Jump to content
Fiestaclub.nl

Quinten

Active users
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Quinten

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 15-05-1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eindhoven
 • Interests
  Gaming, reading, series, autorijden.

Previous Fields

 • Voornaam
  Quinten
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Zwart
 1. Quinten

  Bevroren Voorruit

  handige tips, zal dit ook eens bij mij proberen (heeft ook last van ijs/vocht binnen, dakraam lekt).
 2. Quinten

  Het Was Weer Een Mooi Autosportjaar

  Toffe set die je hebt neer gezet
 3. Quinten

  Snelheid Website

  Hier werkt alles optimaal
 4. Quinten

  Fotografie Topic 2

  Hier een paar uit mijn oude trukendoos. Bloementje 1 Bloementje 2 Standbeeld uit London Het is wel jammer, maar de meeste foto's die ik op dit moment maak zijn met mijn analoge hasselblad, dus niet voor de digitale show
 5. Hmm, dit is misschien een vage vraag, en weet ook niet zeker of hij hier thuis hoort. Anyways, een van de vorige eigenaars heeft besloten, dat een korte pook "tof" is, en heeft deze gewoon lekker "afgezaagd". Opzich werkt het allemaal gewoon nog goed, en als je er eenmaal aan gewend bent is er niks aan de hand. Toch zou ik graag, als dit mogelijk is, dit ooit herstellen, en er weer een standaard pook in zetten die er in hoort. Is dit mogelijk, kostbaar, langdurig ? Dat soort dingen ben ik erg benieuwd naar voor dit probleem.
 6. Net alles doorgelezen, wat een weg die is afgelegd zeg!! en er komt nog meer ziet er allemaal ontzettend tof uit.
 7. Quinten

  Startmotor Tandwiel Slipt

  Had jij niet nog wat onderdelen liggen ? Anders nog een tip voor een sloop in het zuiden ? Btw, als er iemand hier is die dit leest en misschien zin heeft om me er bij te helpen (het sleutelen) in Eindhoven/omstreken, laat maar weten! Edit: Vriend van me zegt dat de bekabeling goed is maar dat of het "houd-relais" of de "houd-spoel" begint te overleiden.
 8. Quinten

  Startmotor Tandwiel Slipt

  soms hoor je de startmotor wel draaien, maar dan gebeurt er gewoon niks, soms hoor je hem draaien + ratelen/tikken en dan gebeurt er niks, en soms gaat de motor wel rond voor een paar keer en dan gaat hij weer tikken en slaat niet aan. Ik ben ook al bij een startmotor bedrijfje langs gereden maar die vroegen 80 euro als ik hem er zelf onder zette, vond dat veelste duur en ik totaal geen idee heb hoe ik hem die eronder uit moet halen . Enige tips over wie/wat/waar ik dan moet zijn om een nieuwe aan te komen ?
 9. Heerlijk, zo'n dag dat ik met een vriend van mij afspreek om naar mijn auto te komen kijken en dan willen we weg rijden, start de motor niet... Je hoort de startmotor wel draaien, some tikt/ratelt hij... Uiteindelijk pakte hij wel, maar het lijkt me geen goed idee om hier mee te blijven zitten. Ben nu erg benieuwd of hier iemand al met ditzelfde probleem heeft gezeten, en of het moeilijk/kostbaar is om de startmotor te vervangen/laten repareren.
 10. Quinten

  Mijn Eerste Oto.

  @ Razer dat van die onderdelen is goed nieuws. de vorige eigenaar heeft me verteld dat de stoelen uit een ford escort komen, de Recaro naam klinkt me wel bekend in de oren, dus het zou goed kunnen!
 11. Quinten

  Mijn Eerste Oto.

  Bedankt allemaal. Trouwens, als er nog iemand uit de omgeving eindhoven komt, en het leuk vindt om af en toe aan een auto te sleutelen/inspecteren/whatever, moet je het mij maar even laten weten, want ik kan elke hulp gebruiken! Dat is het nadeel van geen autokennis .
 12. Quinten

  Mijn Eerste Oto.

  Heej heej, even voorstellen. Ik ben quinten, ben 23 jaar oud en heb nu dan toch eindelijk maar eens besloten om van mijn OV af te stappen, en mijn rijbewijs te halen. Eind augustus dus mijn rijbewijs gehaald, op dat moment mocht ik de auto van mijn moeder gebruiken, een opel agila (oma auto much?). Na een maand daar in te hebben gereden, werd het toch maar eens tijd, om zelf naar verschillende auto's te gaan kijken. Ik woon op dit moment in Eindhoven, zo goed als in het centrum, dus een grote auto ging het zoiezo niet worden. Ook was ik al vastbesloten, dat ik iets snellers wou dan een agila, dus toen bleven de kleine vlotte karretjes over. Ik ben uiteindelijk dus voor een fiesta gevallen op marktplaats. Ik zelf heb echt 100% geen ervaring of kennis van de motorische dingen, maar ik vind het allemaal wel ontzettend leuk en interresant. Een vriend van mij heeft mij geholpen met de keuze, hij heeft een opleiding in de auto branche gedaan, en is nu met een vervolgstudie bezig. Wat feitjes over de auto, want zoveel weet ik er eigenlijk ook nog niet van. Ford Fiesta 1.6 XR2i Het bouwjaar is 1990, er zit een 1.6 liter motor in, als ik iedereen en alles moet geloven, heeft hij ongeveer 120.000 km gereden (maar waarschijnlijk is dat meer). Er zit een elektrisch dakraam in die er officieel niet in hoort is mij verteld (het rubber moet btw vervangen worden, scheurtje in), verder elektrische ramen, en centrale deurvergrendeling. Niet slecht voor 20 jaar oud als je dat aan mij zou vragen. (geen stuurbekrachteging) Toen ik hem kocht, maakte hij ontzettend veel lawaai, waarschijnlijk omdat de vorige eigenaar dat leuk vond ofzo, geen idee. Ik weet wel dat ik daar een paar dagen geleden een boete voor heb gekregen tijdens een reguliere alcohol controle, en dat toen dus bleek, dat het kwam omdat de uitlaat maar met 1 bout vast zat in plaats van met 2. Dat is nu verholpen, en hij klinkt nu een stukje beschaafder (hij rijdt nu wel veel minder spannend, maar dat terzijde ) Op dit moment zijn er nog wel een aantal dingentjes waar ik geen idee van heb wat het is, of waar het aan ligt, of dat dat normaal is, of dat het te verhelpen is en of het ernstig is of niet... dus dat gaan we ook maar even vertellen. Als ik er mee ga rijden terwijl hij koud, dan heeft hij nogal de neiging om te gaan schokken/trekken/haperen als ik bijvoorbeeld in zijn 3 rijd met 50 km/h. Nu het kouder wordt buiten, heb ik ook het gevoel dat hij dat aan het doen is als hij wel is warm gelopen, maar dat terzijde. Ik weet er verder niks vanaf, maar heb echt het gevoel alsof het lijkt alsof er een cilinder uitvalt ofzo. Naja, dat gaan we maar snel eens uitzoeken. Als er nog vragen zijn, laat me weten, en tot ziens! Quinten
×