Jump to content

j-j89

Active users
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About j-j89

 • Birthday 30-07-1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Jaap-jan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Zilver

j-j89's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Ik heb een probleem.. Ik heb een nieuwe Pioneer auto radio in mijn Fiesta, werkt prima.. Alleen sinds kort komt er geen geluid meer uit mijn speakers, terwijl de sub nog wel blaast. Nu heb ik kort geleden in de deur andere speakers gezet, en is mij opgevallen dat de speakers gewoon bloot liggen naast het raam... Kan het een vocht probleem zijn? (kortsluiting) What to do?
 2. Ik geloof zelf dat het de kabel van de dynamo naar de starter is, hij kan zijn stroom niet kwijt waardoor hij 18 Volt levert. En waar kun je een Fiesta mk5 laten uitlezen? Kun je die dingen uberhaubt laten uitlezen? Dynamo is een half jaar geleden gereviseerd.. Daarom kan de spanningsregelaar nog wel stuk zijn zeker? De lampen gaan alleen aan als er genoeg stroom in de accu zit.. Ik rijd de auto zaterdag even naar een garage toe.. En laat 'm even nakijken... Thanks
 3. Ik had al eerder een topic gestart over mijn startmotor. Maar dit is weer wat anders... Ik heb de startrelais laten vervangen van mijn fiesta, wat het probleem met het starten van mijn auto zou moeten oplossen. Niet dus.. De auto doet alsnog niets... De auto aanslepen wil wel, dan draait hij ook. Maar de dynamo levert 18 volt als de motor draait. En zodra ik de lampen aan zet, slaat de motor weer af. Accu dood? Heeft iemand een idee wat het kan zijn? Ik weet het echt niet meer.
 4. Nieuwe start relais erop.. En hij doet nog niets. De auto aan duwen wil wel.. En dan levert de dynamo 18 volt... Wat me ook niet gebruikelijk lijkt... Maar zodra ik mijn lampen aan zet, valt de auto weer uit. Dus de accu is ook redelijk dood denk ik... Iemand een idee wat het kan zijn...?
 5. De 1.3 heeft de startmotor op een makkelijk te bereiken plek ben ik achter gekomen;) Ik heb 'm er achter weg gehaald en heen gebracht. De strart-relais was stuk. Met de startmotor zelf was niks aan de hand zeiden ze. Maar het viel dus mee om de startmotor los te krijgen, 20 minuten werk. thanks!
 6. Ik zal de accu voor de zekerheid nog even doormeten, of deze wel spanning krijgt. De startmotor draai ik er in elk geval onder weg en laat 'm na kijken. Een nieuwe kost met personeelskorting € 120,10. Ik heb een revisie adres die het voor € 70 reviseert. Ik ben student, dus die 50 euro kan ik niet missen Thanks
 7. Als ik de auto wil starten hoor ik dat de startmotor een klik geeft, en dan gebeurd er niets.. Aan drukken wil wel, maar na een paar kilometer gereden te hebben (wat de accu zou moeten opladen) En daarna weer proberen, geeft de startmotor het zelfde effect. Hij ratelt maar doet verder niks... En waarom raad je mij reviseren van een startmotor af? Bedankt voor je snelle reactie.
 8. Waar kan ik de startmotor vinden bij een Fiesta uit 2000 1.3 8V Mk5. Ik ben nogal een leek namelijk. Mijn startmotor is vandaag officieel overleden (cremeren of begraven ben ik nog niet over uit) Dus deze wil ik er onder weg draaien en laten reviseren. Als iemand mij in details kan uitleggen waar de startmotor zich bevind zal het mij een heel stuk helpen! Alvast bedankt.
 9. En dat kun je krijgen bij autostyle/automatt?
 10. En dat kun je krijgen bij de autostyle/automatt?
 11. Dat interieur verlichting lijkt erg leuk! Mag ik vragen hoe je dat gedaan hebt? Waar je het op hebt aangesloten etc.? Ik vind het erg tof lijken! Ik sta zelf nog wel eens op meetings, maar momenteel maakt mijn Fiesta niet zo'n denderende indruk:D
 12. Ja, beetje jammer dat de Ford Ka niet met een wegenbelastingvrije motor te krijgen is.. Anders was het echt een gigantish succes geweest
×
×
 • Create New...