Jump to content

schuifelhoofd

Active users
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by schuifelhoofd

 1. Van een Picanto naar een Feestje. Reden genoeg voor een Fiesta! (of is het nu andersom? )
 2. Welkom Jasper. Mooie kar, en mooi foto-hoekje.
 3. Bedankt voor de uitleg Pieterke. Ik heb verscheidene wagens met "volwaardige" trekhaak gehad. Maar bvb een Fiesta met Econetic motor mag hier geen trekhaak hebben. Weet niet of je in België een aparte status hebt voor fietsdragers, of het zo toegelaten is voor fietsdragers zonder keuring.
 4. Mooi werk Waarom zeg je "geen aanhanger er aan koppelen" ? Is dat niet de bedoeling als je een trekhaak hebt?
 5. Eerste auto? Dan noem ik je een geluksvogel! Ik moest het doen met een 14 jaar oud Fiat Pandaatje (maar wel een 1000cc Fire blokje en veel lol)
 6. Is het naafgat van de Mk8 nog steeds 63.4mm? Dus dan passen de Mk8 velgen ook op de Mk7 bvb?
 7. Netjes! Misschien ook handiger nu de originele "stok" niet meer in de weg zit bij werkzaamheden? Staat in ieder geval wel luxe
 8. COOL ! I had no idea about that. The headlights, and actually the whole front, looks a bit like our B-Max. Do you have pictures of the front of your car? I found this pic on google. I had NEVER seen this before. Oh, joined your website fordfiestaclube so i could have a look over there.
 9. Welcome from Belgium Mario Is that a Mk7.5 front on a Mk6 ? Love to see the front.
 10. Erg mooie TitaSport Niels ! Interieur moet je van houden, maar ik vind het wel luxueus!
 11. 7xxx kilometers op 1 maand? En ik maar denken dat ik met mijn 1000kms woonwerk al aardig wat kms reed Mooie Mk7.
 12. Welkom Marc ! Mk6,5 zijn erg leuke rij-massjientjes
 13. Welkom Jory Mk8 als eerste Ford zal je niet teleurstellen. Heb er net vorige week een dagje mee kunnen rijden, lekkerrrrr..... (ook nog een 1991 Honda CBR1000F en 1980 Harley FLT in de garage staan, dus snap je andere passie ook )
 14. Eigenlijk best een goed idee. Velen merken het gewoon niet als er een prioritair voertuig aankomt, of schenken er gewoon geen aandacht aan.
 15. Vriend in de club heeft een Amerikaanse ex-politie Harley. Als we een clubrit doen, mag hij altijd op het kruispunt gaan staan, iedereen stopt meteen, terwijl er toch gewoon "sheriff" op staat hoor
 16. Mijn Fiesta is een Trend 2010 met powerfold spiegels (elektr. verstelbaar en verwarmd), automatische koplampen&ruitenwissers, zelfdimmende binnespiegel, maar geen Bluethooth of airco.
 17. Bij de Scandinavische setting op mijn Fiesta gingen ze natuurlijk mee uit met de wagen, ik bedoel daarmee dat ze gaan branden als je het contact inschakeld, dus ook vóór het starten. Als er een laagje ijs op de auto ligt, word de batterij extra belast als de koplampen en achterlichten reeds stroom 'opslurpen'.
 18. Ik heb net die optie uitgeschakeld, omdat mijn Feestje een "buitenslaper" is, en ik 's winters graag start met gedoofde lichten. Zeker als hij tijdens mijn nachtdienst 12 uurtjes in de vrieskou heeft gestaan. (de parking op mijn werk zit in een windtrechter, waardoor de gevoelswaarde flink onder nul gaat) Als je jouw Fiesta op Scandinavische modus zet, gaan ook de koplampen aan, zo was het in ieder geval bij mij.
 19. Een paar nette schoentjes maken direct de man!
 20. Verbaast me dat een 2011 Titanium deze optie niet standaard heeft. Moest je wel de juiste knop hebben gehad, wist je ook meteen of die functie er wel op zat. Had je niet achter je deurpaneel moeten gaan kijken.
 21. Welkom Stefan. da's een mooie Sport die je daar hebt
 22. Welk knopje heb je? Rechtse staat bovenaan het symbooltje voor de powerfold spiegels.
 23. Als je een titanium hebt, heeft die deze optie wel dacht ik. Spiegels zijn elektrisch verstelbaar? Kan je ze met de verstelknop laten inklappen? (knopje naar onder klikken) Dan kan je dat in de menu inschakelen, bij voertuiginstellingen. Ik zet persoonlijk deze optie uit in de winter.
 24. Welkom Bri. Knappe Futura met een mooi kleurtje.
 25. Gefeliciteerd met je upgrade! Mooi ook die foto's met de oude en nieuwe op dezelfde plek, kan je vergelijken
×
×
 • Create New...