Jump to content

vLint

Active users
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

About vLint

 • Rank
  Fiesta Senior

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

1631 profile views
 • rmb

 1. Ja, snap ik ook niet. Best forse bout is het. Ik deed ook echt niet lomp. Ik zette m'n ratel erop en hij brak direct al af. Je komt er ook niet zo even doorheen met een normale metaalboor.
 2. Ik heb het slangetje los gehaald en de luchtspuit op gezet. Kwam wel wat prut uit (stukjes bladeren met modder). Misschien was dat de boosdoener, het slangetje is best wel dun dus verstopt snel. Gelijk maar heel m'n vloerbekleding los gehaald. De stoelen en de plastic kappen die in de weg zitten eruit gehaald. Om vervolgens ruim 24 uur een kachel erin te zetten die de boel ruim 30 graden heeft gestookt. M'n vloer was vooral voor in de auto echt zeiknat. De vloerbekleding en het materiaal dat daar weer onder ligt was na 24 uur kurkdroog. Alles weer terug gebouwd en het lekwater van de airco
 3. Dus toch het slangetje loshalen en doorspuiten. Ik ga het zsm eens proberen. Ik kan m'n airco ook niet meer aan hebben, want binnen no-time wordt alles drijfnat.
 4. Klopt ja... 167 km/h volgens de officiële specificaties.
 5. Die heb ik toevallig een keer ingescand. Ik heb 'm even voor je op Dropbox gezet, dan kun je 'm zo downloaden. Vervolgens kun je 'm digitaal bekijken of uitprinten. http://dl.dropbox.com/u/2442270/Handleidin...iesta%20Mk5.pdf (rechter muisknop op de link > opslaan als ...)
 6. Hmm oke, die van mij ligt prima bij 160+ km/h. Alleen veel windgeluid, maar verder stabiel. Komt misschien toch omdat de 1.25 een lager gewicht heeft.
 7. Hij wilde even aangeven dat ik met precies hetzelfde probleem zit. En Don reageerde in mijn topic dat hij ook het probleem heeft. Blijkt dus toch een probleem te zijn wat vaker voorkomt. Het probleem zit 'm niet in het slangetje... ik heb de boel al eens doorgeblazen, maar zonder resultaat.
 8. Een paar foto's: Op onderstaande foto is te zien dat het behoorlijk vochtig is geworden. De mat zuigt natuurlijk het meeste water op (die ligt nu te drogen), maar toch wordt alles eronder ook erg vochtig. Op onderstaande foto komt het water dus op een gegeven moment uit die ventilatie opening lopen. En niet, zoals het hoort door het slangetje naar buiten...
 9. Ik heb al een behoorlijke tijd een probleem met de airco in m'n MK5 Sport. Het water dat normaal gesproken door het slangetje achter het middenconsole (bij de beenruimte) onder de auto weg moet lopen komt regelmatig in m'n auto terecht. Het slangetje zit goed bevestigd en zit niet verstopt, maar het komt voor als de airco minstens 20-30 min aanstaat, dat er flink wat water aan de bijrijders kant uit de koelopening voor de beenruimte komt. Dat is dezelfde bak waar het slangetje op aangesloten zit. Wat zou de oorzaak kunnen zijn? En hoe kan ik het oplossen?
 10. Mooie keuze. Je gaat wel ietsje terug in vermogen en snelheid. Maar hij is natuurlijk wel een stuk jonger.
 11. Welkom! Welke type iPad heb je erbij gekregen en heb je al een koper ervoor?
 12. Het is zeker een mooie wagen op de plaatjes, maar laat je nooit te snel meeslepen door de foto's. Het gaat uiteindelijk ook om de technische staat. Als je interesse hebt dan moet je gaan kijken en eventueel iemand meenemen met een beetje kennis en weet waar je op kunt letten. Maak ook zeker een proefrit. Je moet toch altijd voorzichtig zijn als je een auto koopt. Maak vooral geen overhaaste beslissing. De prijs zou zo gunstig kunnen zijn, omdat ze er lastig vanaf komen. Maar het zou ook een minder leuke reden kunnen hebben. Daar moet je achter zien te komen.
×
×
 • Create New...