Jump to content

Sanderexpander

Active users
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Sander
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sanderexpander's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Hallo, Ik heb een Fiesta uit 2009 en ik kom er maar niet achter welke motor er inzit. Het is een 1.6, maar welke?? Het kenteken is 13-jhj-5. Iemand die het weet? Ik wil hem laten tunen, maar bij de 1.6i levert dat zoals ik het zie niet veel op. Bij voorbaat dank!
 2. Ik denk toch dat het een titanium is, al weet ik het niet zeker 😂 Zit wel met 1 ding: de bekende brom uit de ventilator voor de temp sensor. Ik heb hier meerdere posts over gezien, maar geen echte uitleg (filmpje?) over hoe die zelf te fixen. Iemand tips of een link? Bij voorbaat dank!
 3. OK, ik ga kijken! Wets even eten..
 4. Langer... Langer dan wat? Ik heb geen referentie
 5. Is de foto zichtbaar? Blijkbaar zit ik aan m'n max qua foto's?
 6. Het is misschien wat donker, maar wellicht is er genoeg te zien. Anders morgen een nieuwe foto.
 7. Het zijn 16 inch wielen met 195/45 banden wat typisch is voor de sport. Maar wel chrome listen. Ik zal even een foto maken.
 8. Hallo, Gisteren heb ik mijn ford fiesta 2009 opgehaald. Superblij mee!! Het is een 1.6 en loopt als een zonnetje! Nu ben ik alleen in verwarring... Ik was van mening dat ik een titanium heb gekocht, maar de bandenmaat (45) verraad dat het een sport is. Hoe kom ik er achter wat de waarheid is? Los van de uitvoering ben ik er (vooralsnog) Superblij mee. Als ie het net zo goed doet als mijn eerder focus, monde en galaxy komt het goed.
 9. Nadat ik eerst een Volvo 460 te hebben gereden (rampen auto...) heb ik daarna een focus gereden, daarna een mondeo en nu een galaxy is het nu tijd voor een Fiesta. Family life is over (...) dus ik hoef alleen maar mijzelf en soms mijn zoon te vervoeren dus leek mij dit de beste (en leukste) keuze. Zaterdag a.s. ga ik 'm ophalen. Het is een grijze 1.6 uit 2009 met 211k op de teller. Hij rijdt super! Full options.
×
×
 • Create New...