Jump to content
Fiestaclub.nl

FiestaRally

Active users
 • Content Count

  775
 • Joined

 • Last visited

About FiestaRally

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 03-11-1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tilburg

Previous Fields

 • Voornaam
  Marcel
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1723 profile views
 1. FiestaRally

  Vreemde krassen op achterlicht unit.

  Inderdaad 👍🏻
 2. FiestaRally

  Vreemde krassen op achterlicht unit.

  Net bij de dealer geweest... en waren ook stom verbaasd. Hadden dit nog niet mee gemaakt. maar zonder moeite word alles vervangen door nieuwe units volgende week.(garantie) blijft toch nog erg vreemd.. daar bij de dealer ook nog veel fiesta,s nieuw en oud bekeken maar hadden niets. einigste wat ze konden bedenken tocht iets met spanning te maken van het plastic.
 3. FiestaRally

  Vreemde krassen op achterlicht unit.

  Klopt links boven idd. Nee sta nooit echt in de zon.. maar daar zou ie toch gewoon tegen moeten kunnen? Maar denk ook toch iets van productie fout.
 4. FiestaRally

  Vreemde krassen op achterlicht unit.

  Krijg even geen foto geplaatst
 5. Vandaag met de hand de auto gewassen en deze vreemde krassen ondekt... heel licht bijna niet voelbaar. kan niet bedenken waar het van zou komen. Is op beide units en ook de unit (stuk minder) die op de achterklep zitten. verder niets van krassen rondom de unit te zien. auto was ik altijd met de hand geen hogedruk ook geen wasstraat. iemand hier mee bekend? morgen maar eens even naar de dealer voor informatie en oplossingen. ( ben bang dat ze compleet vervangen moeten worden.) Mk8 vignale augustus 2019
 6. FiestaRally

  Sync 4

  https://www.autokopen.nl/autonieuws/2019/oktober/46777-ford-sync4-infotainmentsysteem-gepresenteerd Iemand bekend hier mee? Zou dit ook voor bestaande sync 3 modellen gelden?
 7. vraagje.. (heb een fiesta vignale bj: aug 2019.) Gisteren heb ik een lang stuk gereden 2 uur ,aan het begin van de rit beide stoel verwarmingen aan gezet op stand 2. Deze gingen ongeveer naar een uur automatisch helemaal uit? Klopt dit? Kan niets vinden in de gebruiksaanwijzing...
 8. FiestaRally

  Ruiten sproeier melding

  Net toch maar even de dealer gebeld.....en inderdaad er zit helaas geen sensor in. Jammer.. Maar de c segments auto’s hebben vaker wel deze opties volgens de dealer. Voorheen (heb ook een mk6 gehad) die had het wel bijna althans een lampje in het dashboard maar tegenwoordig is het niet meer. Toch wel apart dat ze dit soort dingen dan weer weg laten..
 9. Net mijn ruitensproeier leeg gesproeid maar heb helemaal geen melding gekregen dat die leeg zou zijn? Wat in de veronderstelling dat ie dat wel zou aangeven. In de gebruiksaanwijzing staat dat ie wel een melding zou geven.. heb een fiesta vignale alle opties ( August 2019) ook op de FordPass app geen melding gekregen.
 10. FiestaRally

  auto lock geactiveerd

  Vandaag ook eens kijken of ik auto lock geactiveerd krijg... helaas wil het mij niet lukken.heb alles opgevolgd maar hij zegt interrupted...(HS-CAN) vervolgens opnieuw geprobeerd, schakelaar op de stekker naar beneden gezet..MS-CAN...en toen bleef ie 50% hangen.. dat bleef zolang duren dat ik maar zelf had geannuleerd.. of had ik meer geduld moeten hebben? Maar een letter wijzigen zou toch niet zolang mogen duren? wat doe ik fout?
 11. Sinds kort eigenaar van een nieuwe mk8 vignale. Vraag mij af of het mogelijk is om als je bv Apple CarPlay gebruikt Flitsmeister of Waze navigatie. Om dat als nog boven in je scherm de temp en tijd kunt laten tonen.. als je de Navi van sync gebruikt is dit wel zichtbaar..
 12. FiestaRally

  Tank klep gaat niet op slot?

