Jump to content

richard b

Active users
 • Posts

  1329
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by richard b

 1. heb mijn vorige Fiesta's laten chippen mk 7,5 automaat powershift en mijn MK8 automaat van 100 naar 148 en de mk8 naar 155pk nooit geen problemen gehad rijd zeer fijn vermogen te over verbruik werd iets beter maar ja rechtervoetje he rijd zo fijn met die pk's op de snelweg ben geen jakkeraar die snel door de bocht wil gebruikte het puur op de snelweg. Heb nu een Active X 125 pk af fabriek ik denk dat ik hem lekker zo laat valt mij echt niet tegen met die 125 pk rijd in principe zeer fijn vooral met het upgrade blokje en de nieuwe powershift zeer soepel en stil schakelingen merk je echt niet meer 1 vloeiende beweging nu. vbeide auto staan wel ergens in mijn topic. heb het laten doen door unlimited tuning Amersfoort en de ander in Delfzijl.
 2. Heb Nog een K&N filter liggen voor een mk8 in de active mk8 die ik nu heb zit dus een ander filterhuis in, vernieuwde 3 cilinder dus ook gelijk maar het filterhuis aangepast door ford. Filter heeft 35000 km in mijn vorige auto gezeten dacht zelf ergens rond de 30 euro voor dit filter .
 3. Denk het wel als je geen schroefpunten heb op die plek houd het op, of jas er een paar slotbouten door dan kan je hem ook vastzetten
 4. @dvanderven Lees dit draadje even door op het Focus forum deze aanpassingen kan je ook doen op je Fiesta hier staat alles uitgelegd, kan dat hier ook wel doen maar het wiel weer uitvinden lijkt mij overbodig 😃. Aanpassingen via Forscan Focus Forum .
 5. Ondertussen de eerste kilometers er weer op staan, moet zeggen die nieuwe 7 straps automaat rijdt geweldig geen enkele hapering 1 vloeiende beweging, en genoeg rijmodus instellingen Al weer wat dingen veranderd via Forscan Alarm deur op slot dicht bij 20km Ford performance teller in de console ander opstart scherm. Gelijk ook maar even de nieuwste Sync er op gezet stond nog 1 op 3 versies terug en kaarten F9 stonden er op. Kofferbak licht vervangen H1 Led geplaatst H7 is Led af fabriek knipperlichten Led voor en achter mist en bochtlicht vervangen door H8 Led interieur was verassend in carbon uitgevoerd heb alleen nog een carbon deel op het stuur gezet en is nog 1 deel in bestelling. EN heb er zwarte Ford Badges opgezet voor achter en stuur wielen waren al zwart. Afneembare trekstok zit er ook op nu, auto ook maar even in de coating gezet zwarte delen gaan ook nog in de coating maar eerst even tijd vrijmaken hiervoor. Waar voorheen de Sub zat zit nu een opberg vak prima kan je de spullen mooi uit zicht kwijt sub zit nu in het rechter achter paneel. En heb ook nog het alarm geactiveerd via Forscan werkt prima icm. de Fordpass app. Zal vast nog wat dingen vergeten zijn foto's komen nog .
 6. Graag gedaan stukken beter zo nu tenminste licht in de donkere dagen.
 7. OK dank je volgende keer nog maar eens proberen , volgens mij heb ik dat ook gedaan zo . dan maar weer een poging wagen.
 8. Dank je willem, hoe krijg jij die foto's wel naar voren getoverd.
 9. Dan maar op deze manier https://ibb.co/37RgDnK https://ibb.co/dmLZ9kZ
 10. 7 maanden op moeten wachten maar vorige week Donderdag hebben we hem opgehaald Fiesta Active X Mhev automaat nieuw type bak 7 traps schakelt zeer fijn je merkt er eigenlijk niks van . Ik krijg geen foto gepost hier welke link ik ook probeer.
 11. Dat bezuinigen komt bij de dealers weg 1 maal per jaar word ze de vraag gesteld waar men eventueel op kan bezuinigen. daar komen dan aanbevelingen weg wat ze niet echt nodig vinden de meeste stemmen winnen dan en word dan uit de productie gehaald uiteraard wel los te koop.
 12. Voor zover ik weet kan dit via forscan.
 13. Als het goed is zit linksachter de bekleding een stekken waar je de kabelboom van de trekhaak op aan kan sluiten. Wellicht is hij trekhaak voorbereid zo niet moet je dit bij de dealer halen.
 14. Heb nu ook mijn lever datum bij de Dealer 28 Augustes bouwdatum nog steeds 18 augustes.
 15. Ja heb Vandaag mijn Vin nummer gekregen voor de nieuwe auto hopelijk dat hij mee gaat in de 3 week productie in Keulen deze maand
 16. Heb nog niet eens een Vin nummer bouwdatum staat nu op 18-8
 17. Ik kan wel een foto maken maar dan zie je niks meer ik heb de strepen er vanaf gehaald, ze zaten helemaal los de vrouw bleef er met de hakken achter haken.
 18. Onze Auto stond eerst op 11 mei toen op 20 mei nu op medio Mei maar ik heb een vermoeden dat medio Mei een zeeeeeeer ruim begrip is.
 19. Zou ik wel doen ik heb die 2 stroken er af gehaald ze zaten na een paar maandjes helemaal los. Of je moet zeggen in vind de matten mooi en haal die stroken er af het lijkt wel maar is het net dan weer niet.
 20. die performance matten vond ik niks die middelste zwarte banen laten los die er op zitten voor de prijs kwaliteit vind ik ze slecht.
 21. Kleur verandering voor de active X hij word frozen white de vrouw is bang dat rood na een jaar verveeld wit is tijdloos . bestellingen stromen binnen voor de auto Hier raakt het mandje ook aardig vol voor de nieuwe auto, laatste wat binnen gekomen is zijn de knipperlichten LED voor en achter en de spiegels plus kofferbak verlichting led strips. afdekplaatje voor de deurvangers, plaatje in kleur voor de startknop dorpel beschermers met logo en ben vast nog wat vergeten Zal ergens deze week het vin nummer wel krijgen wachten duurt altijd lang.
 22. Hier raakt het mandje ook aardig vol voor de nieuwe auto, laatste wat binnen gekomen is zijn de knipperlichten LED voor en achter en de spiegels plus kofferbak verlichting led strips. afdekplaatje voor de deurvangers, plaatje in kleur voor de startknop dorpel beschermers met logo en ben vast nog wat vergeten
 23. Ja jij ook een aantal maanden wachten , maar mooie complete wagen heb je uitgezocht.
 24. @Bnz jij mag nooit meer raden bestelling is al de deur uit ook andere badges voor een achter en naafkapjes zijn besteld voor LED nog even zien H8 voor de mistlampen achteruitrij en mistlamp zijn besteld. Wat ik begrijp is gedimd licht LED in deze auto staat projector lampen gedimd LED en dagrijlicht LED dus even zien. Ander hoesje voor de sleutel in kleur instaplijsten met logo en beschermstrip kofferbak bij deze uitvoering past dat wel dan weer. K&N filter zet ik over. Verhaal chippen eerst even zien hoe deze aanvoelt met de nieuwe 7 traps powershift.
×
×
 • Create New...