het stuk wat ik vaak rij dit ivm vracht verkeer. Snel weg zit ik rond de 5.3 per 100 en rij niet als een ouwe zak
 18. Heb je wel een punt, maar ik update nu al een lange tijd via cyanlabs veel minder gezeur dan bij Ford plus je kan een eigen usb samenstellen met de bestanden die je er zelf op wil hebben overbodige landen kan je weglaten. En het is gewoon originelen software van ford download ook via de servers dus wat mij betreft prima zo. En zo een afmeld bestandje ach ik controleer met regelmaat of er een update is en haal deze dan zelf wel binnen.
 19. IK heb het idee dat de auto deze data verzend van up to date naar de server naast het huis kan hij makkelijk wifi verbinding maken of tijdens het rijden via het modem zou ook nog kunnen verzenden.
 20. Ok dat wist ik niet dacht dat die nog met de zestraps werden uitgeleverd. Maar ik denk dat het geen probleem moet zijn, anders even amersfoort bellen die kunnen je dit vast vertellen. Het is daar ook werkt het niet dan oude software terugzetten en geld terug .
 21. Yep en daarom gaat hij weer aardig in prijs omhoog door deze bizarre belasting .
×
×
 • Create New...