Jump to content

richard b

Active users
 • Content Count

  1313
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

4589 profile views
 1. Ik kan wel een foto maken maar dan zie je niks meer ik heb de strepen er vanaf gehaald, ze zaten helemaal los de vrouw bleef er met de hakken achter haken.
 2. Onze Auto stond eerst op 11 mei toen op 20 mei nu op medio Mei maar ik heb een vermoeden dat medio Mei een zeeeeeeer ruim begrip is.
 3. Zou ik wel doen ik heb die 2 stroken er af gehaald ze zaten na een paar maandjes helemaal los. Of je moet zeggen in vind de matten mooi en haal die stroken er af het lijkt wel maar is het net dan weer niet.
 4. die performance matten vond ik niks die middelste zwarte banen laten los die er op zitten voor de prijs kwaliteit vind ik ze slecht.
 5. Kleur verandering voor de active X hij word frozen white de vrouw is bang dat rood na een jaar verveeld wit is tijdloos . bestellingen stromen binnen voor de auto Hier raakt het mandje ook aardig vol voor de nieuwe auto, laatste wat binnen gekomen is zijn de knipperlichten LED voor en achter en de spiegels plus kofferbak verlichting led strips. afdekplaatje voor de deurvangers, plaatje in kleur voor de startknop dorpel beschermers met logo en ben vast nog wat vergeten Zal ergens deze week het vin nummer wel krijgen wachten duurt altijd lang.
 6. Hier raakt het mandje ook aardig vol voor de nieuwe auto, laatste wat binnen gekomen is zijn de knipperlichten LED voor en achter en de spiegels plus kofferbak verlichting led strips. afdekplaatje voor de deurvangers, plaatje in kleur voor de startknop dorpel beschermers met logo en ben vast nog wat vergeten
 7. Ja jij ook een aantal maanden wachten , maar mooie complete wagen heb je uitgezocht.
 8. @Bnz jij mag nooit meer raden bestelling is al de deur uit ook andere badges voor een achter en naafkapjes zijn besteld voor LED nog even zien H8 voor de mistlampen achteruitrij en mistlamp zijn besteld. Wat ik begrijp is gedimd licht LED in deze auto staat projector lampen gedimd LED en dagrijlicht LED dus even zien. Ander hoesje voor de sleutel in kleur instaplijsten met logo en beschermstrip kofferbak bij deze uitvoering past dat wel dan weer. K&N filter zet ik over. Verhaal chippen eerst even zien hoe deze aanvoelt met de nieuwe 7 traps powershift.
 9. Het de Active x uitvoering met Driver Assistance Pack 2 genomen de X is al erg goed uitgerust standaard. Toen liep de prijs alweer op , maar meer heb ik niet nodig hij is al helemaal compleet zo, leren bekleding heb ik niks mee winterpack ook niet nodig garage en carport hier thuis. Plus ik heb weer een lijst besteld met extras die ik er verder op ga zetten zoals Led lampen voor de mistlampen en dat soort zaken. EXTRA’S T.O.V. Titanium 17 inch lichtmetalen velgen in Magnetic machined/Ebony (D2YBU) Verkeersbordherkenning, Driver Alert Comfortstoelen voor me
 10. ik begreep dat de Fiesta nog gemaakt word.
 11. Klopt dit was 3 week geleden ondertussen draaien ze weer wat ik begreep eergisteren is er nog een Active afgeleverd hier .
 12. Auto is besteld Fiesta active X 125 pk 7 traps powershift kleur rood incl Driver assistance pack 2 waar gelijk alle toeters en bellen bij inzit . nu 3 maanden wachten dus . Linkje is van de Duitse site in Nederland staat deze versie nog niet online https://www.ford.de/fahrzeuge/ford-fiesta/ausstattungsvarianten/active-x
×
×
 • Create New...