Jump to content
Fiestaclub.nl

rickS

Active users
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

About rickS

 • Rank
  Fiesta Senior
 • Birthday 11-02-1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bladel

Previous Fields

 • Voornaam
  rick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Geel

Recent Profile Visitors

1759 profile views
 1. rickS

  Sport Uitlaat Mk6.5

  Ik weet binnenkort een Miltek systeem te koop. Hou Marktplaats goed in de gaten.
 2. rickS

  Ricks S Ultimate

  Nieuwe velgjes was makkelijker. Anders was ik ze weer een tijdje kwijt. Van die achterlichten wist ik niet. Meschien mogen alleen de moderators in dat topic een howtoo plaatsen. Voor mij maakt het niet uit. Wil alleen m,n mede fiesta rijders helpen met een howtoo voor verlagen van de fiesta.
 3. rickS

  Ricks S Ultimate

  Dat is de berenkuil in Eindhoven. Mag je eigenlijk niet inkomen. Alleen voor fietsers. Nou Fiesta is weer 3 cm dichter bij de grond gekomen. En ik heb van elke stap een foto gemaakt voor een "how too" voor dit forum. Alleen ik kan er niks posten??? Meschien was het wel handig geweest voor leden die dit nog van plan waren...
 4. rickS

  Wess-rs Fiesta Mk5 Zetec-s

  Mocht je een andere uitlaat pakken. Pak dan een Milltek.
 5. rickS

  Ricks S Ultimate

  Ik heb toch gewoon originele achterlichten. Anders kreeg ik de unit niet eruit. M,n ouwe velgen waren niet beschadigd. Maar ovaal. Ze was door een kuil/gat gereden. En bandjes waren toch al op. Ik wil over een aantal weken nieuwe Wolf velgjes halen. Maar net vakantie achter de rug. Dus ff sparen Morgen word ie weer verlaagd. En zal dan wel eens foto's maken met een camera ipv m,n telefoon.
 6. rickS

  Ricks S Ultimate

  Ja idd. heb voor haar een Nissan Micra uit 93' gekocht . Mag ze daar mee rond scheuren... Ook heb ik voor de gein eens m,n achterlichten eraf gehaald. Jezus wat een zooi zat daar! Mooie broedplaats voor onze grote vriend meneer roest. Voor. Na.
 7. rickS

  Ricks S Ultimate

  Zo weer een tijdje geleden.. Ik had paar maanden geleden een Opel Corsa TR uit 86' gekocht met een 2.0 16v motor onder de kap. Zat in een paar tellen aan de 100 . Alleen zat nog veel werk aan... Te veel helaas. Dus corsa weer de deur uitgedaan. En m,n Fiesta weer terug. ( reed m,n vriendin mee ) Helaas zijn m,n velgjes kapot gereden, vooruit zat een scheur in, en een ongeloofelijke rommel in de auto. Dus een setje origineel Ford sport velgjes gehaald ( antraciet ?? ) Nieuwe vooruit laten plaatsen. En interieur weer helemaal gepoetst. Enige kleine update is de deurgrepen en de leren pookzak.
 8. rickS

  Clean C's Fiesta (low En Clean)

  Veren persen??? Lijkt me idd niet erg goed voor de veren...
 9. rickS

  Onderhoud

  {nopics}
 10. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  600 euro. hmmmmm weet het nog nie
 11. rickS

  S Ander Blok

  koop een oud fiestatje ga daar eens een 2.0 16v mondeo blok in leggen. als dat misloopt ben je nog niet gigantisch veel geld kwijt. en dan nog omgaan met 200pk onder de kap.
 12. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  Ik heb 'm al gevonden. Oogt alleen een beetje goeiekoop. Heeft iemand een foto waarbij die in een fiesta mk6,5 zit?
 13. rickS

  Achteraf Climate Control Inbouwen

  Oke dus het is niet rendabel om een origineel Ford climate control in te bouwen. Ik had namelijk op de sloop eentje gezien met climate control er in. Ik dacht dat het alleen plug and play was. En dat systeem van PB&R is dat los te bestellen op internet?
 14. rickS

  Cupspoiler

  Wat een lelijke kleur... bah bah Maar die voorkant ziet er wel leuk uit.
×