Jump to content

fiesta-mk5-tdi

Active users
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beverwijk

Previous Fields

 • Voornaam
  Kees
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

843 profile views

fiesta-mk5-tdi's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Dit is vaak het relais die ervoor zorgt dat de fan blijft draaien en snel verslijt, of er juist voor zorgt dat de fan niet draait en de motor oververhit raakt. Beste is inderdaad bij iemand met dezelfde fiesta even het relais lenen en proberen..
 2. Ik heb dit ook gehad, zelfs na vervanging van de kachelkraan. Wederom een nieuwe gehaald en toen was het weg. Tussen nieuwe exemplaren zitten blijkbaar ook wel eens kapotte. De fan bij de fiesta slaat pas erg laat aan trouwens.
 3. Mijn mening is met een handbak kan je met gemak doorrijden tot 200.000 km. En meestal rond 200.000-240.000 km komt de koppeling en dan ververs je het tegelijk.
 4. Wie is er handig en vooral al bekend met het vervangen van de koppeling bij deze 1.6 motor. Het betreft een mk5 fiesta uit januari 2002. Uitvoering sport, zetec s. Graag pm als je wilt helpen (tegen vergoeding)
 5. Welkom. Ik heb er ook zo 1 mocht je nog vragen hebben 👍
 6. Heeft iemand ervaring hiermee? Ik zoek eigenlijk iemand die dit zelf al eens heeft gedaan en het wellicht leuk vind om nog eens te doen voor een vergoeding.
 7. Past zeker niet onder een mk5sport zetec s uit januari 2002? Ik heb nu 15 inch 195 50 15
 8. Nou de gehele rem rechtsachter werkt ,o goed als niet. Dat eerst maar eens bekijken en de trommel eraf.. Sensor bekijk ik ook meteen even. Ik update hier later..
 9. Morgen ga ik even beter kijken van onderaf geen bijkomen aan. Van boven even de accu en bak eruit en dan nog krap. Maar ik zie zo'n clip zitten die bij de goedkopere sensoren zit. En volgens ford is het dat andere type. Kom er net achter dat gepiep tijdens het rijden komt vanuit de handrem. Linksachter werkt rechtsachter niet. Als ik de handrem aantrek tijdens het rijden is het gepiep weg. Weer een klus erbij 🙈
 10. Bedankt ik was ook wezen kijken en ik kon niet iets vinden voor goedkoper. Ik ga even de accu loshalen eerst. Maar ik kwam zelf op een sensor met een borgpin maar dat is hem dus niet? Die je gewoon erin moet drukken maar vaak lastig eruit gaat. Ik ga zo eerst naar eens goed kijken alvast bedankt. Mk5 klopt ja. Kachelkraan was mk4 van kennis ik had de stab.stang rubbers een howto geplaatst 🙂
 11. Tijdens het rijden viel opeens mijn snelheidsmeter uit. Daarna ook niet meer werkend gekregen. Obd2 aangesloten en daarop ook geen signaal van de snelheidsmeter. Ik vermoed daarom de sensor in de versnellingsbak. Iemand hier ervaring mee? En zijn ze wat goedkoper te krijgen?
×
×
 • Create New...