Jump to content

Feestje_SX

Active users
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Feestje_SX

 • Birthday 11-05-1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Assen
 • Interests
  Mijn echte vriendin natuurlijk...en mijn andere! Poca ;-)

Previous Fields

 • Voornaam
  Stefan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Rood

Feestje_SX's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Ik wil graag het standaard luchtfilter van m'n feestje vervangen door een (open) sport-filter. Welk filter zou een goede keuze zijn, en wat zijn jullie ervaringen met de verschillende filters? Kortom: Welk filter kunnen jullie me adviseren?
 2. Mooie datum! de laatste dag van de vakantie van mij en m´n vriendin..en aangezien ik haar die dag toch weer vanuit ´t hoge noorden naar Belgie moet brengen, ga ik m´n best om ook te komn!
 3. Ah wel....De lieve ford monteur was blij met Poca...maar ik niet Bij het stellen van de kleppen bleek een van de bougie-kabels naar z´n grootje te zijn...even een nieuw setje van €52,- En bij de grote beurt bleken ze de uitlaat te zijn vergeten, deze bleek bij de einddemper op de lasnaad totaal afgescheurd te zijn! door die schade was de lasnaad bij de middendemper ook gesceurd, beide delen vervangen...Uit coulance wel 25% korting gekregen, maar was toch al met al een dure vrijdagmiddag...maar de service was prima, stond binnen een 1½ uur weer buiten! Morgen de rest van de opknapbeurt!
 4. haha! ik heb de afbeelding bekeken....en je hebt 'm ook op marktplaats staan nietwaar? ik had het interieur al gezien...en is inderdaad perfect! het laatste bod van s.wiersema op marktplaats is dan ook van mij...als je het interieur kwijt wil, dan graag!!
 5. Zojuist contact gehad met de grootste lokale sloper... (Auto Hovingh) Hij had verscheidene Fiesta's staan, donderdagochtend maar es even kijken of ik wat interessants kan vinden!
 6. Wel, dit weekend is het dan eindelijk zover... A.S. vrijdag mag Poca nog even naar die lieve Ford-monteur toe om haar klepjes weer te stellen..en de blaaspijp vast te zetten. Voor de rest van het weekend wordt het dan tijd om Poca weer te voorzien van een beetje nieuwe make-up... Ik heb het volgende gepland: Buitenkant: * Spoilers + bumpers + side-skirts bijwerken * Roest RA wielkast bijwerken * Spiegels spuiten in carroserie-kleur * Velgen schuren + spuiten * Tank-dopje spuiten Binnenkant: * Interieur reinigen * Rode accenten aanbrengen (ventilatie-roosters, lijstjes e.d) Ik zou het kiefst het interieur vervangen, echter ik ben nog op zoek naar een goede set...als iemand nog een heeft ligen? Ik zal morgen of donderdag wat foto's van de oude situatie plaatsen...en dan na het weekend natuurlijk de verbetering!
 7. wel een topic idee hoe heet jou auto die van mij heet (black) Punisher HHa!! Zo had ik het nog niet bekeken...Dan te bedenken dat ik de naam eigenlijk bedacht had om m'n vriendin te pesten..
 8. Dankje das dan duidelijk...ik heb zolang ik de Fiesta heb ze nog niet laten stellen, dus zal het inderdaad wel tijd worden. Hij tikt ook wel behoorlijk, is vrij goed te horen. Vrijdagmiddag staat de koffie klaar bij de dealer , dus ik ben benieuwd hoe die gaat klinken daarna...zal wel een hele verbetering kunnen zijn dan!
 9. meteen m'n eerste vraag: Bij de grote beurt constateerde de ford monteur dat het wellicht tijd werd om dit te doen, aangezien je de kleppen hoorde tikken. ik heb hier dan ook al een afspraak voor gemaakt, maar is er een bepaalde interval waarop het stellen moet gebeuren? En wat zijn de gevolgen als je ze NIET laat stellen?
 10. DAnkje!...en de foto's volgen nog (ik verveelde me op kantoor...
 11. hallo allemaal! ik ben al een tijdje (maandje of 5) de eigenaar van mijn Feestje, een Mk3 1.3i SX uit 1993. (GD-PH-29) Ik heb de auto eigenlijk als 'nood' gekocht, aangezien mijn vorige auto (Toyota Starlet) op de sloop is geindigd met een defecte motor.. Ik had op dat moment weinig geld voor een andere auto, ik was op zoek naar een die gewoon rijdt, in elk geval nog voor een half jaar ofzo. Ik heb deze auto voor een vriendenprijsje van een collega overgenomen, en aangezien mijn vriendin er byzonder over te spreken was, heb 'm'n Feestje Poca genoemd (m'n vriendin lijkt volgens sommigen op Pocohontas... ) Ik rijdt er nu zo gezegd 5 maanden in, en inmiddels een dikke 16.000km verder ben ik super tevreden over dit karretje! Als 'low-budget' gekocht, om maar weer te rijden, blijkt het gewoon een goede auto te zijn, die ondanks z'n leeftijd gewoon comfortabel en goed rijdt..met wat moderne extra's (CV, el. ramen, e.d.). mijn interesse in mijn auto neemt dan ook toe, vandaar m'n aanmelding hier. Ik heb de auto pas bij de dealer gehad voor 'n grote beurt, en hij verkeerd nog in prima conditie...Poca blijft dus ook nog wel even m'n maatje Ik hoop hier dan ook een en ander op te steken zodat ik van m'n Feestje wat moois kan gaan maken! P.S. Ik ben er wat op gaan letten, maar ik kom onderweg eigenlijk maar bar weinig SX-jes tegen...zijn hier niet zoveel van verkocht ofzo?
×
×
 • Create New...