Jump to content
Fiestaclub.nl

Kyanite

Active users
 • Content Count

  2102
 • Joined

 • Last visited

About Kyanite

 • Rank
  Fiesta Addict
 • Birthday 13-04-1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Outer space!!!

Previous Fields

 • Voornaam
  Marc
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK1
 • Kleur
  Anders

Recent Profile Visitors

3332 profile views
 1. Kyanite

  Fiesta Mk1

  Auto staat te koop....
 2. Kyanite

  Fiesta MK1, 1,1 L Bravo, 1982

  De laatste jaren is mijn leven nogal veranderd, echter mijn Fiesta mk1 is blijven hangen in de staat van januari 2010. Ik heb er geen tijd voor gehad om de 'jonge' dame op te bouwen zoals ik in mijn hoofd had. Binnenkort heb ik ook géén stallingsruimte meer beschikbaar. Fiesta mk1 (geboren: 22 april 1982) Motor: 1.1 benzine Kleur: champagne/bruin Extra's los of gemonteerd: * x-serie dubbele Webers met inlaatspruitstuk en bijbehorende luchtfilter (origineel Ford) (los) * 5-versnellingsbak (Fiesta MK2 )(los) * speciale spiegels (gemonteerd) * Recaro (FRST) voorstoelen (gemonteerd) * bijpassende achterbank Recaro (los) * 14" LM Ford RS velgen * 14" LM velgen (merk?) * Koni verlagingsdempers met veren (los) * motorblok 1.1 8v zonder carburateur (Fiesta MK2) (los) * motorblok 1.6 16v zonder distributie (Zetec silvertop) (los) * heel veel los onderdelen voor Zetec motorblok * extra motorkap (los) * extra set deuren (los) * verchroomde bumpers (los) * achteras (los) * voortrein (los) * kofferbakkuip (los) * spatbordranden achterzijde (los) * set XR2-remklauwen en schijven (in losse delen) Voor foto's zie mijn projectpagina. Prijs? Tegen ieder aannemelijk bod... en alles in één keer!
 3. Kyanite

  Ford Experience Day 2014

  Indien nodig kan mijn MK1 aanwezig zijn, moet alleen met een trailer vervoerd worden (en die heb ik zelf niet.... ook géén auto meer in bezit welke deze trailer mag trekken). Zij is namelijk geschorst en dus niet gemachtigd om zelfstandig de weg op te gaan. Gewassen? Nee! Netjes? Niet echt. Mijn MK6 is niet in een dusdanige staat dat zij op een VIP-plek kan staan.
 4. Kyanite

  Ben Jij Jarig? Laat Het Ons Weten!

  ik!!!
 5. Kyanite

  Fiesta Mk1 1300s Signaal Geel. Te Koop!

  Er zijn er een stuk of 10 aanwezig op het forum. Ik heb er ook eentje, een 1.1 L (bj. 1982) in de kleur champagne bruin. Die van mij staat al een eeuwigheid stil, maar dat is een detail.
 6. Kyanite

  Zetec Motor

  Zetec SE heeft niets met de 'normale' Zetec E-blokken (Silver/Blacktop) te maken. De Zetec SE (1.25, 1.4, 1.6 en 1.7) is een blok van Yamaha, de Zetec E Silver- en Blacktop (1.6, 1.8 en 2.0) zijn van Ford. Onderdelen voor de Zetec E zijn niet te gebruiken op de Zetec SE en vice versa. Uitleg van Burton (in het Engels) over de Zetec E (Silver/Blacktop) KLIK Uitleg van Burton (in het Engels) over de Zetec SE KLIK Om de verwarring nog groter te maken, de Zetec E en SE zijn ook gelabeld als Duratec...
 7. Kyanite

  Juiste Bandenmaat 16 Tdci Future

  Ik heb nog twee gebruikte Pirelli P Zero's (195/45R16) liggen. Moet even kijken hoeveel profiel er nog op zit. Je mag ze wat mij betreft zo ophalen.
 8. Kyanite

  Meeting.

  Het terrein is nu niet veilig meer? Heel misschien dat ik even kom kijken, maar dat weet ik tegen die tijd pas.
 9. Kyanite

  Binnenkant Voorruit Reinigen.

  Oud T-shirt in stukken scheuren en dan pure spiritus gebruiken. Glassex is troep, dat laat een vettig laagje na.
 10. Kyanite

  Ervaring Ta Technix

  Nog nooit gehoord van Ta Technix. Je kan beter de merken opgegeven door Vidres aanhouden of iets van Koni, H&R, KW, Weitec of een van de andere 'grote' merken.
 11. Kyanite

  Raak Met Wielen De Achterschermen

  Wielkasten uitrollen lijkt mij persoonlijk de beste en waarschijnlijk ook de goedkoopste methode. Of uiteraard je Escos-wielen in ruilen voor de imitatie Escos-wielen, deze hebben namelijk wel een 'normale' ET-waarde voor de Fiesta. De Escort Cosworth (Monte Carlo) wielen passen overigens wel onder een Ka... okay met originele rallybumpers (zie Sjon zijn Ka).
 12. Kyanite

  Ford Experience Day 2014

  Dat is ook een optie... wel een héél slechte optie, maar toch!
 13. Kyanite

  Ford Experience Day 2014

  Mijn MK1 wil ik op zich wel beschikbaar stellen om aanwezig te zijn. Er zijn alleen wel wat probleempjes... geschorst, niet rijdend (okay banden oppompen), géén motorkoeling, meerkleurig plaat werk (blauwe motorkap, grijs en blauwe deur, champagnekleurig rest), géén originele spiegels, géén bumpers gemonteerd, géén standaard stoelen... Dus als iemand een trailer heeft en zich geroepen voelt om mij en mijn auto op te pikken... Ik woon niet heel ver bij Hillegom vandaan, circa 25 kilometer.
 14. Bij voertuigen van de VAG (Volkswagen Audi Group) is het niet anders hoor... Ik heb een Seat Leon gehad en een Audi A4 en die hadden ook zo hun nukken met de achteruit, dus dit is niet specifiek Ford.
 15. Kyanite

  Brainstorm Sesie Mk6 1.6 16v

  Zelf heb ik ook een MK6 1.6-16v, bij dagelijksgebruik haal ik ook ongeveer de door jou genoemde waardes. Meestal een fractie zuiniger, tussen de 1 op 13 en 1 op 14. Afgelopen september richting Italië haalde ik tussen de 1 op 16 en 1 op 17, dus de motor kan an sich wel zuinig zijn maar moet wel goed warm zijn en lange afstanden rijden.
×