Jump to content

The Crow

Root Admin
 • Posts

  4195
 • Joined

 • Last visited

About The Crow

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Ferdi
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

6086 profile views

The Crow's Achievements

Fiesta Freak

Fiesta Freak (15/22)

 1. Welke link plak je erin? Ik heb een willekeurige foto gezocht, dan is de link bijv. https://imgur.com/ONuLHJ3 maar dat pakt ie niet, dan krijg je een rood vak te zien. De foto zelf heeft deze link https://i.imgur.com/ONuLHJ3.jpeg, dat zou wel moeten werken (direct in de tekst zelf of via 'Insert image from URL').
 2. Ik heb even gekeken en het is een instelling per groep om een bestand te kunnen verwijderen (momenteel staat het voor alle groepen uit). De reden dat we het toen hebben uitgezet, als je een bestand upload en je plaatst hem bijv. in meerdere topics en je verwijderd het bestand uit 'My Attachments' dan wordt ie in alle topics verwijderd. Dat is toen vaker gebeurd omdat niet iedereen daarvan op de hoogte was. Als je een bestand verwijderd wilt hebben kan ik hem wel via de achterkant verwijderen.
 3. Ik heb net het forum geupdate naar de laatste versie. Gaat het nu beter?
 4. Klopt, die horen hier niet. Wordt binnenkort opgeschoond naar de juiste onderdelen.
 5. Het zou door de nieuwe forum update kunnen komen. Er is verder niets aangepast qua instellingen.
 6. Als het goed is hebben ze het opgelost. Ze hebben alles nagelopen en diverse testen gedaan met als resultaat: "Het betrof een fout in de DNSSEC en DNS instellingen voor forum.fiestaclub.nl".
 7. Als het goed is hebben ze het opgelost. Ze hebben alles nagelopen en diverse testen gedaan met als resultaat: "Het betrof een fout in de DNSSEC en DNS instellingen voor forum.fiestaclub.nl". Ik weet niet hoe snel het bij iedereen is doorgevoerd maar het zou weer moeten werken. Kunnen jullie laten weten als dat inderdaad zo is.
 8. Dat had ik zelf ook even kunnen testen bedenk ik me net door tijdelijk de Google DNS in te stellen op m'n PC en het forum opnieuw te laden. Dan werkt daarna het forum ook niet meer (This site can’t be reached) en een 'tracert' in de CMD geeft als resultaat: tracert forum.fiestaclub.nl > "Unable to resolve target system name forum.fiestaclub.nl." Dat ga ik even terugkoppelen zodat ze het zelf ook kunnen reproduceren.
 9. Ter check, deze trace is vanaf je werk PC waar het niet werkt?
 10. Vanaf het apparaat waar het niet werkt: Windows/Mac https://www.vimexx.nl/help/hoe-voer-ik-een-traceroute-uit-naar-mijn-server-op-website Android https://play.google.com/store/apps/details?id=net.he.networktools&hl=nl&gl=US iOS https://apps.apple.com/nl/app/he-net-network-tools/id858241710 Vervolgens kies je 'traceroute' uit het menu en vul je daar 'forum.fiestaclub.nl' in.
 11. Voor degene die problemen hebben, de vraag van de provider is of er een "traceroute" kan worden uitgevoerd zodat ze die verder kunnen analyseren: https://www.vimexx.nl/help/hoe-voer-ik-een-traceroute-uit-naar-mijn-server-op-website Ik heb de link naar dit topic gegeven dus als je jullie de uitkomst van de 'traceroute' hier kunnen posten dan kunnen ze meelezen. Alvast bedankt.
 12. Bedankt voor het uitzoeken Tristan. Er loopt een ticket hiervoor bij de hosting provider.
 13. Bedankt voor het uitzoeken Tristan. Er loopt een ticket hiervoor bij de hosting provider.
 14. Dat kan kloppen. De provider had vanochtend zonder mededeling SSL erop gezet maar de forum software stond nog ingesteld op 'http' waardoor je na het inloggen weer op dezelfde inlog pagina terecht kwam. Dat zou nu weer moeten werken.
 15. Sorry voor de late reactie. Ik was het helemaal vergeten dus het heeft echt veeeeel te lang geduurd maar het forum heeft nu SSL via Let's Encrypt. De website wordt als het goed is deze week verhuisd en krijgt (ondanks dat er voorlopig alleen een temp pagina op komt te staan) dan ook SSL.
×
×
 • Create New...