Jump to content
Fiestaclub.nl

Mark_fiesta

Active users
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Mark_fiesta

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 30-06-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Mark
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw
 1. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Bedankt voor je reactie! Ik ben van plan over 2 weken voor een week naar France te gaan om te karperen. Maar beetje lullig als ik onderweg word aangehouden en moet afkoppelen haha
 2. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Weet iemand wat er gebeurt als ik word aangehouden met aanhanger erachter terwijl de fabrikant aangeeft dat er niets achter mag ?? Afkoppelen?
 3. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Een beeeetje wel he! haha jaah tot welk gewicht de fiesta kan trekken neem ik aan, kwa remmen denk ik
 4. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Vandaag bericht gehad van het RDW. Deze had het volgende te melden: "Geachte heer/mevrouw, Onlangs heeft u gevraagd om trekgegevens te vermelden op het voertuigbewijs van het voertuig met kenteken XX-XX-XX. Voor uw voertuig is echter geen goedkeuring gegeven tot het trekken van een aanhangwagen. Om het voertuigbewijs aan te passen zal er voor uw voertuig een goedkeuring tot het trekken van een aanhangwagen gegeven moeten worden. Hoogstwaarschijnlijk zal er getest moeten worden op ons testcentrum in Lelystad. U dient dan rekening te houden met keuringskosten van ongeveer €500. Indien u ook een test voor het bepalen van de ongeremde aanhangwagenmassa wilt laten uitvoeren, zal dit bedrag hoger uitvallen. LET OP! Er wordt alleen maar getest als de fabrikant toestemming geeft dat het voertuig een aanhangwagen met trekken. U dient daarom een verklaring van de fabrikant met de door hem toegestane maximale gewichten, mee te sturen." Ik schiet er dus niets mee op! Bij deze stop ik er maar gewoon mee en ga ervan uit dat een klein aanhangertje geen probleem is.
 5. Mark_fiesta

  Meer Vermogen

  60 pk zelfs haha! Jaa ik heb zelf ook een classic en ze zijn inderdaad niet echt vooruit te branden. Terugschakelen en flink trappen zijn eigenlijk de enige twee oplossingen (wat het brandstofgebruik niet ten goede komt, ik rij gemiddeld 1:11)
 6. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Er is een brief onderweg met de vraag om het trekvermogen op het kentekenbewijs te vermelden (de gegevens van autoweek). Zodra ik iets terug heb laat ik het weten.
 7. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  De montage heb ik zelf gedaan. Is een gekeurde trekhaak van Bosal. Weet iemand in hoeverre die specificatie van autoweek betrouwbaar is? Meeste mensen zeggen dat een kleine hanger echt geen probleem is maar ik wil het graag zeker weten. Er zitten wel trekogen aan de auto... mag ik dan ook geen auto trekken? Het blijft krom allemaal vind ik. Ik ga het RDW dan maar is even om hulp vragen.
 8. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Ford nederland zegt dat er 0 kg achter mag...... Maar als ik het wel wil hem moet laten keuren door het rdw, niemand weet hoe het nou echt zit.
 9. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Ford Fiesta 1.3i Classic max. aanhangermassa geremd 900 kg max. aanhangermassa ongeremd 511 kg Thanks!!!
 10. Mark_fiesta

  Trekhaak Ford Fiesta Mk5

  Nee er staat niets op het kentekenbewijs. Al is het maximaal 500km ongeremd ben ik al blij
 11. Hallo, Nou heb ik vorige week een trekhaak op mijn ford fiesta mk5 gezet maar vraag ik mezelf af wat de auto nou eigenlijk mag/kan trekken. Op internet kan ik geen antwoord vinden en van de dealer krijg ik ook geen antwoord. Heeft iemand hier ervaring mee? Zal toch niet zo zijn dat alleen een fiestsendrager erop mag/kan???? Zou graag een kleine aanhanger erachter willen hebben. Ik hoor het graag van iemand.
 12. Jaah dat is mogelijk! Als mijn telefoon verbinding heeft met mijn radio kan ik hem gewoon op Bluetooth audio zetten. Is handig als ik een filmpje aanzet ofzo! haha
 13. Mark_fiesta

  Tip

  oeps, je hebt gelijk haha thanks
 14. Mark_fiesta

  Tip

  Toen ik een jaartje geleden 2ehands velgen had gekocht, zaten er van die sier ventieldopjes op. Heel leuk allemaal natuurlijk, maar de laatste tijd merkte ik al dat ik me banden eens op moeste pompen. Eenmaal bij de pomp aangekomen bleek dat ik de ventieldopjes er onder geen mogelijkheid vanaf kreeg! Dus ik naar de bandenshop, bleek dat de ventieldopjes helemaal vastgeroest waren! Om dat weer goed te krijgen moesten me banden eraf en een nieuw ventiel erin geplaatst worden + opnieuw balanceren. Dit grapje koste 5 tientjes, best zonde. Daarom bij deze is het aan te raden om gewoon lekker de standaard dopjes erop te houden, voor wie dat nog niet heeft. Misschien is dit een bekend probleem bij vele, maar voor degene die er nog niets van wisten, hierbij deze TIP! Groeten Mark.
 15. Mark_fiesta

  Inbouw Zonnedak Mk5

  Vandaag ongeveer 4 uurtjes aan gewerkt en het resultaat mag er zijn hoor! Het is wel een werkje dat ik nooit meer doe... het zagen in het dak van je eigen auto is niet echt een leuk werkje haha
×