Jump to content

The Crow

Root Admin
 • Posts

  4192
 • Joined

 • Last visited

About The Crow

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ferdi
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

5903 profile views

The Crow's Achievements

Fiesta Freak

Fiesta Freak (15/22)

 1. Klopt, die horen hier niet. Wordt binnenkort opgeschoond naar de juiste onderdelen.
 2. Het zou door de nieuwe forum update kunnen komen. Er is verder niets aangepast qua instellingen.
 3. Als het goed is hebben ze het opgelost. Ze hebben alles nagelopen en diverse testen gedaan met als resultaat: "Het betrof een fout in de DNSSEC en DNS instellingen voor forum.fiestaclub.nl".
 4. Als het goed is hebben ze het opgelost. Ze hebben alles nagelopen en diverse testen gedaan met als resultaat: "Het betrof een fout in de DNSSEC en DNS instellingen voor forum.fiestaclub.nl". Ik weet niet hoe snel het bij iedereen is doorgevoerd maar het zou weer moeten werken. Kunnen jullie laten weten als dat inderdaad zo is.
 5. Dat had ik zelf ook even kunnen testen bedenk ik me net door tijdelijk de Google DNS in te stellen op m'n PC en het forum opnieuw te laden. Dan werkt daarna het forum ook niet meer (This site can’t be reached) en een 'tracert' in de CMD geeft als resultaat: tracert forum.fiestaclub.nl > "Unable to resolve target system name forum.fiestaclub.nl." Dat ga ik even terugkoppelen zodat ze het zelf ook kunnen reproduceren.
 6. Ter check, deze trace is vanaf je werk PC waar het niet werkt?
 7. Vanaf het apparaat waar het niet werkt: Windows/Mac https://www.vimexx.nl/help/hoe-voer-ik-een-traceroute-uit-naar-mijn-server-op-website Android https://play.google.com/store/apps/details?id=net.he.networktools&hl=nl&gl=US iOS https://apps.apple.com/nl/app/he-net-network-tools/id858241710 Vervolgens kies je 'traceroute' uit het menu en vul je daar 'forum.fiestaclub.nl' in.
 8. Voor degene die problemen hebben, de vraag van de provider is of er een "traceroute" kan worden uitgevoerd zodat ze die verder kunnen analyseren: https://www.vimexx.nl/help/hoe-voer-ik-een-traceroute-uit-naar-mijn-server-op-website Ik heb de link naar dit topic gegeven dus als je jullie de uitkomst van de 'traceroute' hier kunnen posten dan kunnen ze meelezen. Alvast bedankt.
 9. Bedankt voor het uitzoeken Tristan. Er loopt een ticket hiervoor bij de hosting provider.
 10. Bedankt voor het uitzoeken Tristan. Er loopt een ticket hiervoor bij de hosting provider.
 11. Dat kan kloppen. De provider had vanochtend zonder mededeling SSL erop gezet maar de forum software stond nog ingesteld op 'http' waardoor je na het inloggen weer op dezelfde inlog pagina terecht kwam. Dat zou nu weer moeten werken.
 12. Sorry voor de late reactie. Ik was het helemaal vergeten dus het heeft echt veeeeel te lang geduurd maar het forum heeft nu SSL via Let's Encrypt. De website wordt als het goed is deze week verhuisd en krijgt (ondanks dat er voorlopig alleen een temp pagina op komt te staan) dan ook SSL.
 13. Dat zou goed kunnen, het domein (alleen het forum) heeft sinds vanochtend SSL en ik heb deze net gekoppeld aan de forum software.
 14. Ik heb weer een ticket gestuurd want het is soms weer een drama inderdaad. Op dit moment ben ik de enige gebruiker en het navigeren over het forum gaat langzaam, duurt soms een x aantal seconden voordat een pagina is geladen. Klopt, het ligt niet aan de forum software zelf maar aan de hosting provider.
 15. The Crow

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  2 personen
×
×
 • Create New...