Jump to content

montagne

Active users
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Erik
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

montagne's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. https://autobaak.nl/ford-fiesta-problemen-en-aakoopadvies/ Zie link. Klopt dit. Wat is jullie ervaring? In dit topic lees ik namelijk heel weinig grote problemen. Ben zelf benieuwd naar de Fiesta VII (>2008)
 2. Het hele verhaal over generaties en Mk wat ik op verschillende plaatsen tegenkom heeft me al doen duizelen. Tussen de veel voorkomende gebreken heb ik motorisch niet veel zien staan. Het zal een 6e generatie (Mk7) gaan worden vanaf 2009 denk ik. Kijken naar de verschillen tussen motoren en met name betrouwbaarheid en wat de interval van de distributie is bijvoorbeeld. Handig om een keus te maken tussen de occasions.
 3. Hallo allemaal, Ik ben Erik, rij al ruim 20 jaar Ford Focus. Van de eerste, een Mk1.1 (nog mee in de Autoweek gestaan) in de lease, via lease en privé in verschillende Mk 2 nu in een Mk 4.1 in de lease. Van de privé auto's deed ik het makkelijke onderhoud zelf. Ook van de auto's van de kids. Voor velen misschien herkenbaar groeien de kinderen onbewust met liefde voor het merk op. Mijn zoon had al een Focus voor de deur staan voordat hij zijn rijbewijs had. Heeft zelfs een Mk 1 ST gehad. Mijn jongste dochter, al rijlessend op zoek naar een Opel Corsa of VW Polo. Uiteindelijk staat er een aantal jaren terug een Mk 1.2 voor de deur uit 2004 met leren bekleding, climate control enz. Haar tweelingzus is nu aan het lessen en vind een Ford Fiesta wel wat. En dan begint het; welke Mk, uitvoering, motor, km-stand enz. Om een goede keuze te kunnen maken hier eens rondkijken. Hoop dat het forum dezelfde handige onderdelen heeft als het Focusclub forum zodat ze (we) een goede keus kunnen maken. Tips en adviezen zijn op voorhand welkom.
×
×
 • Create New...