Jump to content

Robertfiesta

Active users
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Robert
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Robertfiesta's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Dag mensen, even een korte vraag. Heeft mijn Ford Fiesta 1.25 bj 2011 maar 1 ventilator snelheid? wanneer ik de AC aanklik, ongeacht welke temperatuur, gaat mijn koelvin aan. Echter gaat deze aan met zo’n hoge snelheid dat ik er mijn vragen bij heb. Zodra ik de AC uitzet is het weer helemaal stil. buiten kijken mensen mij na met de auto omdat het zo’n lawaai maakt. nu ben ik langs de garage gegaan die mij deze auto verkocht heeft en ze hebben alles gecheckt wat er maar mee te maken zou kunnen hebben maar er is niks opgelost. Weet iemand of het normaal is dat dit zo’n gigantische herrie maakt? Of is het aannemelijk dat de lage snelheid fan niet werkt.
 2. Dag mensen op het forum. Ik doe graag nog eens beroep op jullie kennis. mijn Ford Fiesta blaast sinds aanschaf GIGANTISCH hard vanonder de motorkap wanneer ik de airco knop inschakel. Je kan gewoon niet fatsoenlijk meer praten met mensen buiten de auto wanneer de airco is ingeschakeld. Bij een volledig koude start: zie video. De temp van de auto is koud en de buitentemperatuur is 7 graden. Ik heb talloze fora gelezen in elke taal die ik maar kon vertalen maar elke keer is het iets anders. Ik heb de fiesta naar de garage gebracht en volledig laten nakijken; bedrading, condensator, noem maar op, er is ook een sensor en schakelaar (die hier schijnbaar invloed op kunnen hebben) vervangen. nu zat ik zelf te denken: kan het niet iets te maken hebben met de relays en fuses aangezien ik er twee mis. Toevallig 1 van de hoge snelheid fuse voor de koeling en ook een relay voor koeling. Om precies te zijn: R7 30A en F2 60A Wellicht heb ik het helemaal bij het verkeerde eind. ik hoop dat iemand mij kan helpen! mijn dank is groot.
 3. Bedankt @BlackFocus ja de koelfan slaat aan zodra het AC knopje aanstaat. Maakt niet uit welke temperatuur het buiten is of welke temperatuur de auto heeft. Zodra AC aan staat vliegt die koelfan aan op maximaal vermogen. De koelfan gaat ook niet meer uit behalve als de ac knop uitgezet wordt, dan duurt het 10-20 seconden tot is stopt. Of wanneer ik het contact uitzet. Dat lijkt mij ook iets wat niet hoort te kloppen.
 4. Dank voor je reactie @Nielsicq. Het gaat om een fiesta bj2011 1.25 82pk. degene waarvan ik m gekocht heb weet mij er niks over te vertellen, behalve dat het hoogstwaarschijnlijk de startmotor is die vervangen moet worden.
 5. Dag mensen op dit forum! Mijn naam is Robert. Ik ben sinds een tijdje trotse eigenaar van mijn Ford Fiesta bij 2011. EIN DE LIJK heb ik m in mijn bezit. Ik constateer iets. Bij een koude start hoor ik een soort ratel. Dit gebeurt enkel en alleen bij een koude start. Ik zal een video toevoegen. Ik weet dat ik een distributie riem heb dus het is geen ketting die geluid maakt. Is het toevallig de startmotor of is het iets ergers? Zijn er fiesta gebruikers die dit ook hebben en mij weten gerust te stellen? ik weet niet of deze hier goed geplaatst is sinds dit mijn eerste keer op een forum is. video: ik hoop dat iemand dit herkent en mij wellicht kan helpen.
 6. Dag mensen op dit forum! Mijn naam is Robert. Ik ben sinds een tijdje trotse eigenaar van mijn Ford Fiesta bij 2011. EIN DE LIJK heb ik m in mijn bezit. ik zal regelmatig op dit forum te vinden zijn! dag!
×
×
 • Create New...