Jump to content

richard b

Active users
 • Posts

  1340
 • Joined

 • Last visited

About richard b

 • Birthday 29-07-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Richard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

4850 profile views

richard b's Achievements

Fiesta Monkey

Fiesta Monkey (9/22)

 1. IK heb deze er inzitten, had deze ook in de vorige MK8 prima lamp goed licht en hebben in die andere 3 jaar lang probleemloos gewerkt en zijn er mee verkocht . DIe jij op de foto hebt schijnen aan 2 kanten die ik heb geven rondom licht geen blind spots in het lichtbeeld dan. Ben zelf nog op zoek naar goede H1 lampen die passen maar dat is een lastig iets ivm lengte van de achterkant lamp ivm met in kantelen behuizing zit in de weg max ruimte achter de lamp 27 mm alles daarboven past niet. Maar wil ook rondom schijnend hebben i.p.v. 2 kanten Led H8/H1
 2. Zit op korte ritjes hier met 125pk 7traps automaat mild hybride in de active x op 16.8Km/L veel afremmen en optrekken op het stuk wat ik vaak rij dit ivm vracht verkeer. Snel weg zit ik rond de 5.3 per 100 en rij niet als een ouwe zak
 3. Heb je wel een punt, maar ik update nu al een lange tijd via cyanlabs veel minder gezeur dan bij Ford plus je kan een eigen usb samenstellen met de bestanden die je er zelf op wil hebben overbodige landen kan je weglaten. En het is gewoon originelen software van ford download ook via de servers dus wat mij betreft prima zo. En zo een afmeld bestandje ach ik controleer met regelmaat of er een update is en haal deze dan zelf wel binnen.
 4. IK heb het idee dat de auto deze data verzend van up to date naar de server naast het huis kan hij makkelijk wifi verbinding maken of tijdens het rijden via het modem zou ook nog kunnen verzenden.
 5. Ok dat wist ik niet dacht dat die nog met de zestraps werden uitgeleverd. Maar ik denk dat het geen probleem moet zijn, anders even amersfoort bellen die kunnen je dit vast vertellen. Het is daar ook werkt het niet dan oude software terugzetten en geld terug .
 6. Yep en daarom gaat hij weer aardig in prijs omhoog door deze bizarre belasting .
 7. Ze hebben de optie pakketten nu opgesplitst wat ik zo snel zag staan in de prijslijst , Blis staat niet meer in de lijst vind dat persoonlijk echt een gemis . En ik begreep dat onder de streep de prijs aardig omhoog was gegaan als je een gelijke config maken wil tov de vorige dan scheelt hat aardig.
 8. IK denk eerder dat jou oude order omgezet gaat worden voor het nieuwe model, ik lees dat men dit in Duitsland al aan het doen is want de band word al omgebouwd voor het facelift model. En ze laten geen 2 lijnen naast mekaar lopen, hier was een artikel over op de Duitse televisie.
 9. Dan heb jij ook een andere automaat eronder zitten de 6 traps standaard automaat ipv de 7 traps powershift . EN als ik mij niet vergis is de 3 cilinder ook anders in die van mij anders is een groot woord een verbeterd blok zeg maar, maar of dat iets uitmaakt bij tuning nog geen idee. In mijn vorige mk8 had ik de 6 traps prima bak verder werk goed icm de tuning gaf bij bij nooit geen probleem.
 10. Heb jij ook Mild hybride op die van jou ,dat heb ik er nog wel bij opzitten, maar ik twijfel erg hij heeft power genoeg op moment, mocht ik het willen doen dan kan ik bij mijn dealer terecht. Maar in ieder geval vriendelijk aangeboden voor het aanbod.
 11. heb mijn vorige Fiesta's laten chippen mk 7,5 automaat powershift en mijn MK8 automaat van 100 naar 148 en de mk8 naar 155pk nooit geen problemen gehad rijd zeer fijn vermogen te over verbruik werd iets beter maar ja rechtervoetje he rijd zo fijn met die pk's op de snelweg ben geen jakkeraar die snel door de bocht wil gebruikte het puur op de snelweg. Heb nu een Active X 125 pk af fabriek ik denk dat ik hem lekker zo laat valt mij echt niet tegen met die 125 pk rijd in principe zeer fijn vooral met het upgrade blokje en de nieuwe powershift zeer soepel en stil schakelingen merk je echt niet meer 1 vloeiende beweging nu. vbeide auto staan wel ergens in mijn topic. heb het laten doen door unlimited tuning Amersfoort en de ander in Delfzijl.
 12. Heb Nog een K&N filter liggen voor een mk8 in de active mk8 die ik nu heb zit dus een ander filterhuis in, vernieuwde 3 cilinder dus ook gelijk maar het filterhuis aangepast door ford. Filter heeft 35000 km in mijn vorige auto gezeten dacht zelf ergens rond de 30 euro voor dit filter .
 13. Denk het wel als je geen schroefpunten heb op die plek houd het op, of jas er een paar slotbouten door dan kan je hem ook vastzetten
 14. @dvanderven Lees dit draadje even door op het Focus forum deze aanpassingen kan je ook doen op je Fiesta hier staat alles uitgelegd, kan dat hier ook wel doen maar het wiel weer uitvinden lijkt mij overbodig 😃. Aanpassingen via Forscan Focus Forum .
×
×
 • Create New...