  Dank voor de info. Had inmiddels al wat info gezocht en even de dealer gebeld. Het feit blijft bij mij erg vreemd ongeacht of dat je er iets mee kunt. Dat je gewoon dat klepje kunt openen.. maar goed het zal even een kwestie van geduld en wennen zijn..
 13. Kom er achter dat van mijn Fiesta (mk8) dat als ik de auto op slot doe.. de tank klep gewoon open gemaakt kan worden.. is dit normaal?
 14. FiestaRally

  Toch Een Andere Auto.

  Het was gemiddeld 1:11 (1:15 was een foutje..) (had ik gedroomd) Ik heb inderdaad ook naar die eco ford gekeken maar die was ook niet wegenbelasting vrij.
 15. FiestaRally

  Toch Een Andere Auto.

  Ja zo als de topic al aan geeft,heb ik afgelopen weekend besloten om een andere auto te kopen. Voordat ik ga vertellen welke het geworden is eerst de redenen.Ik was er al een tijdje mee bezig om voor een andere auto te kijken van wege de leeftijd (is nu vier jaar) en km stand 52500.Is dit nu een goed moment om de auto nog in te ruilen en er een mooie prijs voor te krijgen,of ik zou nu de fiesta echt helemaal op moeten rijden want over paar jaar is het niet meer echt de moeite waard om er nog een mooi bedrag voor te krijgen. Maar ook het brandstof verbruik begon mij toch steeds meer te storen gemiddeld 1:11 natuurlijk is het nog niet zo heel erg maar toch.Ik was de laatste tijd al een beetje naar de hybride auto,s aan het kijken dit sprak mij (vooral) aan op de zuinigheid en dan ook nog eens wegenbelasting en bpm vrij. Maar jammer de prijs lag te hoog het werd gewoon te duur ook omdat je natuurlijk wat luxe er op wil zoals airco ect. Ben natuurlijk verder gaan kijken en kwam toen bij de Opel terecht ja ik weet het heb hier al wat verhalen gehoord over dit merk..Maar goed we praten nu over de Opel Corsa 1.3 CDTI Ecoflex (cosmo luxe uitvoering) Deze auto heeft een gemiddeld verbruik van 1:25 (dus niet wat de fabriek opgeeft van 1:30! Natuurlijk is dit wel een klein beetje een risico de kans bestaat (is dus niet zeker!) dat 2013 de wegenbelasting weer betaald zou moeten worden,ja dan is dit helaas het risico maar ik ga er kwa kosten dan zeker niet op achter uit.Want als ik nu kijk ben ik elke maand ruim honderd euro kwijt aan twee keer tanken,dit is dus voornamelijk woon werk verkeer.Straks zal ik in de opel corsa amper 40 kwijt zijn,ik zit dan wel met de wegen belasting nu betaal ik per maand 30 euro straks dan 80 euro maar goed 60 euro ben ik wel weer voordeliger uit met mijn brand stof. Dus neem ik een risico ja,maar zal er dus niet duurder meet uit zijn. Ook vind ik het heel erg jammer dat ik dus de club ga verlaten heb in het begin met regel maat aan meetings mee gedaan en een aantal mensen leren kennen heb het als erg leuk ervaren.De afgelopen jaar heeft het werk een beetje tegen gezeten en heb ik een appartement gekocht dus dat is ook de redenen dat ik de laatste tijd minder actief op het forum ben geweest.Maar hoop dat ik dan (Helaas) met mijn corsa altijd nog eens welkom ben op een barbecue meeting of iets dergelijks.... Als alles mee zit staat de auto half mei klaar om opgehaald te worden bij de dealer in Tilburg. Nu hebben ze een actie lopen met de daar mee ingeruilde fiesta ( heb ik toch nog 9.575 euro) voor terug gekregen. Ik laat als ik de auto heb nog wel een foto plaatsen. Marcel.
×