Jump to content
Fiestaclub.nl

Burrn

Active users
 • Content Count

  626
 • Joined

 • Last visited

About Burrn

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 25-04-1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerhugowaard

Previous Fields

 • Voornaam
  Björn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

2256 profile views
 1. Burrn

  Burrns Mk6.5 Deep Navy St! (verkocht)

  Jongens, ik kom helaas afscheid nemen. Enige tijd geleden mijn auto ingeruild omdat hij te duur voor mij was geworden. Maar echt met héél veel pijn in het hart, want wat was ik gek op mijn ST. Ken je dat gevoel dat je naar je auto loopt en denkt van 'ja, wat is hij mooi', dat had ik elke dag. Ik wil jullie allemaal bedanken. Ik heb onwijs veel geleerd en jullie waren ook altijd bereid te helpen. Vooral met mijn vorige Fiesta die toch wel wat specifieke probleempjes had. Dankzij jullie bekwaamheid heb ik allerlei reparaties zelf kunnen uitvoeren, van het vervangen van een radio waardoor het hele dashboard er uit moest (mk6) tot aan het reinigen van carburateur van mijn ST (mk6.5). Het uitje naar de Ford fabriek in Keulen zal ik ook niet snel vergeten. Nogmaals dank en wellicht tot in de toekomst (ik heb nu een degelijke Corsa die je elke dag wel 20x voorbij ziet rijden, dus ik heb hier niks meer te zoeken ). ps. Mijn oude liefde staat te koop bij Havik Auto's in Alkmaar.
 2. Anders op zoek naar een sloop ST?
 3. Ja die had ik wel 30x schoongemaakt de afgelopen tijd
 4. Haha, vandaar Als je aan de stappenmotor en luchtmassameter gaat beginnen, staan hier goede tips: http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showtopic=16697
 5. Mij ook, heb ook geen injectieblok.
 6. Nou na een aantal maanden ben ik waarschijnlijk achter de oorzaak van het probleem en dat was niet de sensor... Ik had mijn verlichting vervangen door led (dagrij en achterlichten). Nu was mijn derde remlicht vorige week stuk en tijdens het vervangen kwam ik er achter dan mijn lichten aansprongen tijdens het remmen. Mijn led achterverlichting maakte dus kortsluiting, waardoor mijn overige verlichting aansprong. Al die tijd gaf ik mijn sensor de schuld, maar die was het dus niet...
 7. Je hebt wel al een goed rondje geregend, met wat toeren maken? De ECU stelt je klep gewoon weer goed in. Anders weer even demonteren en monteren, plus extra goed checken of de buizen naar je luchtfilter goed aan gesloten zitten. Ik heb hem vorige week ook schoongemaakt. Carburateur er af gehaald en rondom de klep goed schoongemaakt, de klep ook open gedaan enzo. Maar na monteren had ik geen problemen. Heb je wel de groene pakking verwijderd toen je de carburateur schoonmaakte? En bij het monteren de moeren van de carburateur kruislings en lekker strak aandraaien.
 8. Burrn

  Fiesta St Kopen ?

  Dit topic kun je goed gebruiken dan: http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showtopic=6035
 9. Burrn

  Burrns Mk6.5 Deep Navy St! (verkocht)

  Nope, gewoon 16" Die van een 17" zien er toch zo uit?
 10. Burrn

  Diamond White St

  Wat een pracht! Volgende shoot samen?
 11. Burrn

  Aanschaf Spiegelreflex

  Een systeemcamera is ook super. Spiegelreflex kwaliteit en goede lenzen, maar dan compact. Daarnaast nog vele andere digitale mogelijkheden.
 12. Burrn

  Burrns Mk6.5 Deep Navy St! (verkocht)

  Ja is gewoon sterk 3M plakband, blijft goed zitten. En mocht hij ooit los gaan dan is het ook geen wereldse uitgave om een nieuwe te bestellen.
 13. Burrn

  Burrns Mk6.5 Deep Navy St! (verkocht)

  Ja klopt, gewoon een goedkoop plak dingetje is dat. Hierbij nog de foto's van de vorige pagina (heb ze even verplaatst naar deze pagina)
 14. Burrn

  Burrns Mk6.5 Deep Navy St! (verkocht)

  Mijn auto heeft even een tijdje geen vitamine L meer gehad, maar daar is de afgelopen weken verandering in gekomen. Het begin met het vervangen van de bougies en daarna de auto een paar goed 'uitgelaten'. Waaronder een ritje naar Leeuwarden om een nieuwe radio op te halen (gelijk even mijn persoonlijk snelheidsrecord verbroken op de Afsluitdijk). In de weken daarna de binnenkant goed schoongemaakt en afgelopen weekend was de buitenkant aan de beurt. Gelijk even een shoot gedaan (zie volgende pagina)
×