Jump to content

marco170

Active users
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Marco
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Oranje

Recent Profile Visitors

2077 profile views

marco170's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Geen idee. Ik heb het sync-scherm verwijderd en dan kun je achter het dashboard komen om de startknop te verwijderen.
 2. Prachtige ST! De gasveren heb ik bij NB-Styling gekocht. Voor de Brexit ongeveer 70euro. https://nbstyling.co.uk/product/fiesta-mk8-bonnet-strut-kit/
 3. Gewoon flink oprekken naar de zijkanten en hij past weer. Werkte bij mij tenminste.
 4. Is vrij simpel; oude pook-omranding lostrekken (als je naar het nieuwe onderdeel kijkt dan zie je hoe het vast zit). Daarna de pookhoes met zilveren rand verwijderen en 12v stekker losmaken en dan de usb-poort losklikken. Het te verwisselen onderdeel is nu helemaal los en je moet alleen nog de 12V-unit verwijderen, maar dat is ook geklikt volgens mij.
 5. Mooi! Ik heb zelf ook een witte gehad. Heb nog een witte achterspoiler liggen trouwens... Staat bij de Verkoop-topics
 6. Klopt, alleen de SuperSport zijn niet meer leverbaar. Ik weet nu ook wat Connect is: https://www.michelin.co.uk/auto/home-auto/michelin-track-connect
 7. De Focus RS mk3 werd door Ford ook geleverd met Cup2 banden. Dit was een optie samen met de zwarte gesmede 19inch wielen. Veel Porsches zijn ook met Cup2 banden geleverd. Lijkt mij dus niet echt een probleem op de openbare weg, behalve in de winter natuurlijk. https://www.caranddriver.com/reviews/a15099326/2016-ford-focus-rs-tested-with-michelin-pilot-sport-cup-2-tires-review/ Edit: Michelin noemt het Cup 2 Connect, geen idee waarom. Zie wel dat de normale Cup 2 alleen in 19, 20 en 21inch wordt verkocht.
 8. Je kunt ook je huidige mistlampranden laten spuiten in elke gewenste kleur. Ze zitten gewoon geklikt, dus vrij eenvoudig te demonteren.
 9. Ik zou snel als mogelijk de software eraf halen, klinkt allemaal niet goed. Of de originele software terug laten zetten en als dat niet lukt naar bijvoorbeeld Mebu voor professionele software van Revo of zoiets. Zou toch zonde zijn als je zo'n nieuwe Fiesta in de soep draait.
 10. Goede keuze, ben benieuwd wat je ervan gaat vinden.
 11. Gewoon in de juiste kleur besteld bij de Ford-dealer. Dank je! Auto is inmiddels ingeruild op de oranje ST die ik nu heb.
 12. Ik kan de schroefset zeker aanbevelen. Sowieso een stuk comfortabeler vooral bij slecht wegdek. Kost helaas wel wat inderdaad. Hier nog een mooie video van KW (zij maken ook de sets voor Ford);
 13. Begrijp wat je bedoelt hoor, ik heb ook vaak mijn twijfels gehad.
×
×
 • Create New...