Jump to content
Fiestaclub.nl

rickS

Active users
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rickS

 1. rickS

  Sport Uitlaat Mk6.5

  Ik weet binnenkort een Miltek systeem te koop. Hou Marktplaats goed in de gaten.
 2. rickS

  Ricks S Ultimate

  Zo... Ik heb al een hoop veranderd aan mijn fez. Maar ben voorlopig nog niet klaar. Zo was mijn orginele fiesta ultimate ( nr62/250 ) Na enkele dagen een K&N57i en zwarte pinkers geinstaleerd. Ik snap nog steeds niet waarom K&N die kit zo op de markt gebracht heeft.... Maar goed. Na wat kijken voor spulletjes voor m,n fiesta op internet kwam ik een achteras tegen van een fiesta st! Voor weinig ook! Dus de achteras gelijk met m,n fez opgehaald en er onder gelegd. ( die knakker had ook nog een compleet blok liggen voor de fiesta maar had het geld helaas er niet voor ) Trommels Nieuwe as En zonder problemen er onder! Na enkele weken was ik een beetjes uitgekeken op m,n 16 duimse wielen. Dus ik in duitsland 17 inch velgen gehaald van het merk Wolf. Met Pirrelli P Zero Nero. En meteen Eibach verlagings veren besteld. En een echt opel astra achter ruitenwisser. Resultaat Ook mijn muziek moest veranderd worden. Ik wilde eigenlijk m,n orginele Ford radio laten zitten, dus ik een versterker gekocht die speaker ingang ipv tulp.... Het werkte maar geluid was echt bagger.. Toch maar een 1 din radio gehaald. Alphine met I-Pod aansluiting en zonder cd speler. Speakers zijn van Hertz .Voor een compo setje en achter coax. die aangestuurd worden door een 4x100w RMS JBL versterker. Ook ik kan creatief zijn met hout... Tijdje opzoek geweest naar ST side skirts. maar ik had geluk. Bij de zelfde knakker waar ik m,n achteras had gehaald, die had nog een setje liggen alleen ze waren flink beschadigd .Dus deze helemaal opgeknapt. laten spuiten en gelijk eronder geschoefd. het deed wel pijn op in m,n dorpels te boren...
 3. rickS

  Ricks S Ultimate

  Nieuwe velgjes was makkelijker. Anders was ik ze weer een tijdje kwijt. Van die achterlichten wist ik niet. Meschien mogen alleen de moderators in dat topic een howtoo plaatsen. Voor mij maakt het niet uit. Wil alleen m,n mede fiesta rijders helpen met een howtoo voor verlagen van de fiesta.
 4. rickS

  Ricks S Ultimate

  Dat is de berenkuil in Eindhoven. Mag je eigenlijk niet inkomen. Alleen voor fietsers. Nou Fiesta is weer 3 cm dichter bij de grond gekomen. En ik heb van elke stap een foto gemaakt voor een "how too" voor dit forum. Alleen ik kan er niks posten??? Meschien was het wel handig geweest voor leden die dit nog van plan waren...
 5. rickS

  Wess-rs Fiesta Mk5 Zetec-s

  Mocht je een andere uitlaat pakken. Pak dan een Milltek.
 6. rickS

  Ricks S Ultimate

  Ik heb toch gewoon originele achterlichten. Anders kreeg ik de unit niet eruit. M,n ouwe velgen waren niet beschadigd. Maar ovaal. Ze was door een kuil/gat gereden. En bandjes waren toch al op. Ik wil over een aantal weken nieuwe Wolf velgjes halen. Maar net vakantie achter de rug. Dus ff sparen Morgen word ie weer verlaagd. En zal dan wel eens foto's maken met een camera ipv m,n telefoon.
 7. rickS

  Ricks S Ultimate

  Ja idd. heb voor haar een Nissan Micra uit 93' gekocht . Mag ze daar mee rond scheuren... Ook heb ik voor de gein eens m,n achterlichten eraf gehaald. Jezus wat een zooi zat daar! Mooie broedplaats voor onze grote vriend meneer roest. Voor. Na.
 8. rickS

  Ricks S Ultimate

  Zo weer een tijdje geleden.. Ik had paar maanden geleden een Opel Corsa TR uit 86' gekocht met een 2.0 16v motor onder de kap. Zat in een paar tellen aan de 100 . Alleen zat nog veel werk aan... Te veel helaas. Dus corsa weer de deur uitgedaan. En m,n Fiesta weer terug. ( reed m,n vriendin mee ) Helaas zijn m,n velgjes kapot gereden, vooruit zat een scheur in, en een ongeloofelijke rommel in de auto. Dus een setje origineel Ford sport velgjes gehaald ( antraciet ?? ) Nieuwe vooruit laten plaatsen. En interieur weer helemaal gepoetst. Enige kleine update is de deurgrepen en de leren pookzak.
 9. rickS

  Clean C's Fiesta (low En Clean)

  Veren persen??? Lijkt me idd niet erg goed voor de veren...
 10. rickS

  Onderhoud

  {nopics}
 11. Weet hier iemand of dat je een origineel climate control van Ford kunt inbouwen zonder gekke dingen te veranderen? Dus geen aftermarket climate control, maar origineel van ford.
 12. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  600 euro. hmmmmm weet het nog nie
 13. rickS

  S Ander Blok

  koop een oud fiestatje ga daar eens een 2.0 16v mondeo blok in leggen. als dat misloopt ben je nog niet gigantisch veel geld kwijt. en dan nog omgaan met 200pk onder de kap.
 14. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  Ik heb 'm al gevonden. Oogt alleen een beetje goeiekoop. Heeft iemand een foto waarbij die in een fiesta mk6,5 zit?
 15. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  Oke dus het is niet rendabel om een origineel Ford climate control in te bouwen. Ik had namelijk op de sloop eentje gezien met climate control er in. Ik dacht dat het alleen plug and play was. En dat systeem van PB&R is dat los te bestellen op internet?
 16. rickS

  Cupspoiler

  Wat een lelijke kleur... bah bah Maar die voorkant ziet er wel leuk uit.
 17. rickS

  S Ander Blok

  Een bruut project met een fiesta?... Warom zo veel geld in een fiesta sport steken? Kun je 'm beter inruilen tegen een speedster of elise.
 18. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  CAN bus? gem? ff duidelijkheid
 19. rickS

  Basskist Mk7

  niet op je speakers aansluiten.... komt echt slecht geluid uit.
 20. rickS

  Voorstellen

  hee collega! welkom hier !
 21. rickS

  Project Reddevil

  kijk bij mijn project voor de luchtfilter. jammer van je velgen...
 22. rickS

  Stennis' Mk6.5 Rally

  ziet er goed uit. nu nog de uitlaat!
 23. die plug los halen en in 2 loze gaatjes met een klein boortje het gat groter boren en dan erdoor heen steken. appeltje eitje.
 24. rickS

  Stennis' Mk6.5 Rally

  heb je niet het totale plaatje van je fiesta? met de mudflaps... diffuser ziet er gaaf uit. nu nog de mijne.
×