Jump to content

rallyedition

Active users
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  jelle
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rallyedition's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Als ik op de site kijk die jij gestuurd hebt alleskunner lijken de Sachs veren de juiste omdat die korter zijn dan al de andere
 2. Dat is ook mogelijk. Ik weet niet of dat kan. Ik heb de ford garage hier gebeld maar die willen niet zeggen hoe hoog de veer is. Ik wil proberen uit te zoeken hoe hoog de voor en achter moeten zijn.
 3. Ik heb het zelf gemonteerd. Ik had al aangegeven dat de auto een sport onderstel heefd. Toen kreeg ik de tip de kleurcode door te geven. Ik heb het helemaal niet na gemeten wat achteraf dom is geweest.
 4. Dat heb ik aangegeven. Toen wilden Ze de kleurcode van de Origionele hebben. Weet iemand van de origionele de hoogte maat van de veren?
 5. Het gaat om een ford fiesta rally edition. De voor veren zijn vervangen omdat 1 veer gebroken was. Maar nu staat de auto van voren hoger dan achteren. Meer wielkast ruimte zeg maar. Nu zijn de veren vervangen door monroe met dezelfde kleurcode. Monroe SP3796 zitten er nu onder. Nu is mijn vraag wat zijn wel goede veren?
 6. Deze is van sachs voor sportchassis Bij oem nummers staan deze nummers. 5S61-18146-AAFORD 2S61-18K001-DDFORD 2S61-18146-DAFORD
 7. Sorry alleskunner dat bedoelde ik niet. Ik bedoelde als ik bij winparts bijv kijk naar schokdrmpers vind ik de oem nummer niet terug
 8. Ik vervang meteen ook de toplagers en stofhoezen. Het nmr 1768584 vind ik niet bij de oem nmrs als ik kijk naar scholdempers. Of kijk ik verkeerd?
 9. Beste mensen, Hoe kom ik achter de oem nummers van mijn ford fiesta sport mk6.5 1.6? Alvast bedankt
 10. Kan hem 2dehands overnemen. Als ik op internet kijk word er 2002 tot 2004 aan gegeven.
 11. Past een veerpootbrug die op een fiesta van 2002 tot 2004 past ook op een fiesta mk6.5?
 12. Aan zo een tip hebben we wat 👍 Bedankt voor de info en de tip.
 13. Okey super. En de moer die de trommel vast zet moet die vervangen worden als deze is verwijderd?
 14. Enige ervaring heb ik. Olie + filter boegie, s interieur filter luchtfilter vervangen. Links voor links voor schokdemper veer vervangen ( oude gebroken) Remschijven en remblokken al vervangen. Ik probeer mezelf altijd goed in te lezen. Als ik wat los maak, maak ik altijd foto, s hoe het in elkaar zit. Is er echt speciaal gereedschap nodig om aan een trommelrem te werken?
 15. Beste forumleden Ik wil in de winter de remtrommels controleren waar nodig het 1 en ander vervangen. Is er ergens een duidelijke how to do of beschrijving of filmpje hoe dit te doen? Nou las ik dat de hup moer van de remtrommel vervangen moet worden omdat dit speciaal staal is, klopt dit? Is er nog speciaal gereedschap nodig voor de veren los te maken of iets anders ? Alvast bedankt
×
×
 • Create New...