Jump to content

Josh

Active users
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Josh
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Josh's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Lekker wagentje! Niet standaard meer zo te zien
 2. Josh

  MK3 Si

  Leuk! Dit zijn nog eens echte projecten! Inderdaad een zeldzame verschijning, als ik deze zie rijden kijk ik altijd net ff wat langer. Ik kan trouwens je eerste foto wel zien, de andere laden niet voor mij als ik de link plak.
 3. Lekker hoor weer, heb het idee dat het niet hier bij zal blijven Voelt die mountune pook qua gewicht lekker aan? Ik vind mijn Ford Performance pook eigenlijk net te licht. Ik heb de mountune short-shift arm ook in mijn Fiesta, snap wel wat je bedoelt, verschil is niet heel groot, maar blijft toch gek hoe zo'n kleine aanpassing voor mij in ieder geval relatief veel toevoegt aan rij-ervaring/schakelgevoel.
 4. Lekker bezig! Heerlijk gevoel altijd als je auto spic en span is zoals hierboven 👌
 5. 😍 Heel veel plezier gewenst! Duurde een tijdje geloof ik(?), het genieten kan beginnen. 😍
 6. Josh

  Voorstellen

  Welkom! Hoop dat je hier wat vindt.
 7. Leuk, weer iemand die overtuigd is van het rijgedrag!
 8. Welkom! Hoop dat je hier wat wijzer wordt.
 9. Mooie kleur! Heb deze nooit in het wild kunnen aanschouwen. Weet iemand hoe deze kleur op de fiesta heet?
 10. Welkom, veel plezier met je Fiesta.
 11. Ik heb gelijk met de remap de volgende onderdelen laten monteren, alles van mountune M235 performance upgrade Induction kit with high flow filter Short shift arm Throttle body elbow Charge pipe kit Roll restrictor / torque mount Induction hose Intercooler Auxiliary Cold Air Intake (ACAI) NGK LTR71X-II spark plugs
 12. Lekker hoor zo! Hoe is de ervaring tot nu toe wat betreft rijden?
 13. Dit is zeldzaam, maar in een opwelling toch een optische aanpassing gedaan! Ben zelf niet zo van de niet-functionele aanpassingen, maar deze kon ik nog goedpraten omdat het het rij-gevoel een heel klein beetje verandert. https://www.ford-accessoires.nl/ford-performance-parts/aandrijflijnperformance/performance-schakelknop/5599855 De Ford Performance carbon pook knop (zonder ST logo). Ik zal een foto maken als ik weer in de auto zit. Moet zeggen dat ik het niet per se veel mooier vind dan de standaard pook, wel ligt het lekkerder in de hand en zodoende schakelt het net wat lekkerder (zit tevens een short-shift arm op).
 14. Ja je was een beetje de inspiratie in dit hele gebeuren. Uiteindelijk toch maar all-out gegaan omdat de wagen meer plezier geeft dat gedacht. Wat betreft de remmen was inderdaad ff balen, was natuurlijk het beste moment om dit ook even te vervangen nu alles toch eraf lag.
×
×
 • Create New...