Jump to content

Jur

Global Moderators
 • Posts

  5998
 • Joined

 • Last visited

About Jur

 • Birthday 14-06-1977

Contact Methods

 • MSN
  Jurrianj@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht
 • Interests
  Car's, Women, computers

Previous Fields

 • Voornaam
  Jur
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

9262 profile views

Jur's Achievements

Fiesta King

Fiesta King (18/22)

 1. Vanaf de start McDonalds Meerkerk: - Rotonde 1/4 richting A27. - Onder de A27 door. Rotonde 1/4 de Parallelweg op (dus niet de A27 op, want dan ga je tegen het verkeer in) - De Parallelweg blijf je even volgen tot deze weer bij bebouwing komt (Grote brede strepen op de weg, en borden 'langszaam' langs de kant) Draai hiervandaag de Broekseweg op... Hier vervolgen wij de ANWB route. Na +/- 105 km komen we weer terug in Meerkerk. Via de Tolstraat, Dorpsplein en Meerkern gaat de ANWB route de Burgemeester Sloblaan op. Waar de ANWB afslaat naar de Pr. Marijkeweg vervolgen wij de Burgemeester Sloblaan en slaan wij linksaf de Blommendaal op om kort daarop rechtsaf de Burggraaf op de rijden. Aan het einde rechtsaf de Achterkade op om weer bij de Energieweg uit te komen, alwaar je de McDonalds alweer kan zien liggen.
 2. Ik heb het GPX bestand van de ANWB weten aan te passen, zodanig dat begin en eind v.d. route bij de McDonalds Meerkerk is. lek-en-linge-nw-hs_new.gpx
 3. Start locatie zal niet zo verrassend zijn. Dat zal de MCDonalds/La Place Meerkerk zijn, pal aan de A27. De route: een uit het boekje vd ANWB. Lek en Linge route Dus voor de cultuursnuivers onder ons (-; Op de website vd anwb is de route te vinden. Daar kan je ook het Pdf of GPX bestand te downloaden. Voor android is "GPX viewer" een mooie optie om het bestand mee in te lezen. We starten dan halverwegen de route, maar dat moet geen probleem opleveren. De Lek- en Lingeroute is een route door oer-Hollands polderlandschap van sappige weiden, grazende koeien, kerktorens, boerderijen en molens langs sloten met kroos. Maar ook door hartveroverend rivierengebied met historische stadjes en dorpen vol monumentale panden. De brede en bochtige Lek zorgt voor een wijds landschap waar trage binnenschepen doorheen schuiven. De uiterwaarden langs de kleinere rivieren Giessen en Linge zijn intiemer. Hier passeer je boomgaarden, fraaie boerderijen en weggetjes begroeid met knotwilden en meidoorns. Fijn landschap voor een toertochtje! De route voert ons door de Alblasserwaard (Alblasserdam e.o.) en Vijfheerenlanden (Leerdam/Vianen) Website ANWB
 4. Jur

  AFGELAST European Ford Event 2020

  Vd valk?
 5. Jur

  AFGELAST European Ford Event 2020

  Het staat wel op de planning om de paarse fiesta weer eens uit te laten. Hopelijk met een verse apk. Zojuist overgemaakt 1 auto, 1 pers.
 6. Recent met de eigen mk7 van de vrouw een soortgelijk ding. Toen online op zoek gegaan. Voor de 2013 mk7.5 schijnt de sony radio een update voor te zijn welke een accu leegtrekker als dit zou oplossen. De bluetooth module wil ook wel eens defect zijn en stroom blijven trekken Zover het er nu op lijkt was het bij ons een usb stick die spanning bleef vragen en normaal moet na 15 a 20 min hier de spanning afgesloten worden. Hier bleef deze erop staan.. en zoog zo de accu leeg. Sindsdien de usb stick eruit gehaald en tot op heden geen issue meer gehad. (Ook nog niet langer dan 4 dagen stilgestaan)
 7. Dus dat, klinkt inderdaad als een verkooptruuk
 8. Helaas op een ander merk overgestapt, maar veel veilige km's gewenst. Ennu 17 inch winterset al weg? Zo nee, wat vraag je ervoor?
 9. Jur

  European Ford Event

  Heb er zin an !
 10. Jur

  European Ford Event

  1 persoon (mogelijk gaat dochterlief ook weer mee) 1 auto .. dat paarse hok
 11. Jur

  Ford Family Day

  Let wel op. Op de carpoolplaats is slechts beperkt ruimte. Er zijn meer clubs (waaronder fmcn met 100 autos) die hier pre-meeten. Zij vertrekken wat eerder daar dan wij..
 12. Edit: Ik zag dat ik de vraag wat verkeerd had begrepen. Een Non Resonated Milltek systeem eronder (laten) zetten . levert een mooi, warm geluid op. Als je dan toch bezig bent, zou ik per direct ook het flexi stuk vervangen, deze beperkt de motor namelijk flink (doorgang is maar 38mm van het orginele flexistuk)
 13. Naar mijn weten had ford maar 1 kleur wit (zeker gezien het geen ST is). Frozen White. Een unikleur. Wel is er in 2011 een 'carbon edition' geweest. Een bedenksel van Ford Nederland. met 'carbon' streep op de zijkant en dak . Dit was een 1.25 basismodel (ik meen een trend) met wat extras. Ook is er een Black en White edition geweest (wit met zwart dak.. en vice versa), maar dat was in 2015
 14. Dit lijkt een vlakke verbinding (zonder pakking) maar probeer anders pumaspeed eens (bellen, want mail reageren ze slecht op) Waarom pumaspeed en niet bijv Mebu (die ook Milltek dealer is), omdat je hem daar gekocht hebt..
×
×
 • Create New...