Jump to content

VvZ Car Detailing

Active users
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Vincent
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VvZ Car Detailing's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Toch een Milltek non resonated catback systeem besteld bij Mebu. Nu een week of 4 geduld en dan laten monteren.
 2. Fiesta MK8 1.0 ecoboost ST Line met 18 inch wielen en panoramadak, beide niet gunstig voor het gebruik volgens mij. Veel snelweg km's (70%) op cruisecontrol 110km/u overige is rondom het dorp. Met E10 (euro 95) kom ik op zo'n 1:15,5 (6,4L/100km) met Vpower (euro 98) kom ik op 1:17,2 (5,8L/100km).
 3. Heel gaaf, gefeliciteerd!!
 4. Vandaag bij Autosport Mebu een diffusor, Milltek GT90 sierstuk en een open luchtfilter laten monteren. Weer heel blij met het resultaat.
 5. Excuus voor mijn veel te late reactie! Ik moet helaas cancellen, mijn vrouw had helaas al geen tijd en ik heb inmiddels een poets klus voor dat weekend staan. De auto moet zondag einde dag klaar zijn. Nogmaals excuus dat ik er niet bij kan zijn!
 6. Diffusor van Maxton Design in hoogglans zwart en Milltek 90mm sierstuk zijn ook besteld. Mijn vrouw rijdt meer dan ik met de auto en zij wil gewoon geen lawaai uitlaat, dus ik heb voor een sierstuk gekozen. Vond het zonde om een resonated catback systeem te nemen aangezien het verschil qua geluid met de originele uitlaat erg beperkt is. Van het bespaarde geld kunnen we mooi een Revo Stage 1 chip laten plaatsen zodra Revo klaar is met de ontwikkeling van deze chip. Dan blijven er nog een paar kleine wensen over: Open luchtfilter Getinte koplampen en achterlichten Ford performance veerpootbrug
 7. Vandaag bij Autosport Mebu geweest voor de montage van de Maxton design kit. Ik ben heel blij met het resultaat!! En wat een fijne mensen daar, ik ga hier zeker vaker komen in de toekomst.
 8. Let wel op dat vanaf modeljaar 2019 de 1.0 ecoboost varianten een GPF in de uitlaat hebben, REVO heeft daar nog geen stage 1 chip voor ontwikkeld.
 9. Bestelling bij Mebu is geplaatst voor de volledige Maxton Design kit. Maxton Design Splitter V2 Maxton Design Side skirt splitters Maxton Design Achter splitters Maxton Design Spoiler extension V1 Alles in hoogglans zwart. Montage afspraak wordt gemaakt zodra eea binnen is bij Mebu.
 10. Daar besteld en vandaag binnen gekregen, meteen even gemonteerd, dat viel alles mee! Ben er enorm blij mee, het staat heel netjes nu van binnen! Dank voor de tip!!
 11. Die van Ali heb ik ook overwogen, maar die hebben allemaal dat ze sequential knipperen. Dat vind ik persoonlijk niet mooi als de knippers in de voorkant dat niet doen. Qua chiptuning vind ik echt lastig, het schijnt dat mijn Fiesta met OPF ook wat lastiger te chippen is dan toen er nog geen OPF in de uitlaat zat. En ik wil de verlengde fabrieksgarantie niet op het spel zetten eigenlijk.
 12. Zwarte knipperlichten in de spiegels gemonteerd. Mooie is van de knippers van Autobeam UK is dat je zelf met een schakelaar kunt kiezen tussen sequential of static. Aangezien mijn koplampen geen sequential knippers hebben, heb ik de spiegels dus ingesteld op static.
×
×
 • Create New...