Jump to content
Fiestaclub.nl

MrtnHC

Active users
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

About MrtnHC

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 12-11-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://https://www.facebook.com/maarten.dejong.18
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brunssum

Previous Fields

 • Voornaam
  Maarten
 • Auto
  Anders
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

2374 profile views
 1. MrtnHC

  Mijn Mk2 Cabrio

  Nog nooit gezien zo'n Fiesta cabrio, erg apart!
 2. MrtnHC

  Nieuwe Fiesta St Gekocht.

  Hele mooie auto, veel mooier dan ik had verwacht!
 3. MrtnHC

  Saab 9-3 2.0 Lpt Project Mrtnhc

  Soms is het als de auto een weekend stil gestaan heeft. Soms ook als ik er een week lang elke dag mee gereden heb. Alleen bij het starten 's morgens.
 4. MrtnHC

  Saab 9-3 2.0 Lpt Project Mrtnhc

  Zo goed kon ik er helaas niet bij Razer, ik heb alleen maar gevoeld of ik het asje op en neer kon bewegen maar dat ging niet. Het kan ook nog zo zijn dat er ergens een lekke pakking o.i.d. bij de turbo zit. Volgens mij komt het inderdaad van de turbo. Vandaag even de inlaatbuis van het gasklephuis los gehaald. Hierdoor wordt lucht aangezogen vanaf de turbo. Hier trof ik allemaal olie aan. Zie foto's. Hier werd ik natuurlijk niet blij van. En heb ik ook nog ergens een lipje van de engine cover afgebroken, dus die kan er ook al niet meer op. Het zit weer even tegen! Het zijn weliswaar kleine beetjes olie, maar de blauwe rook komt ook niet elke dag voor. Eens in de paar dagen geeft de auto bij een koude start blauwe rook, daarna weer een paar dagen niet.
 5. MrtnHC

  Saab 9-3 2.0 Lpt Project Mrtnhc

  Blauwe rook is inderdaad het verbranden van olie, vandaar dat ik de turbo al nagekeken heb. Vandaag verder onderzoek gedaan en waarschijnlijk is de klepdekselpakking een beetje lek. Heb ook op het Saabforum het probleem voorgelegd en de een denkt dat ik bij het vervangen van de klepdekselpakking het probleem niet op los en de ander denkt weer van wel. Ik ga het in ieder geval proberen!
 6. MrtnHC

  Saab 9-3 2.0 Lpt Project Mrtnhc

  Na een hele tijd niks toch weer eens wat aan de auto gedaan. Deze week een Abbott Racing uitlaat gekocht en gemonteerd, alleen de einddemper (2,5 inch). Ik ben erg tevreden met het geluid, absoluut niet hard, maar wel lekker zwaar. Bovendien is het uitlaatgat in de bumper nu iets meer gevuld. Helaas nog geen filmpje van het geluid, maar wel de foto's van voor en na. Voor: Nieuwe uitlaat: Na: Verder heb ik de laatste tijd last van blauwe rook bij het starten. Dit komt maar af en toe voor als ik 's morgens de auto start. Daarna weer een paar dagen nergens last van. Ik heb de downpipe al los gehad van de turbo en aan het schoepenwieltje gevoeld, hier zat echter geen speling op dus het is onwaarschijnlijk dat het de turbo is. Verder weet ik niet of er andere lekkage's aan de turbo zijn, want ik ben niet zo'n ervaren sleutelaar dat ik "even" de turbo los haal. Naar de oorzaak van de blauwe rook wordt nog gezocht.
 7. Hoor je dat niet erg hard van binnen?
 8. MrtnHC

  Martein's Fezzta

  En Martein, nog updates?
 9. MrtnHC

  Thiemo's Fiesta St Mk6.5

  Jammer, maar gelukkig heb je het zo snel geregeld. Bij velen gaat het namelijk niet zo gemakkelijk...
 10. MrtnHC

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Ik heb het met mijn auto ook gehad. Ik heb toen het gasklephuis eruit gehaald en goed schoongemaakt met remreiniger en een tandenborstel... De auto liep toen weer goed.
 11. MrtnHC

  Mijn 1.8 Dieseltje Mk3 Van 1989

  Grappig dat je je oude auto terug vindt, hoe groot is die kans! Succes met opknappen, wel wat werk zie ik.
 12. MrtnHC

  Project: Fiesta Zetec Turbo ( To Be )

  Jij laat er geen gras over groeien met je Fiesta project he, top!
 13. MrtnHC

  Saab 9-3 2.0 Lpt Project Mrtnhc

  Bedankt beide! Ondertussen al bijna 92.000 op de teller staan, dus ik heb 'redelijk' veel gereden.
 14. MrtnHC

  Fiesta Mk4 -bh

  Mooie auto man! Heb je nou de FR batch eraf gehaald? En de Fiesta staat nog steeds te koop zie ik. Van de eerste eigenaar staat er bij de opties?
 15. MrtnHC

  Saab 9-3 2.0 Lpt Project Mrtnhc

  Na lang wachten, volgen dan toch nog de foto's. Even de foto's geplaatst in post #2 (zie bovenaan). Hierin staan dus ook wat aanpassingen die ik gedaan heb, waarvan o.a. de lederen bekleding en de armsteun. Audio heb ik laten inbouwen (ben niet zo van de elektronica). Verder nog een aantal subtiele details:
×