Jump to content

Ruud H

Active users
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ruud
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

152 profile views

Ruud H's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Edit: heb het aan de praat! Ipma module gereset, as built settings terug gezet, camera gekalibreerd. Daarna handleiding van Focusclub gevolgd en het werkt. Verkeersborden zijn in zwart/wit, dat alleen nog even uitdokteren.
 2. Super! Dank je wel. Ik heb zojuist dit onderdeel ook besteld, komt deze week binnen. Daarna verder stoeien met opties die daarmee beschikbaar worden.
 3. Sorry dat ik jouw topic zo volgooi hoor, maar ik wil heel graag begrijpen hoe en wat. Ik heb de volgende camera achter mijn spiegel… Kan ik daar iets mee? Of is deze alleen voor lane assist? Ben benieuwd naar de juiste/andere module. Thanks!
 4. Weet je toevallig (na al die tijd) nog welke ipma module je voor je ouders Fiesta hebt gekocht? Ik wil ook kijken of ik die zelf kan installeren. Thanks!
 5. Hoi thanks! Dus dat is een hardware uitbreiding? Sorry hoor…heb er niet zo veel verstand van
 6. Hoi, De Fiesta is uit 2019 (MK8). Navragen bij de dealer kan nooit kwaad. Thnx!
 7. Dat is op zich best een idee, maar ik ben niet zo’n held met auto’s 😊 Ik ben er zo 1 die alles door de garage laat doen. Ik dacht, als iemand het weet, dan kan ik het bestellen en pas eruit halen als de nieuwe binnen is. Logica van een aardbei natuurlijk 😂
 8. Weet iemand het onderdeelnummer van de elektrische raam schakelaar? Mijn schakelaar is gebroken en wil graag de juiste voor mijn Fiesta MK8. Alvast bedankt.
 9. Hi Dragunov (oude CallofDuty speler toevallig?) Mag ik vragen hoe jij TSR uiteindelijk aan hebt gekregen? Heb je daar toch hardware aanpassingen voor moeten doen, of is het volledig met FORscan gelukt? Ik ben er ook mee aan het stoeien, maar krijg in FORscan 1 foutmelding bij het schrijven in IPC. Dat is bij het aanpassen van de TSR type (fusion, camera only). Ik denk dat ik dan niet de juiste camera achter de achteruitkijkspiegel heb zitten. Zou dat het kunnen zijn? Dat die niet geschikt is voor TSR? Lane assist zit er wel standaard op, dus ik dacht dat de camera goed zou zijn. Hoop dat jij nog tips hebt. Dat FORscan is echt formidabel trouwens. Alvast bedankt !
 10. Hi Niels, dank voor je reactie. De auto is geïmporteerd uit België. Lastig dus blijkbaar te zeggen wat die pakketten inhouden? In FORscan kom ik de optie wel tegen, maar staat disabled. Misschien kan ik het daar nog aanpassen en activeren. Ik heb backups gemaakt van de modules, dus kan daar wel mee spelen Nogmaals dank, ik laat nog weten of het is gelukt.
 11. Goedemiddag allemaal, Ik ben sinds kort in het bezit van een nieuwe auto, Ford Fiesta MK8 uit 2019. Ben hier helemaal blij mee en verdiep mij steeds meer in de opties en mogelijkheden, waaronder ook via FORscan. Heb hier gisteren wat aanpassingen mee gedaan en gaat helemaal goed (zoals locking feedback, automatische vergrendeling bij +20km/u en stoel/stuurverwarming knopje in Sync). Ik ben echter benieuwd naar het volgende; Ik zie in mijn boordcomputer netjes waar ik welke snelheid mag rijden, maar in Etis staat dat ik geen verkeersbordherkenning heb. Ik heb geen ingebouwde navigatie. Waar haalt mijn auto dan de informatie van die snelheid vandaan? M.a.w. is de informatie in Etis altijd accuraat, of kan daar een optie anders in staan dan in werkelijkheid? Er staat bijv. ook dat ik geen reservewiel heb, maar die ligt er toch echt netjes in. Daarnaast, is er ergens te vinden wat er in deze pakketten zit: Exclusive Pack 2 en Veiligheidsinrichting pakket 2? Alvast bedankt voor jullie reactie(s).
 12. Helaas, lijkt niet opgelost. Vandaag weer freeze. Heb Sync via Reset opnieuw gestart en toen werkte het weer. Maar blijft blijkbaar freezen. Inderdaad geen originele kabel.
 13. Hoi, bedankt voor je reactie 👍🏻 ik heb Sync 3.3, zonder navigatie. iPhone 13 met laatste versie iOS (16.2). ik heb zojuist CarPlay van mijn telefoon gehaald en verbinding op beiden verwijderd. Daarna telefoon en auto opnieuw met USB kabel gekoppeld. Werkte daarna weer. Lijkt dus voor nu opgelost, maar ik hou het in de gaten.
 14. Hallo Gerrit, welkom! Ik ben ook nieuw en hier om alles te leren over mijn Fiesta MK8 👍🏻
 15. Oh haha…zoals je ziet; Fiesta newbie Thnx
×
×
 • Create New...