Jump to content

AR15

Active users
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Fred
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Rood

AR15's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Niemand een idee/suggestie? Zou het te maken kunnen hebben met de brandstofpomp of relais v.d. brandstofpomp? Kan evt. ook een filmpje sturen.
 2. Beste forum leden, De Fiesta van onze dochter heeft van de een op de andere dag een probleem met starten: De eerste keer trad het op met warme motor. Bij het omdraaien van de sleutel deed de startmotor helemaal niets. Herhaald proberen maakte niets uit. Op een gegeven moment starte de auto wel, en omdat we het vermoeden hadden dat de accu aan het eind van zijn levensduur was hebben we deze uit voorzork vervangen Hoewel het leek dat hiermee het probleem was opgelost kwam het probleem bijna direct weer terug. Alles leek naar de startmotor te leiden dus die maar vervangen. De auto starte weer. Opgelost! (dachten we...) Het probleem is weer terug. Soms start de wagen in 1 keer, een andere keer moet het meerdere malen worden geprobeerd (vandaag 7 keer). Ik heb wel een patroon ontdekt: Als het contact wordt aangezet (stand II) en het controlelampje motorstoring gaat vervolgens een of twee keer kort aan, en daarna (blijvend) uit, dan start de motor niet (startmotor doet niets), als echter het lampje oranje blijft branden, dan kan ik de motor starten. Dan hoor ook trouwens ook even kort de brandstofpomt. In het eerste geval (motorstoringslampje gaat maar kort aan) dan hoor ik de brandstofpomp niets doen. Enig idee over een mogelijke oorzaak? We hebben overigens beide sleutels geprobeerd, dat maakte geen verschil. Iets met het PATS systeem??? Alvast bedankt voor jullie ideeen! Gegevens van de auto: Ford Fiesta uit 2001, 1.3l, handgeschakeld.
 3. Hallo, ik heb heel mijn leven Ford gereden (eerst een Fiesta, en nu al 20 jaar / 360000km) een Focus. Mijn dochter heeft een paar maanden geleden haar 1e autotje gekocht (een Fiesta uit 2001), die helaas ineens wat startpericelen heeft. Hoop hier wat goede tips te kunnen krijgen over oorzaak en oplossing.
×
×
 • Create New...