Jump to content

Doekus

Active users
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Doekus

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Contact Methods

 • MSN
  peter-nightmare@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  betuwe

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

908 profile views
 1. Ik heb waarschijnlijk een accu die aan zijn einde is nu vraag ik mij af of ik er ook een 44ah accu in kan zetten. Er zit nu een orginele accu in van 43ah. En is de accu die in de aanbieding staat bij cranenbroek wat? (Lotus geräte)
 2. ik ga zeker even bij de ramentinter langs. bij eindhoven / valkenwaard de grens over en dan nog een klein stukje belgie in. Voor 90 € drie ramen getint, ik denk dat het wel goedkoop is. Dichterbij zit er geen? Ik kom uit elst (gld) ik moet wel de benzine kosten meereken het is dus 90 € + de reis naar Belgie.
 3. Ik vind het ook mooi. zou je mij een foto kunnen mailen van het Rvs pijpje? zodat ik een voorbeeld heb. dan kan ik er zelf één proberen te maken.
 4. is dat "dachtlicht" in de mistlampen? zoja hoe heb je dat gedaan......
 5. Zoooooo das balen hé "Dat kost handen vol met klauwen"
 6. Ik ben al een tijdje opzoek naar een passend dubbele sierpot. Ik heb er tot nu toe nog niet 1 kunnen vinden die er op past. Heeft iemand een idee of waar ik het netjes kan laten (passend) maken... ?.... Ik ben erg tevreden met mijn aankoop tot nu toe, maar van 1 ding heb ik spijt en dat is dat ik niet voor geblindeerde ramen heb gekozen. Ik wil het nu alsnog laten doen, maar wat is het mooiste ...... het beste..... en het (goedkoopste)?..... ook vind ik het mooi om blauw licht te hebben (geen xenon) is het soms mogelijk om een daglicht te voeren in de mistlampen? Nightwish die heeft he
 7. Is echt perfect zo ... Mijn complimenten. Ik ben al een tijdje opzoek naar een sierpotje voor mijn fiesta . ik heb een 1.6 titanium (geen sport) De twee pijpjes steken iets naar onder. ik heb nog geen dubbele pot voor deze auto kunnen vinden. Is het toevertrouwd om het uit te laten snijden zodat ze mooi in het zicht komen?
 8. dat is een groot verschil. Voor dit bedrag zou ik ze er wel op zetten. Ik hoop dat ze snel met nieuwe opties komen zoals ledkoplampen enz. zijn deze grills ook in NL verkrijgbaar?
 9. Doekus

  Hoi

  THX dat heb ik nu al. wat rijd die ford LEKKERRRR vooral als je de snelweg op gaat in een mooie bocht. zo vast als een huis
 10. Doekus

  Uitlaat

  ik ga eerst eens informeren wat me dat gaat kosten. Want tenslotte is de einddemper die ik er nu op heb zitten ook nog zo goed als nieuw
 11. Als ik het, doe dan doe ik ook de ledjes die naar beneden op het middenconsole schijnen.( zit in het dak tussen de 2 hoofd steunen in) Ik vind dat de ledjes onder het dashboard kastje iets meer licht hadden mogen geven, daarom het idee om ze te vervangen voor een andere kleur. Misschien blauw. Wat hadden jullie voor kleur genomen? Ik heb sohodots interieur .
 12. het is niet mijn Fiesta, die van mij staat als Avater ingesteld (zonder leds) toevallig lijkt hij er wel erg veel op. Ik vind het wel mooi, maar erg lelijk ingebouwd je ziet zelfs waar er gezaagd is... maar ik wil eerst weten wat zoiets kost en of het op een nettere manier gedaan kan worden. Ik las ook ergens dat je de ledjes in het interieur kan vervangen voor bijv. een blauwe led. (onder dashboard kastje enz.) heeft hier iemand ervaring mee?
 13. Doekus

  Sibon

  Welkom. ik ben ook erg benieuwd naar de foto's
 14. Doekus

  Hoi

  die van jou mag er ook wezen
 15. Welkom mede trotse fiesta eigenaar Net wagentje btw
×
×
 • Create New...