Jump to content

VitroFiesta

Global Moderators
 • Posts

  12287
 • Joined

 • Last visited

About VitroFiesta

 • Birthday 14-03-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krommenie

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

25387 profile views

VitroFiesta's Achievements

I live here

I live here (22/22)

 1. VitroFiesta

  Mebu puzzelrit met BBQ

  Betalingen bijgewerkt Van 2 personen @Woepie12en @VvZ Car Detailing heb ik nog geen betaling ontvangen, deze moest voor 1 mei binnen zijn. Als je vandaag of morgen betaald kunnen we je inschrijving nog meenemen, anders helaas niet meer
 2. VitroFiesta

  Ford Family Day

  until
  We hebben er om bekende redenen 2 jaar op moeten wachten, maar voor dit jaar staat er weer een Ford Family Day in de planning. Net als voorgaande edities ook dit keer weer op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Omdat de organisatie graag wil weten met hoeveel personen/auto's we komen is vooraf opgeven verplicht! Uiterlijke inschrijfdatum is 1 juni. De toegang tot het evenement is gratis, maar mocht je ook het museum willen bezoeken dan betaal je hiervoor uiteraard wel gewoon. Zondag 26 juni 2022, 11:00 - 16:00 Nationaal Militair Museum Soesterberg Verlengde Paltzerweg 1, 3768MX Soest Aanmelden kan hier, graag voorzien van aantal personen en het kenteken van de auto. (Mag ook per PM naar Gerjan). Aanmelden niet meer mogelijk! (Mocht na sluiten van de inschrijving blijken dat er teveel aanmeldingen zijn, dan kan het zijn dat er aan grote clubs een maximum aantal deelnemers gesteld wordt. Dit wordt opgelegd door de organisatie, en niet door onze eigen club. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij daar als club helaas niets aan doen en zal er geloot worden. De kans zal niet groot zijn, maar om teleurstelling te voorkomen melden we het vooraf alvast even). De pre meeting is op de carpoolplaats in soesterberg om 10.15 verzamelen 10.30 vertrek richting de meeting locatie. Afslag 4 op de A28 gelijk boven aan is de carpoolplaats. De gene die niet naar het verzamel punt komen kunnen zich bij de ingang melden met Fiestaclub. We staan op blok A, laan 5.
 3. VitroFiesta

  Mebu puzzelrit met BBQ

  Betalingen bijgewerkt
 4. Beste leden, Zojuist ontvingen wij het zeer droevige bericht dat Idaniël van Rij afgelopen vrijdag onverwachts is overleden. Alleen of samen met zijn vader was Idaniël een graag geziene gast op meetings in binnen en buitenland. Met zijn overlijden verliezen wij een zeer gewaardeerd, altijd vrolijk en betrokken clublid, hij zal gemist worden. Namens de club wensen wij alle familie, vrienden en geliefden van Idaniël veel sterkte met dit enorme verlies.
 5. kan mijn account verwijderd worden?

 6. Ik heb gekeken, maar ik kan het met mijn vrij gebrekkige digitale kennis ook niet oplossen, ik stuur hem even door naar Ferdi.
 7. Uiteraard kan ik dit niet in mijn eentje beslissen dus ik ga het even voorleggen bij de rest van het bestuur.
 8. Klopt helemaal, dus graag ontopic blijven. Alle onzin filter ik eruit, als de heren het daar toch graag met elkaar over willen hebben dan hebben we daar een prachtige functie voor, privé berichten.
 9. Sorry, nog niet mee aan de slag gegaan, druk druk druk. Blijft gewoon €15,- hoor
 10. Jammer dat de Fiesta weg is, maar veel plezier met de Mazda! Je blijft uiteraard van harte welkom!
 11. VitroFiesta

  Wok meeting

  Zoals Gerjan al eerder schreef hebben we er dit jaar voor gekozen om het iets anders te doen. De kwaliteit in Houten ging de laatste jaren wat achteruit dus hebben we gekozen voor een andere locatie. We gaan dit keer naar Bowling Nieuwegein, dus wat afstand betreft verschilt het niet veel met Houten. Helaas is het op die locatie niet mogelijk om te wokken, dus hebben we gekozen voor een Tafelgrill arrangement. Omdat we met een klein groepje zijn leek dit ons ook gezelliger dan wokken, omdat je niet continue van de tafel weg hoeft. Het tafelgrillen bestaat uit 2,5 uur onbeperkt diverse soorten vlees, brood, saladebuffet en groenten met aansluitend een dessert. De kosten hiervoor zijn €31,- pp, inclusief 1 uur bowlen maar exclusief drankjes. Tel de drankjes erbij op en we zullen zo rond de 40 tot 45 euro pp uitkomen. Bowlen van 18:00 tot 19:00 uur, aansluitend van 19:00 tot 21:30 uur eten. (Mocht iemand speciale dieetwensen hebben, laat het dan even weten).
 12. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt Verzoek aan @Svdriel en @schumicabrio om de betaling asap in orde te maken zodat wij de opgave bij de organisatie kunnen doen.
 13. VitroFiesta

  European Ford Event

  Betalingen bijgewerkt Hou er rekening mee dat aanstaande vrijdag de uiterste aanmeldings- en betaaldatum is, dus wil je nog mee wacht dan niet te lang met aanmelden en betalen!! Helaas kan ik er dit jaar zelf weer niet bijzijn...
 14. VitroFiesta

  Ford Family Day

  Helaas is het ook dit jaar weer gelijk met de TT, dus ik zit in Assen
 15. VitroFiesta

  Juju

  De bedoeling van jezelf voorstellen lijkt me op zich vrij duidelijk. Dat is dus niet bovenstaand bericht, om vervolgens toch je vraag in een ander subforum te kunnen stellen. Je verwacht een antwoord op je vraag, neem dan ook even het fatsoen om hier te laten weten met wie we te maken hebben. En dat hoeft echt niet je hele levensverhaal te zijn, maar dit slaat nergens op. Het ander topic is tot die tijd dus ook op slot.
×
×
 • Create New...