Jump to content

VitroFiesta

Global Moderators
 • Posts

  12283
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Birthday 14-03-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

23717 profile views

VitroFiesta's Achievements

I live here

I live here (22/22)

 1. kan mijn account verwijderd worden?

 2. Ik heb gekeken, maar ik kan het met mijn vrij gebrekkige digitale kennis ook niet oplossen, ik stuur hem even door naar Ferdi.
 3. Uiteraard kan ik dit niet in mijn eentje beslissen dus ik ga het even voorleggen bij de rest van het bestuur.
 4. Klopt helemaal, dus graag ontopic blijven. Alle onzin filter ik eruit, als de heren het daar toch graag met elkaar over willen hebben dan hebben we daar een prachtige functie voor, privé berichten.
 5. Sorry, nog niet mee aan de slag gegaan, druk druk druk. Blijft gewoon €15,- hoor
 6. Jammer dat de Fiesta weg is, maar veel plezier met de Mazda! Je blijft uiteraard van harte welkom!
 7. VitroFiesta

  Wok meeting

  Zoals Gerjan al eerder schreef hebben we er dit jaar voor gekozen om het iets anders te doen. De kwaliteit in Houten ging de laatste jaren wat achteruit dus hebben we gekozen voor een andere locatie. We gaan dit keer naar Bowling Nieuwegein, dus wat afstand betreft verschilt het niet veel met Houten. Helaas is het op die locatie niet mogelijk om te wokken, dus hebben we gekozen voor een Tafelgrill arrangement. Omdat we met een klein groepje zijn leek dit ons ook gezelliger dan wokken, omdat je niet continue van de tafel weg hoeft. Het tafelgrillen bestaat uit 2,5 uur onbeperkt diverse soorten vlees, brood, saladebuffet en groenten met aansluitend een dessert. De kosten hiervoor zijn €31,- pp, inclusief 1 uur bowlen maar exclusief drankjes. Tel de drankjes erbij op en we zullen zo rond de 40 tot 45 euro pp uitkomen. Bowlen van 18:00 tot 19:00 uur, aansluitend van 19:00 tot 21:30 uur eten. (Mocht iemand speciale dieetwensen hebben, laat het dan even weten).
 8. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt Verzoek aan @Svdriel en @schumicabrio om de betaling asap in orde te maken zodat wij de opgave bij de organisatie kunnen doen.
 9. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt Hou er rekening mee dat aanstaande vrijdag de uiterste aanmeldings- en betaaldatum is, dus wil je nog mee wacht dan niet te lang met aanmelden en betalen!! Helaas kan ik er dit jaar zelf weer niet bijzijn...
 10. VitroFiesta

  Ford Family Day

  Helaas is het ook dit jaar weer gelijk met de TT, dus ik zit in Assen
 11. VitroFiesta

  Juju

  De bedoeling van jezelf voorstellen lijkt me op zich vrij duidelijk. Dat is dus niet bovenstaand bericht, om vervolgens toch je vraag in een ander subforum te kunnen stellen. Je verwacht een antwoord op je vraag, neem dan ook even het fatsoen om hier te laten weten met wie we te maken hebben. En dat hoeft echt niet je hele levensverhaal te zijn, maar dit slaat nergens op. Het ander topic is tot die tijd dus ook op slot.
 12. VitroFiesta

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Bijgewerkt
 13. VitroFiesta

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Betaling zijn bijgewerkt, heb je nog niet betaald, doe dit dan aub zo snel mogelijk!
 14. Momenteel ben ik even te druk om dit op te pakken, maar ik wil later wel kijken of ik iets kan regelen.
 15. VitroFiesta

  Fiesta In The Park

  Helaas heb ik moeten besluiten dit jaar over te laten gaan. 4 mei kan ik helaas geen vrij krijgen, en op maandag 6 mei heb ik vroeg in de ochtend ook gelijk een belangrijke cursus voor het werk waarbij het toch wel de bedoeling is dat ik aanwezig ben. Helaas moet ik dit jaar overslaan, hopelijk volgend jaar beter.
×
×
 • Create New...