Jump to content

Nielsicq

Active users
 • Posts

  362
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Assen

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

2855 profile views

Nielsicq's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Zeker weten een riem. Sommige motoren zijn terug gezet naar 8 jaar. Ff checken dus.
 2. Klinkt als dat je dealer vergeten is om deze optie te activeren of de verkeerd optie geselecteerd heeft.
 3. Mijn ervaring bij de Focus is dat 1 sleutel voldoende is voor programmeren van de afstandsbediening. Zodra je de startonderbreker wilt gaan inleren dan zul je inderdaad 2 sleutels nodig hebben. doe je dus alleen een losse afstandsbediening voor de deuren en de oude sleutel voor starten dan kom je er vermoedelijk mee weg. Misschien is er iemand op het forum met een MK6 en ervaring met forscan. die gene kan vast vertellen hoeveel ingeleerde startonderbrekers je nodig hebt.
 4. Hier wat info: https://www.fordownersclub.com/forums/topic/109258-fiesta-remote-central-locking/ zou mij kunnen voorstellen dat je met forscan wat data kunt aanpassen als dat nodig is.
 5. Heb bij mijn eerste focus destijds de module van de centrale vergrendeling vervangen voor eentje met afstandsbediening. Wellicht dat dit ook kan bij de Fiesta. Als je eentje op de sloop vind dan is het vast tientjes werk.
 6. Het is al een tijdje geleden maar volgens mij alleen met sturen.
 7. Denk dat je los bestellen van de veer bij Ford zelf wel kunt vergeten. Hieronder meer informatie: het onderste onderdeel heb je nodig. Wellicht onderdelen lijn of eBay proberen: https://ford.7zap.com/en/car/191/6.51852,7.29708/66/1915/16939/97824/#7K387
 8. Welkom bij de club. Gaaf zo’n ST ! Volgens mij beginnen deze types al iets te stijgen in prijs voor een goed exemplaar.
 9. Hopen dat het werkt. Als je de knop voor de kofferbak hebt in het interieur is de kans wel groter dat het werkt. je kunt bij jou model evt een 2e hands afstandsbediening koppelen. Volgens mij moet het wel de versie zijn met een glazenbuisje als startonderbreker. De versie met chip werkt vermoedelijk niet.
 10. Hallo Marc, Welkom op het forum. Je kunt je vraag beter stellen in het technische gedeelte. bij mijn mk7 had ik destijds ook een bonkend geluid. Dit was vooral bij lagere snelheden hoorbaar maar wel altijd tijdens het sturen. dit bleek een kruiskoppeling te zijn van de stuurinrichting. Deze is tegenwoordig niet meer los leverbaar. Weet niet de exacte benaming maar je koopt nu een stang met kruiskoppeling er bij. zo te lezen ben jij zelf behoorlijk handig, de monteur had dit destijds in een half uurtje gefixed voor mij.
 11. Denk dat het het makkelijkste is om de module op te zoeken die dit regelt in jou fiesta. Vermoedelijk de GEM module. Als je het onderdeelnummer hebt kun je weer verder zoeken. @BlackFocus kun jij helpen?
 12. Je zou de accu opnieuw kunnen inleren : Je schrijft ook dat er een ander type accu in is gekomen. Met forscan kun je dit volgens mij ook instellen in de boordcomputer. Zou eerst de accu (bms) opnieuw inleren.
 13. Dit is geen originele Ford navigatie. Zit er geen boekje bij?
 14. Asbuilt is de configuratie van de auto. Wat ik eerder al aangaf ik heb geen ervaring met de mk6. waarschijnlijk zul je dus de configuratie moeten laden van jou chassisnummer in de tellerklok. Daarnaast de sleutels inleren. voordat je hieraan begint zou ik wel me gaan verdiepen in forscan. De mogelijkheden zijn anders dan vagcom.
 15. Top. als er een ander paneel is ingezet, zou ik eerst even checken of de asbuilt van jou Auto er wel inzit en niet van een andere. als dit bij de mk7 en mk8 is kun je dit soort dingen krijgen. Neem aan dat dit bij de mk6 netzo is.
×
×
 • Create New...