Jump to content
Fiestaclub.nl

MY00

Active users
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

About MY00

 • Rank
  Fiesta Junior

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baarlo

Previous Fields

 • Voornaam
  Rene
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit
 1. Mag ik eraan toevoegen dat die diesel waarschijnlijk erg lekker rijd. 1:25 zul je niet halen. Verder ga ik ervan uit dat de wegenbelasting niet gelijk naar een gelijk niveau gaat als dat van een gewone diesel. Vind de aanschafprijs erg hoog, zeker als je deze gaat vergelijken met de Seat of Skoda. Deze hebben wel niet zo'n fijne motor erin liggen.
 2. Hij is er: http://www.autoweek.nl/autonieuws/16414/Pr...Econetic-bekend
 3. MY00

  Banden Kwaliteit.

  De Hankooks die standaard onder een MK7 liggen is een hele goedeband. Komt echt uit alle tests als goed of zeer goed uit. Hoelang de band mee gaat ligt aan je rechtervoet maar zeer zeker ook aan de hardheid van het rubber. Vaak is hoe duurder de band des te zachter deze is, des te beter grip heb je, maar deze slijt ook het snelst. Heb wel eens met Dunlop SP9000 nog geen 10000km gereden, maar de grip hield niet op.
 4. Zal denk ik voor 15' lichtmetaal gaan. Banden maat waarschijnlijk 185
 5. MY00

  Mijn Eerste Wagentje

  Welkom, Veel veilige KM's toegewenst aan de kid die de Fiesta heeft gekocht en jij veel plezier met de zoektocht ook al duurt het nog even.
 6. MY00

  Winterbanden En Bijpassende Aluminium Velgjes

  Klaas ik weet dat het niet zo mooi is als je 17" velgen maar zodra de temp. onder de 8 graden komt heb je voordeel van de winterbanden. Een ezelsbruggetje is zomertijd, zomerbanden en wintertijd, winterbanden. Dus ik zou ze nu al onder gaan leggen als ik jou was.
 7. Maar dit zijn geen winterbanden, neem ik aan.
 8. Ze blijft gewoon in Nederland, ze zal de sneeuw zeer zeker niet gaan opzoeken. 15" is zeker het mooist, maar ach ja als ze in de winter op 14" rond zijn waardeerd ze haar 17" in de zomer meer
 9. Wil een setje winterbanden aanschaffen voor de Fiesta van mijn vrouw Mk7. Nu ben ik aan het twijfelen of ik 14" of 15" moet gaan en welke maat dan: 14" 175/65 of 165/70 15" 185/55 of 175/60 of 165/65
 10. MY00

  Winterbanden En Bijpassende Aluminium Velgjes

  60 euro voor een stalenvelg is wel heel erg duur, meen dat ze bij een bandenhandelaar in de buurt 20 euro kosten. http://bit.ly/crG1yV
 11. De cd speler in een Mk7 kan idd MP3's afspelen. Alleen deel ik niet de mening van P@tje, ik vind de aux wel een uitkomst. Je kunt je telefoon/iPod of zelfs je iPad erop aansluiten. De iPad het extra leuk als je een filmje wilt kijken.
 12. MY00

  Even Voorstellen

  Welkom, heel veel plezier en veilige km's met de nieuwe auto. Enne
 13. Indien deze erkomt ga ik denk ik toch even bij de dealer aan om te kijken wat het inruilen gaat kosten. Dit betekenen dat de fiesta ongeveer 15.500 euro als 5 deurs zou gaan kosten. Waar haal je deze info vandaan? Kan me indenken dat men zoiets doet, maar hoe willen ze dit dan met de BPM gaan doen, de waarde van je auto wordt dan gelijk verminderd. Weet dat ze zoiets ook hebben uitgehaald met grijskenteken auto's maar dit vind ik net iets anders.
 14. MY00

  Fiesta Mk7 Trend Frozen White

  Heel veel plezier en veilige KM's gewenst.
×