Jump to content

marco170

Active users
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by marco170

 1. De hele term "Ford Performance" was bij de Fiesta ST mk7 nog niet in gebruik, dat is pas bij de Focus mk3 RS en Mustang in gebruik genomen in Europa. In folders van de mk7 zul je deze term dus ook niet tegenkomen. De velgen zijn van een Fiesta mk8 en nummerbord-houders kun je gewoon bij de dealer halen (nu niet meer leverbaar geloof ik). In jouw geval is het uitrustingsniveau ST-2 (er was ook een ST-1 en ST-3). Een sper is op de mk7 nooit geleverd, dat was pas bij de mk8 mogelijk.
 2. Dank je! Ik ben er nog steeds erg tevreden mee
 3. Dank je! De streep heb ik inderdaad zelf gedaan. Niet heel moeilijk met wat wrap-folie.
 4. Een kleine update gedaan; ik had nog een AutoSpecialists achterspoiler liggen van mijn vorige ST. Deze heb ik oranje laten spuiten en een gedeelte heb ik zelf antraciet gewrapt. Ik vond de Maxton V2 spoiler er altijd wat "opgeplakt" uitzien en dit bevalt mij een stuk beter. (De Maxton spoiler is inmiddels verkocht)
 5. Kijk eens op www.schadeautos.nl
 6. Dit is inderdaad de LED-versie.
 7. Jammer dat je zoveel problemen met de ST hebt gehad. Ik zou idd een donorversnellingsbak met lsd laten monteren. Mebu kan dat prima.
 8. De gewone achterlichten hebben idd alleen een zwarte kunststof rand, maar bij de led-versie is het glas ook nog getint. Het schijnt gewoon te passen, al een paar posts hierover gevonden op Facebook (weet niet meer waar...) Onderdeelnummers van een Duits forum: Rechts aussen: PN N1BB-13404-BA / FINIS 2510416: Listenpreis 264,04 EUR brutto Rechts innen: PN N1BB-13A602-BA / FINIS 2510425: Listenpreis 177,10 EUR brutto Links aussen: PN N1BB-13405-BA / FINIS 2510420: Listenpreis 264,04 EUR brutto Links innen: PN N1BB-13A603-BA / FINIS 2510429: Listenpreis 177,10 EUR brutto
 9. Mooie ST, veel rijplezier!
 10. Mooie ST, veel rijplezier!
 11. Welkom, ben benieuwd naar de foto's! Ik heb de veerpootbrug ook, maar merk er niet veel van. Wellicht op het circuit wel.
 12. Dat is wel jammer, misschien helpt een telefoontje en dat je het ophaalt. Sloperijen worden veel gemaild, daarom beter even bellen, denk ik.
 13. Klopt inderdaad, maar je moet wel flink kracht zetten. Het is mij wel gelukt op deze manier.
 14. Daar twijfel ik nog over. Ik vind hem op de mk8 teveel naar voren wijzen, beetje puntig.
 15. Dat is erg jammer inderdaad, maar gelukkig is het allemaal nog te koop. Alleen wel vaak kostbaar helaas.
 16. Niet zoveel, meer wat reparaties. Mijn splitter is kapot en er zit een grote barst in mijn voorruit. Daarna maar weer eens kijken voor mods.
 17. Hier staan nog wel een paar ST's: https://www.schadeautos.nl/nl/sloopauto/ford/fiesta?p=2018-
 18. Ik zoek deze ook nog. Heb je een finis-code hiervan. Dank alvast!
 19. Ik kan mij geen roze clip herinneren. Ik heb hem in ieder geval niet verwijderd.
 20. Ik heb al een tijdje dat ik geen reply kan geven. Hij blijft bij plaatsing eindeloos op "saving" staan. Ik gebruik een mac en google chrome als browser. Edit; het lukt uiteindelijk wel na een kwartier, maar dat lijkt mij niet de bedoeling.
 21. ik weet gewoon van Ford zelf. Bij de Ford-dealer kun je ze ook bestellen, of is dat niet jouw vraag?
 22. Ford-dealers kletsen soms ook maar wat, mijn ervaring tenminste.
 23. Gaaf hoor, ik heb zelf enige jaren geleden dezelfde Fiesta gehad maar dan met 3-deuren. Als dorpsgenoot zal ik je vast wel een keer tegenkomen.😎
×
×
 • Create New...