Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content Count

  1294
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

4548 profile views
 1. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  @Franciscus kijk hier maar even dit komt gewoon van de ford site deze downloads alleen hun hebben het even anders gepresenteerd met een installer werkt prima deze methode. Heb ook al een aantal bij de dealer gedaan op deze manier omdat die er met de de ford methode ook niet uitkwam Cyan labs.
 2. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Draai alweer een tijdje met sync 3.4 de laatste versie inderdaad het start wat langzamer op maar is geen probleem voor mij, na het opstarten draait het als een zonnetje, heb zelf mijn climate control weer terug op het scherm. Zal straks de computer er aan hangen om alles even na te lopen en eens kijken of ik weer een thema kan instellen opstart scherm lukt wel nu het thema nog vandaag vrij dus tijd over
 3. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Heb de 3.4 20282 er op gezet gister tot nu toe geen gekke dingen overspringen usb is verholpen en heb mijn climate control bediening weer terug. Kreeg het ook met forscan in de vorige versies niet voor elkaar. Zet deze versie er op en plop het icoon is weer terug. verder grafisch niks veranderd maar dat vind ik prima.
 4. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  @ReneAP Ik update altijd via Cyan labs werkt vele malen beter dan Ford zelf, maar Cyanlabs betrekt het gewoon van de Ford servers niks illegaal gewoon Ford .Maar zoals met alles even inlezen in de materie verder niet echt spannend. alleen je moet even durven . https://cyanlabs.net/ford/
 5. richard b

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Net de versie 20169 er op gezet met de vernieuwde F9 versie 1.19 er op gezet grafisch wat aanpassingen in de logo's van de DAB en de FM ziet er net even wat fraaier uit. Tot nu toe draait alles stabiel hier .
 6. richard b

  Deurpanelen loshalen mk8

  loshalen paneel handvat losmaken van boven af loshalen dan kom je 3 boutjes tegen loshalen reflector deur zit een boutje achter loshalen en de de deurklink zit een kapje met een schroef erachter. Dan je hand aan de onderkant zetten in het midden voel je een utsparing met gepast geweld de deur lostrekken en daarna omhoog drukken hoppa los. Maar pas wel op voor stroomkabeltjes die ook losmaken.
 7. richard b

  Letters achterklep mk8

  We hebben het hier over een nieuwe MK8 dus de laklagen zijn ok, ben nog steeds engineer Hwtk ikzelf heb er andere ervaring mee , meningen kunnen verschillen.
 8. richard b

  Letters achterklep mk8

  Wd 40 trekt niet in de lak heb ik ik nog nooit meegemaakt, en heb dit spul al vaak gebruikt zowel op werk als privé . Maar als je lak beschadigd is trekt elk middel in je lak, maak op een nieuwe auto waar je het logo van af wil hebben geen probleem. Wd 40 kan je ook gebruiken als een vorm van schoonmaak middel.
 9. richard b

  MK8 active 1,0 EcoBoost aanpassingen

  @Jeroen die van CEUK zijn exact gelijk aan die van Ali, waar denk je dat CEUK ze besteld?? vergroot ze maar uit tot aan de stekker aan toe hetzelfde merk stekkertje en draden. @BenT even op youtube kijken bij CEUK die hebben een filmpje staan . stelt weinig voor om te doen.
 10. richard b

  MK8 active 1,0 EcoBoost aanpassingen

  Heb ze net geïnstalleerd nog geen 10 min per spiegel, op het eerste gezicht prima alles werkt naar behoren.
 11. richard b

  MK8 active 1,0 EcoBoost aanpassingen

  Heb mijn Knipperlichten voor de zijspiegels binnen , binnenkort maar even installeren, zoals gemeld gewoon exact dezelfde als van CEUK.
 12. richard b

  Letters achterklep mk8

  Ja die zitten ook met tape vast. op dezelfde manier loshalen zoals beschreven.
 13. richard b

  Led koplampen mk8

  Die van CEUK zijn gewoon ali (Chinese pitjes) alleen 3 maal zo duur, heb een discussie met ze gehad over de knipperlichten in de spiegels identieke verlichting ook het merk identiek, alleen 2 maal duurder nu hebben ze die dingen in de aanbieding voor 50 pond, maar je maakt grote kans dat je import moet betalen over je verlichting. word al ergens besproken in dit forum dat iemand dit heeft moeten doen .
 14. richard b

  MK8 active 1,0 EcoBoost aanpassingen

  @NeverDespair gewoon even verder klikken op ali dan vind je ze zo Knipperlichten spiegels Nog een link voor de knippers.
 15. richard b

  MK8 active 1,0 EcoBoost aanpassingen

  Bijna, is al wel in het land ligt klaar voor uitlevering via post nl
×