Jump to content

Rban

Active users
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rban

 1. Van de 1 op de andere dag is de toerenteller gaan werken en blijft het motorlampje uit. Wel 1 opmerking hier bij, ik tussen door de juiste tellerklok laten monteren.
 2. Krukassensor vervangen en het werkt nog niet. In tussen wel focom, dus daar maar eens mee aan de gang. Hopen zo wat wijzer te worden.
 3. Rban

  Tellerklok inleren

  Heb het programma binnen, werkt echt anders. Heb uiteindelijk bij een bedrijf de tellerklok laten inleren. Kan nu bij bepaalde functies, nu verder met de rest van de storingen
 4. Rban

  Tellerklok inleren

  Oké, goed om te weten. Zal eens kijken wat ik kan vinden over hoe forscan werkt
 5. Rban

  Tellerklok inleren

  Wat is een asbuilt een wat doet dat? Denk dat ik nu de juiste tellerklok heb liggen. De gene die er in zit heeft 2 pennetjes er op zitten aan de voorkant om je dag teller op nul te kunnen zetten en door een soort menu te kunnen gaan (dit werkt nu niet). Terwijl ik die op de richtingaanwijzer heb zitten. En ondanks dat ik de auto niet kan starten met de nieuwe, ik nu wel overal bij kan in het menu. En kan zien wat mijn verbruik is hoeveel km ik nog kan op de tank en welke radiozender ik luister comfort blinker instellen 1 of 2 deuren van slot. Hoop dat het lukt om de tellerklok in te leren dat ik dan meteen van een aantal problemen/storingen af ben. Een kopie maken van de oude tellerklok kon niet ivm ander type processor en er zit helaas geen eeprom in deze tellerklokken.
 6. Rban

  Tellerklok inleren

  Oké, heb net forscan besteld. Ben er enigszins bekent mee via vagcom. Waarom ik dat er een verkeerd paneel in zit is, spiegels klappen niet in bij op of van slot, geen buiten temp, kan niet wisselen tussen tijd en alle andere functie. Als ik nu de andere er in doe kan dat allemaal in eens wel
 7. Is er iemand hier op het forum die een tellerklok kan inleren. Het blijkt dat in mijn fiesta van 2006 een verkeerde zit, waar door niet alles werkt zoals het hoort. Km stand maakt niet uit, deze kan ik doorgeven bij de rdw en dan klopt alles weer. Als het lukt omgeving Amersfoort
 8. Hoi CaseusNL, Als ik met de obd scanner kijk krijg ik het motor toerental wel te zien. Volgens de ford garage zou de motor niet mogen draaien als de krukas sensor defect is. Hun denken dat het in de tellerklok zit, omdat die ook niet volledig werkt zoals het hoort. Helaas kan je die niet even uitwisselen om te testen ivm de sleutelcode. Maar eens denken wat ik er mee aan wil, bij de garage ga je er op leeg lopen.
 9. Hoi Razer, Pending fault, P0103 mass or volume air flow circuit high input. En P0335 crackshaft position sensor A circuit. Motor loopt wel en rijd gewoon.
 10. Hoi, ik heb een Fiesta mk5 1.3 8v uit 2006. En hiervan werkt de toerenteller niet, nou laat ik het zo zeggen. Als ik de auto start dan doet de toerenteller het ongeveer 2 seconden, en als ik de foutcodes wis ook en dan blijft voor 2x starten ook het motorlampje uit. Hierbij kan ik bij de tellerklok niet wisselen tussen tijd of actieradius, laatste genoemde blijft terug komen als ik het knopje loslaat. Ik heb hier al wat gelezen maar niks vergelijkbaars tegen gekomen. Misschien hier iemand een goed idee of suggestie?
 11. Dank jullie wel
 12. Hoi, ik ben Robin en ben zins kort in het bezit van een Ford Fiesta 1.3 8v. Leuk karretje voor de km die ik maak. Hoop hier tips en trucs te kunnen vinden over het wel en wee van de Fiesta
×
×
 • Create New...