Jump to content

Nielsicq

Active users
 • Posts

  288
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nielsicq

 1. Foto is niet zichtbaar. kijk maar even in dit topical deze persoon heeft een sport.
 2. Wat blackfocus zegt deze bandenmaat is uitwisselbaar. Chromenlijsten zitten nooit op een sport. Sport kun je ook herkennen aan de (langere) Sportstoelen. Een Titanium met Individualpakket heeft ook sportstoelen. ben benieuwd naar de foto(s)
 3. Thanks! Dat was exact de reden net even anders!
 4. Spoiler zit er inmiddels onder, zie mijn topic.
 5. Even een update, vandaag een ST modeljaar 2022 frontspoiler laten monteren. begreep dat het kwa monteren wel meeviel. Helaas was ik er zelf niet bij aanwezig dus geen foto’s van de montage. Maar begreep popnagels en dubbelzijdig tape. De bumper was gedeeltelijk voorbereid. Bij interesse van mede forum leden zal ik hem nog eens op de brug zetten.
 6. Meen dat het via voicecontrol wel zou werken enkel niet via het scherm. maar dat gaan we binnenkort ff fixen.
 7. Haha ik zit nog op jou link te wachten als ik er bij ben zal ik het documenteren.
 8. Lip is binnen. Als het een beetje meezit komt deze er aanstaande zaterdag onder 😀
 9. Ha Nor, volgens mij zijn in 2009 de stekkers anders dan die van een Metal. heb zelf destijds het omgebouwd met stekkers voor het achteraf inbouwen van een parrot carkit. Als je dat wil hebben zou ik heel goed moeten zoeken. Denk ook dat het standaard scherm omwisselen voor het uitgebreider scherm niet zomaar gaat laat staan alles geschikt maken voor Bluetooth. Cruise control ff checken dat de kabelboom voorbereid is maar grote kans dat dat zo is. Zelf zou ik een stuur met cruise van de sloop scoren als het enigszins kan. Dan heb je gelijk een met lederbekleed exemplaar. ff activeren in de asbuild en gaan.
 10. Link? Finish: 2 530 195 prijs blijf ik je schuldig, onder de 200 euro.
 11. Klinkt als een slippend geluid. misschien dat @BlackFocus een oordeel kan vellen? ook handig om te vermelden om welke motor het gaat. wat zegt de gene waarvan je hem gekocht hebt?
 12. Inmiddels besteld. @Dragunovheb je iets meer info mbt de montage?
 13. Heb een prijs opgevraagd bij mijn dealer. Als de prijs goed is ga ik de gok wagen.
 14. Nielsicq

  Carplay

  Er zijn ook Chinese radio’s voor de mk7(,5) geluidskwaliteit schijnt over het algemeen nogal matig te zijn. Let ook even goed op welke stekker je radio en scherm hebben dit verschilt nogal eens.
 15. Nielsicq

  Piep

  @NeverDespair denk dat dit was te negatief is. Ford informeert in princiepen de dealers altijd goed en kan de dealer weer de klant goed informeren vooraf aan het bestellen. Ken maar een praktijk voorbeeld waar het mis ging. In de prijslijst van de Fiesta stond dat bij het driver assistance voor de st dat er adaptive cruise control op zou zitten maar dit is niet mogelijk.
 16. Weet iemand of dit ook op een mk8 st-line bumper past en wat het finis nummer is?
 17. @martn dat ziet er goed uit!
 18. Heb geen idee of de module uit te lezen is via obd bij een mk6.5 maar daar zou ik eerst eens naar kijken als ik jou was.
 19. Mijn ervaring is dat Ford dit heel goed communiceert. neem aan dat tijdens het tekenen van de overeenkomst de prijslijst van de Fiesta al beschikbaar was? Mocht er onverhoopt een optie toch niet geleverd kunnen worden dan zal je dealer dat ook weten.
 20. Zover ik weet is het makkelijker om gelijk te upgraden naar een scherm met navigatie daar zit namelijk een stekkeraansluiting voor een camera op. je kan dan het op de originele manier aansluiten wat prijzig gaat worden. maar je kunt volgens mij in China een setje bestellen, maar dat is minder mooi kwa beeld van wat ik begrepen heb.
 21. Op gaspedaal.nl zijn ook een paar dealers die er mee adverteren.
 22. @Patje Fiesta st linegeen foto’s, tis een titanium 125pk. volgens mij is ie gewoon te koop. @Dragunovgeen st dus.
 23. Bij mijn Ford dealer hebben ze al eentje staan.
 24. Stuur tegen die tijd maar een berichtje dan kijken we even of er wat mogelijk is kwa tijd.
×
×
 • Create New...