Jump to content
Fiestaclub.nl

Jozz

Active users
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

About Jozz

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 27-09-1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Jos
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Groen
 1. Jozz

  Van Peugeot 207 Naar Fiesta

  Gefeliciteerd met je Fiesta. De mijne is exact dezelfde uitvoering. Alleen heb ik toen ik hem ging samenstellen gekozen voor Launch Pack (nu X-Pack) + Mulitmedia Pack. Zoals ook op deze prijslijst: http://www.docstoc.com/docs/26625574/de-ni...esta-prijslijst De USB aansluiting zat dus ook in de Multimedia Pack. Mijn (lease)Fiesta is van januari 2009.
 2. Jozz

  Hoi Fiestalovers

  Ik neem aan dat er ook een sigarettenaansteker bij zit... ipv een afdekdopje.
 3. Jozz

  Voice Control

  De link met bodystyling zie ik niet helemaal. Ik heb ook een MK7. Voor zover ik weet is het alleen in het engels. Misschien dat het aan te passen is met een softwareupdate, maar ik verwacht het niet.
 4. Jozz

  Fiesta Movement Project

  Ford Fiesta USA spec: hatchback sedan Bron: http://es.autoblog.com/photos/ford-canada-...ricano/2490461/ http://www.autoblog.nl/archive/2009/12/01/...en-eigen-fiesta De enige vooruitgang vind ik de antenne die naar achter geplaatst is.
 5. Jozz

  Hallo

  Welkom ^^
 6. Jozz

  Usb

  Misschien kan je het plastic klepje voorzichtig loshalen en eronder kijken? Hieronder een plaatje hoe het er uitziet met USB en AUX (UK Fiesta, dus stuur aan andere kant).
 7. Jozz

  Tomtom In Mk7

  Ik vind het prima rijden. Stuk relaxter dan z'n zuignap vind ik.
 8. Ik haal meestal tussen de 500 en 560 km met een volle tank. Meestal kan ik er zo'n 35-40l bij ingooien als hij leeg is. http://www.spritmonitor.de/en/detail/320781.html
 9. Jozz

  Mk7 Help

  Dat ligt er volgens mij aan hoe je de Fiësta besteld hebt. Ik heb de onder andere gekozen voor de optie "Volledig reservewiel". Bij mij ligt er gewoon een stalen velg, volgens mij 14" met band achterin. Overigens zit daar ook een sticker op met 80 km/h. Het lijkt er op dat jij gewoon een reparatiesetje hebt.
 10. Jozz

  Vakantie-spots

  Maakt ie serieus reclame voor Dixi? Die chemische toiletten die ze bij evenementen neerzetten?
 11. Jozz

  Hallo!

  Welkom, ik ben benieuwd naar de foto's.
 12. Jozz

  Ook Maar Even Voorstellen

  Mooie auto. De mijne ziet er exact hetzelfde uit. Ik heb echter nog het Launch pack 1 & 2, wat in principe volgens mij hetzelfde is als het X-Pack. Die van mij is een lease-auto. 20% bijtelling scheelt toch wel weer wat.
 13. Jozz

  Even Voorstellen

  Welkom. Foto's kan je bijvoorbeeld uploaden bij deze website: http://tinypic.com/
 14. Jozz

  Nieuwe Puma Op Basis Fiesta

  Photoshop die ik tegenkwam. Het lijkt echter vrij veel op een platgeslagen Fiësta. http://worldscoop.forumpro.fr/worldscoop-u...2782.htm#183930 Ik ben benieuwd naar het echte ontwerp.
 15. Jozz

  Sfeerverlichting Fiesta Mk7

  Op Fiesta Ka Forum DE hebben ze er een topic over lopen. Dit gaat over het wisselen van heel veel verschillende lampen, ook knipperlichten voor Philips Silvervisione enz. http://www.fiesta-ka-forum.de/fiesta-mk7/5...html#post792938
×