Jump to content
Fiestaclub.nl

richard b

Active users
 • Content Count

  1267
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

4131 profile views
 1. richard b

  Bootscreen Ford Fiesta MK8 Titanium wijzigen

  Zelf aan de gang gaan als jet het aandurft, draai er zelf nu ook al een tijdje mee bevalt prima.
 2. richard b

  Bootscreen Ford Fiesta MK8 Titanium wijzigen

  Heb zelf een opstart scherm geen idee meer wat de naam is ,maar die begint met een hoop stenen die bij elkaar komen, kan zijn dat van de Ford Raptor is deze zit in de 3,4 versie . Vind die zelf wel heel mooi loopt nml als een film over het scherm met opstarten.
 3. richard b

  F9 kaarten (alleen Sync 3.4)

  IK dacht hou het gewoon simpel zonder er te diep op in te gaan, 80 procent begrijpt de materie niet en willen gewoon iets van zet dit op usb 1 en dat op usb 2 stop dit in de auto en als dat gedaan is doe dan bij deze melding usb 2 er in. Ben met regelmaat in overleg met de beheerder van die site om dingen uit te wisselen.
 4. richard b

  F9 kaarten (alleen Sync 3.4)

  Dat staat er toch een 3.4 versie op een 3.0 zetten?????? en als je de site leest staat het ook duidelijk aan gegeven daar, maar zoals met alles lees je eerst goed in voordat je dit gaat doen moeilijk is het niet maar je moet wel weten wat je doet. F9 kaart heeft een andere partitie indeling . Vind het zelf wel een aanrader vind de 3,4 wel een stukje fijner draaien reageert net even wat sneller overal op, geluid op het B&O systeem klinkt ook een stuk beter. Navigatie stem plus stem systeem is een stuk vloeiender geworden.
 5. richard b

  F9 kaarten (alleen Sync 3.4)

  Heb de F9 er vorige week opgezet incl 3.4 versie 20021 tot nu toe prima . Kijk hier maar even 3.4 kan op een 3.0 systeem gezet worden hier staat alles uitgelegd met goede ondersteuning. uitleg  3.4 sync op een 3.0 sync zetten incl  F9 kaarten.
 6. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  @Barbapapa yep weet het heb er nu handigheid in maar blijft een waardeloos systeem dit. Heb bij de H11 het schutbord losgemaakt werkte het snelste anders moet je de koplampen er weer uithalen dan lukt het ook wel. Momenteel met de F9 kaarten bezig en de 20021 software versie 3.4 ga dit vandaag of morgen in de auto zetten .
 7. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  @Barbapapa denk niet dat je er spijt van gaat krijgen, ik ben er zeer tevreden mee. heb ook nog even een nieuw setje H11 besteld voor de mist/bochten verlichting ,heb daar nog de vorige generatie led inzitten.
 8. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Deze moet je gebruiken als lamphouder de originele heeft een andere opening ivm de rand van de lamp deze zet hem er strakker op. heb dit zelf ook werkt prima zonder gezeur. Lamphouder
 9. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  @Barbapapa oeps hierbij de link, deze lampen hebben mij blij verrast geven een mooi stuk licht van de LED die ik gehad hebben zijn dit tot nu de beste H7 vind ze persoonlijk beter dan Autobeam. H7 led met nieuwe chipset.
 10. richard b

  Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  @Barbapapa Ik heb deze Led er in gezet nou deze geven genoeg licht daar hoef je niet bang voor te zijn, heb er gelijk maar 3 setjes van gekocht altijd handig iets op reserve te hebben. LED  met ingebouwde weerstand Schade ondertussen verholpen ziet er netjes uit nu.
 11. richard b

  Revo of Zip tuning? 1.0 ecoboost 140pk

  Tegen die tijd rijden we elektrisch moet dan nog zien hoe ze het gaan aanpakken dan heb je al een hoog koppel.
 12. richard b

  Ervaring Autobeam

  Hetzelfde met de knipperlicht modules die komen gewoon ook daar weg, vandaar dat ik niet meer bestel daar plus ze controleren niet ze melden doodleuk op de site dat deze pasten op de MK8 nadat ze dit getest hadden wat absoluut niet waar is, want dan waren ze erachter gekomen dat ze niet passen op de mk8.
 13. richard b

  Ervaring Autobeam

  is een kort model lamp. dit kapjes passen er gewoon achter, maar had er een gat in ivm de vorige lampen zodat de ventilator aan de achterkant vrij was. Haal binnenkort bij de dealer even een setje kapjes op die weer heel zijn . IK haak er even op in deze Led geven een mooi lichtbeeld heb ze laten stellen bij de dealer en hier waar veel donkere wegen zijn zonder straat verlichting ben ik er heel blij mee geven veel licht verblinden je tegenligger niet, en ondanks alie ik heb er nog nooit 1 stuk gehad, vaak gooi ik er na 1 jaar nieuwe in ivm nieuwere techniek in de lamp. Dus levensduur prima heb ze nu in de auto liggen als reserve lampen mijn vorige Fiesta rijdt nog rond met een setje van 2 jaar oud. Als ik de lamp zelf zie dan zie ik echt geen draadje zitten maar een vorm van sensor die verbonden is, had hier nml even naar gekeken met inbouwen. Je moet ook niet voor de allergoedkoopste gaan maar een tussenweg vinden, en die dingen van autobeam komen gewoon uit china wellicht bij dezelfde fabrikant Net zoals de knippers voor de zijspiegels via alie 23 euro bij autobeam een flink stuk hoger in prijs terwijl het exact dezelfde led knippers zijn.
 14. richard b

  Stofzuigen....

  gratis parkeren hier parkeergeld doen we niet aan in Delfzijl
 15. richard b

  Ervaring Autobeam

  H7 Led bulb met laatste generatie led chip incl sensor. deze hebben mij bijzonder verrast geven mooi en goed licht . wees verstandig bestel gelijk 2 setjes dan heb je altijd reserve niet dat je ze nodig hebt maar you never know.
×