Jump to content
Fiestaclub.nl

rogier

Active users
 • Content Count

  1008
 • Joined

 • Last visited

About rogier

 • Rank
  Fiesta Monkey

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiestaclub.nl
 • ICQ
  0
 1. rogier

  rubberenrob

  welkom!!
 2. rogier

  uitlaat

  tussendemper er tussenuit slijpen
 3. gasklep! had ik ook!
 4. rogier

  Slijtplekken op het stuur

  vroeger...... toen de lucht nog schoon was en de #### nog vies... en we nog voetbalden met zwerfkeien... mooi stuurtje!! en toen we poep nog met een korte OE schreven!
 5. rogier

  Slijtplekken op het stuur

  vroeger...... toen de lucht nog schoon was en de #### nog vies...
 6. ow okee.. ik dacht misschien kan ik je (en mezelf) helpen. Jammer maar ja..
 7. dat is niet zo mooi! echt balen zeg! maar mijn auto is misschien wel wat voor jou? pm me als je inetesse mocht hebben! succes verder!
 8. rogier

  Project Robbertos (update: Nieuw Foto's Pg.7)

  @fofi: is een zetec-s 1.6 16v uit 2001 niks voor jou als je snellere auto wilt hebben?
 9. merken? allemaal! van elk merk is er wel wat te vinden! Sebring, Lazer, Remus, Supersprint en nog veel meer bekende merken.. moet je http://www.gkb-import.nl/ even checken of bellen!
 10. rogier

  Slijtplekken op het stuur

  Het was inderdaad niet verkeerd bedoeld hoor, maar ik haat het als mensen belazerd worden, ik geloof namelijk niks van die prijzen. Of ze zij bij ons goedkoop, maar dat geloof ik niet! probeer eens een andere forddealer!
 11. rogier

  Slijtplekken op het stuur

  Ik geloof gewoon niet dat een stuur 800 guldens kost zonder die kortingen die jij krijgt! volgens mij word je genaait, en betaal je de 'normale' prijs en hebben ze die kortingen verzonnen.. YOU'RE FUCKED! Het stuur voor een mk5 sport kost namelijk MET AIRBAGLINT een stuk onder de 250 (euro's) incl btw!!
 12. rogier

  Slijtplekken op het stuur

  Die korting geld alleen voor een origineel stuur. Over de meerprijs, 99,60 euro wordt deze korting volgens mij niet gerekend. dan is het 206.64 + 99.60 = 306.24 + 19% = 364.43!!!!!!!!!! dat is nog meer dan 800 guldens!!!!!!!!!! ben je helemaal waus ofzo!?
 13. rogier

  Slijtplekken op het stuur

  geloof er geen hol van! een stuur met die kortingen (zo'n 50%) 210 euro? dus zonder is bijna 425 euro! mazzel! das echt gelul! das een rug in ouwe florijnen! dat is echt BULLSHIT, serieus! zou jij 1000 piek voor een stuur neerleggen vroeger? ECHT NIEMAND!
 14. rogier

  ruiten coaten

  en daar heb je nou wel gelijk in, het is wel veel mooier!
 15. rogier

  ruiten coaten

  bedankt voor je reactie ja, ze halen de ruiten er uit. wordt dit caoten afgekeurd? Ik dacht dat je mocht doen wat je wou met alles achter de b-stijl??? vind je het duur? wat is een normale prijs dan? duur, tjaa.. laat ik zeggen: Heel veel geld. Maar wat een normale prijs is weet ik niet! en ík dacht dat je helemaal geen folie of coating mocht hoor (als het niet standaard op de auto zit), ik kan me vergissen natuurlijk!
×