Jump to content

mr. orange

Active users
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Job
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3.5
 • Kleur
  Blauw

mr. orange's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Welcome, en in het vervolg wat voorzichtiger rijden he.
 2. Welcome. Ben benieuwd naar de foto's.
 3. En dat is wel duidelijk te werken ook
 4. Je kunt het beste met een visdraadje eerst de logos langs achter wegsnijden. Bij de autoonderdelen groothandel, en waarschijnlijk elders ook wel, kun je een soort rubberen tolletjes kopen voor op je boormachine. Daarmee haal de de resten weg die je niet met het visdraad hebt weggekregen. Even poetsen en klaar ben je.
 5. Nou hier mijn reactie op de bumper. Een jaar geleden heb ik de voorbumper van deze kit van iemand overgenomen. Hij was nog niet overgespoten en stond nog in de grondlak. Allereerst wil ik wel mededelen dat het niet mijn bedoeling is de bumper af te kraken. Maar helaas heb ik een aantal minpuntjes over deze bumper ondekt die me eigenlijk niet zo aan staan. 1. De bumper is helaas niet helemaal passent. hier en daar zitten grote kieren tussen het chassie en de bumper. (en mijn voorkant is nog kaars recht zonder deuken) Voor je hem gaat spuiten is het zeer verstandig deze eerst eens op je fietsa te passen. Persoonlijk vind ik het niet echt shockerend. Als je een beetje handig bent met polyester zijn de loze ruimtes redelijk goed dicht te maken. 2. Het is een slap bumpertjes. vooral het bovenste gedeelte flappert wat heen en weer. Dit is redelijk goed op te lossen door er een paar verstevigingen in te polyesteren. Zeker voordat je de bumper gaat spuiten. 3. De afwerking is niet echt netjes gedaan. Zo her en der over de bumper zie je wat bastjes in de grondlak en polyester. het is net of de bumper niet goed ontvet is tijdens het spuiten in de grondlak. 4. Wat niet verwonderlijk is gezien het gewicht van de fiesta en het formaat van de bumer, merk je met wat wind dat het de wegligging iets benadeeld wordt. Maar ik vind het persoonlijk niet echt een probleem. Maar al met al is het een mooie bumper op de fiesta. Je hoefd er geen xr2i kit voor te hebben want de bumer sluit netjes aan op de lijn van de spatborden. Zodra de bumper is bijgewerkt en gespoten plaats ik hier een fototje.
 6. Hallo allemaal, Sinds een jaar kijk ik weer eens op deze site. Had me al eens eerder aangemeld maar ben werkelijk alle gegevens kwijt. Zelfs mijn e-mailadres waar ik hier bekend stond deed het niet meer Maar dat maakt niet uit want hier ben ik dan weer. Mijn naam is Job en ik kom uit Kruiningen. Ik ben al 3 jaar in het bezit van een Ford Fiesta mk3.5 1.1. Onlangs ben ik begonnen met het opknappen van mijn Fiesta aangezien hij toch nog een paar jaar mee moet en behoorlijk wat gebruikerssporen vertoont. En omdat het nogsteeds mijn eerst autotje is wilde ik er toch iets speciaals mee gaan doen. niet te overdreven maar wel leuk. Ik hoop dat we wat informatie kunnen uitwisselen zodat het sleutelen vergemakkelijkt wordt en leuk blijft zonder al te veel frustraties.
×
×
 • Create New...