Jump to content

Sonic

Active users
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sonic

 • Birthday 26-11-1979

Contact Methods

 • MSN
  stefansebus@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwijndrecht

Previous Fields

 • Voornaam
  Stefan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Blauw

Sonic's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Ik rij normaal 1:20 met mijn 1.4 TDCI, maar heb hem laten tunen nu, dus moet nog ff kijken wat tie nu loopt.....
 2. Nou, gister toch even naar de dealer geweest. Ze hebben de strips gedeeltelijk eraf gehaald, en eronder zater allemaal 'blaasjes' die opengebarsten zijn. Eronder is de roest al duidelijk zichtbaar en op 1 plek is het al in verder stadium. Dus gelijk maar even afspraakje gemaakt, gelukkig alles onder garantie. Blijft alleen wel vaag vinden dat auto na 5 jaar al zo begint te roesten.....
 3. Hello, heb net ff topicje gelezen, en zag dat roest onder de rubber van voordeuren bekend probleem is. Mijn feestje uit 2003 heeft hier dus ook last van, en best heftig als ik mag zeggen. Nou zat ik ff in onderhoudsboekje te kijken en zag dat ze bij mijn laaste beurt, maandje geleden, nog hebben gekeken naar lakwerk etc. Als het een bekend probleem is, waarom kijken ze hier dan niet zelf naar? Sommige plekken zijn al best groot, die zaten er een maand geleden al. Wat houdt de garantie precies in? (wat doen ze eraan?) Alvast bedankt!
 4. Zo, de update. Het bleek dat de fout in (mmm, ben niet zo technisch) buisje zat waar de peilstok ingaat. Daar zat iets fout in waardoor het gedeelte min-max scheurde en erna afbrak. Zaten meerdere stukken in carter, maar is nu helemaal verholpen. Prima service van Ford, kost noppes. Ikke weer blij!
 5. Haha, goed punt.....mmmm......ligt vlakbij Rotterdam.
 6. Ben het met je eens, maar ze wilde eerst met hoofdkantoor overleggen. Daarom ken ik pas vrijdag terug en dan gaan ze hem ff demonteren.
 7. Dat wou ik ook doen, maar voor eventuele garantie werd me dat afgeraden.....
 8. Haha, Sonic dance, das idd wel ff geleden ja
 9. Ja, ik heb hun nu hun gang laten gaan. Ze stuiten ook niet op bepaalde weerstand ofzo als ze hem erin steken. En hij breekt constant af bij zelfde plaats: het gedeelte min-max. Als je de stok erin steekt om te peilen staat dat stukje krom als je hem eruit haalt. Laat je de stok zitten en ga je rijden, dan is het peilstokje weer stukje kleiner...... Snap er zelf ook helemaal niks van. Heb internet beetje afgezocht naar dit probleem maar ken er echt niks over vinden. Zie het volgende week vrijdag wel, dan gaat tie uit elkaar...
 10. Ok, naar de dealer geweest, auto op de brug, veel kijken, nieuwe peilstok erin en hup, gelijk krom. Nu snappen ze het zelf ook niet meer, bellen naar hoofdkantoor en ik ga naar buiten met afspraak over een week, dan gaan ze hem uit elkaar halen...... RAAR!
 11. Tnx voor reacties! Ik heb de peilstokken laten vervangen door de dealer, lijkt me niet dat hij 2x de verkeerde meegeeft. Ik heb er zelf ook niks aan gedaan. Morgen gaat hij weer eens de brug op en gaan ze weer kijken. Keep you posted.......
 12. Hello, heb waarschijnlijk beetje raar probleem. Ik heb nu al 2x gehad dat onderste gedeelte van de peilstok afbreekt en lekker gaat rond dobberen in het carter. En van de week was het dus weer zover. Ben al meerdere keren bij dealer geweest, die ken niks vinden en ook Ford Nederland heeft geen verklaring. Snap dat het lastig wordt een antwoord te vinden, maar probeer het hier toch maar eens. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...