Jump to content
Fiestaclub.nl

Pimmeh

Active users
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

About Pimmeh

 • Rank
  Fiesta Senior

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Enschede

Previous Fields

 • Voornaam
  Pim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Rood
 1. Pimmeh

  Voorstellen

  De XR2i staat te koop en de 1.1 MK3 gaat naar een vriend van me. Hij is zo af-fabriek te bestellen.
 2. Pimmeh

  Voorstellen

  Van de zomer komen er LM-velgen onder.
 3. Pimmeh

  Voorstellen

  Tijd om me opnieuw voor te stellen: M'n eerste nieuwe auto! (Lease, maar boeiend ). Ford Fiesta Titanium 125pk (en dat uit een 1.0 liter-motor met 3 cylinders) inclusief bijna alle opties. Ik ga écht heel blij zijn met de keyless entry, bluethooth sync, airo en voorruitverwarming. Hele verbetering ten opzichte van mijn 1.1 Fiesta uit 1989 die geeneens elektrische ramen had.
 4. Pimmeh

  Aanschaf 1.8 Xr2i: Restauratieprojectje

  Als je denkt, mijn bod accepteert hij nooit, bied een paar honderd euro en wie weet! Ik wil hem liever niet op marktplaats zetten zodat één of ander onguur type hem naar de cross brengt!
 5. Pimmeh

  Aanschaf 1.8 Xr2i: Restauratieprojectje

  Nog niet, dus hij staat nog steeds te koop.
 6. Pimmeh

  Aanschaf 1.8 Xr2i: Restauratieprojectje

  Hey allen, Velen weten dat ik dit klusprojectje heb afgelopen drie jaar. Ik ben er vooral aan begonnen omdat ik wat te doen wilde hebben tijdens en naast het studeren. Ik heb er veel aan gedaan in die tijd maar heb hem nooit helemaal afgekregen. Nu ik mijn eerste baan heb, niet meer in de buurt woon waar de XR2i staat en zojuist een MK7 125pk besteld heb, heb ik geen tijd meer om de XR2i de liefde en aandacht te geven die hij verdient. Daarom ben ik aan het overwegen hem aan iemand te verkopen die hier wel de tijd voor heeft. Er is al veel aan gedaan: gelast (2 geheel nieuwe dorpels en benzinedopplaat), nieuwe einddemper, nieuwe kruiskoppeling stuurkolom, bestuurdersstoel opnieuw vastgezet, elektrische ramen gerepareerd, interieur gereinigd (vorige eigenaar rookte), nieuwe motorkap, bumpers van veel schade ontdaan en opnieuw in de lak gezet en wat interieurdelen van een fris kleurtje voorzien. Achterin de kofferbak liggen een hoop onderdelen, zelfs een dakraam die er ooit in moest. Al die zut: krijg je er bij! Ik ben me er van bewust dat ik al het geld (zo'n €1400,=) wat er in is gegaan niet terug zal krijgen, maar ik sta open voor een fatsoenlijk bod. Mijn verkooptopic is hier te vinden: http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showtopic=21252 Dus, heb je vragen of heb je interesse? Ik hoor het graag!
 7. Niet echt, maar kwam deze A4tjes tegen en vond het belangrijk dat met de rest van de wereld te delen.
 8. Hey allen, Deze informatie is nergens te vinden op internet. Het is een manier om foutcodes uit de Fiesta MK3 uit te lezen wanneer er geen OBD op zit. Ik heb hem gebruikt bij de de 1.8 XR2i aan de hand van een 3-polig diagnosestekkertje, andere MK3's hebben geloof ik ook zo'n stekkertje los liggen bij de linker koplamp in de buurt. Met een weerstandje en een LEDje komen er knippercodes uit die foutcodes opleveren. Wellicht heeft iemand er ooit nog wat aan. Download: http://rigel.student.utwente.nl/pimmeh/fil..._fiesta_mk3.zip
 9. Pimmeh

  Project: Fiesta Zetec Turbo ( To Be )

  Jaloersheid ten top, supermooi!
 10. Pimmeh

  Aanschaf 1.8 Xr2i: Restauratieprojectje

  Weinig nieuws helaas. Zoals ik zei, ik woon ergens anders op het moment. En de 1.1 heeft een nieuwe tankdop gekregen, de garage heeft de oude eruit geboord.
 11. Pimmeh

  Restauratie Xr2i 1.6 8v Mercury Grey 1991

  Dan doe ik een olievuldop op mijn tankdop...
 12. Pimmeh

  Fabrieksbezoek

  Ja er zaten overduidelijk overal beschadigingen op.
 13. Pimmeh

  Fabrieksbezoek

  Ik hoor een volgend uitje aankomen...
 14. Pimmeh

  Fabrieksbezoek

  Goddamnit, elke keer als ik een Fiesta zie, weet ik waar ie vandaan komt.
×