Jump to content

Brainiac1501

Active users
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About Brainiac1501

 • Birthday 15-01-1990

Contact Methods

 • MSN
  brian-online@hotmail.com
 • Website URL
  http://brainiac1501.hyves.nl/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Helder

Previous Fields

 • Voornaam
  Brian
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Groen

Brainiac1501's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. ohw zal het wel op prijs stellen als je voor mij een foto hebt dan kan ik er ook een beter beeld van krijgen..
 2. dat lijkt me wel vet beter maar zou echt niet weten hoe
 3. hey die stickers inderdaad even verwarmen met een fohn en dan eraf krabben en verder verwijderen met sticker remover, ik heb trouwens lampe olie gebruikt werkt ook goed.. en die emblemen even met een visdraadje eraf snijden dan beschadigt de lak niet een dan weer hetzelfde verhaal het is het waard want het ziet er strak uit!! maar kijk idd even uit met de voorkant ik heb nu een gaatje dus moet k ff dichtmaken haha..
 4. gaat ie echt zoveel meer zuipen dan???
 5. hij is wel vet als je hem zo ziet maar ik laat me auto embleemloos heb tot u toe besloten wel tof!!
 6. ik ben even naar de plaatselijke onderdelen winkel geweest. en daar volgens de computer kan er dus alleen en sportinleg filter in (KNE-9091) van k&n dus denk dat k die maar doe dan merk dan nog wel enig verschil??
 7. ja ik heb een 1.3i maar ik kom nog niet helemaal uit ik heb wel zo'n bak ook maar die plastic pijp die loopt van daar af weer naar die spruitstukken en daar zit ik dus mee..
 8. kan iemand mij een duidelijk uitleg geven over mijn mk3 hoe ik en waar ik dan een sportluchtfilter moet plaatsen???? want overal waar ik kijk word er maar een beetje omheengedraaid en ik kom geen steek verder hoe k te werk moet gaan!!
 9. ben beetje traag vn begrip snap eindelijk wat je bedoelt met je badge hahaha maar uhm ik overweeg denk ik om me auto kaal te laten zonder badge
 10. transformer badge?? toch niet wat k denk wat je bedoelt tohg?? ??? haha en profi kost me eigelijk even wat te veel geld dus denk dat k t zelf maar doe of als je wat anders bedoelt met de transformer badge
 11. pff.. ben ik weer heel mijn achterzijraam blindering is vertieft!! me ramen waren van binnen nogal vochtig en dacht t ff met een trekker weg te halen, maar heb daarmee dus allemaal blazen erin getrokken dus dat word weer opnieuw doen!! iemand een howto hoe k me raam eruit haal?????? groetjes..
 12. oja cker weten voor zover ik weet zijn het alleen me wielkassen nog en hoop da dat zo blijft dat durf k nog wel te ijf te gaan maar het einderesultaa zal idd heel bevredigent zijn haha daar kan geld niet tegen op!!
 13. zo'n bodykit zou wel een mooie upgrade zijn idd en dan mooie einddemper erachter en een dope filter onder de kap met de nodige aanpassingen zal mij wel heel wat voldoening gevenmaar zoals jij bezig bent is pas investeren.. vet goed!!!! maar voor mij zijn de kleinere upgrades al genoeg!! behalve net als jij roestvrij maken wat een drama bij die fordjes is dat zeg
 14. ja idd ik zal er bij mij wel meer pit aan willen geve zowel uiterlijk en zeker kwa vermogen maarja zoals k al zij i'm just a newbie maar zo'n open filter en een sport uitlatje spreken me wel aan !! en lampen in de bumper
 15. oehh en vast meer technische verstand dan ik vet goed ik zal vast nog wel s technische hulp kunen gebruiken!! moeten we maar s meeten dan ((nii eerlijk mijn 1.3tje houd je nooit bij )) haha!!
×
×
 • Create New...