Jump to content
Fiestaclub.nl

Sjoerd102

Active users
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Sjoerd102

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zjwame (Swalmen

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Schopje omhoog. Ook ik heb het probleem met de MS desgin LEDstrips (Zie foto). Ook bij mij werken ze beide niet meer. Ligt dus aan de schakelbox als ik het hier zo lees? Is dit makkelijk te vervangen, en weet iemand de kosten van zo'n onderdeel?
 2. Sjoerd102

  2. Internationale fiesta st treffen.

  foto's opnieuw toegevoegd. Iemand die een goede uploadsite weet? Photobucket doet lastig de laatste tijd
 3. Sjoerd102

  2. Internationale fiesta st treffen.

  foto's idd offline gehaald. zal kijken of ik ze opnieuw kan uploaden
 4. Er is onder 'Evenementen' al een topic, maar daar kun je niet in reageren. Vandaag met oa RL91 en enkele leden van pumadrivers.nl naar bovenstaande meeting geweest. Ondanks dat ik zelf niet zo van de 'parkeerplaats meetings' ben heb ik me uitstekend geamuseerd. 95% van de aanwezige Ford modellen was een Fiesta. Ondanks dat ook andere Ford modellen welkom waren viel de opkomst daar van helaas wat tegen. Er was nog meer dan plek genoeg (de paddock van de Nurburgring is echt enorm). Na een rondje gelopen te hebben over het terrein, zijn we oa nog even door de pitstraat gewandeld. Daarna ben ik zelf nog even naar Ringwerk geweest. Het museum over de Nurburgring. Erg interessant en leuk om eens te zien. Afgezien van een buitje tussen de middag was het weer uitstekend. Na afloop van de meeting reden er nog verschillende Fiesta's over de Nordschleife. Kortom prima dagje
 5. Sjoerd102

  Nieuw Lid!

  Welkom mede (oud) pumadriver
 6. Sjoerd102

  Hernieuwd Welkom

  Betreft een Sport
 7. Sjoerd102

  Hernieuwd Welkom

  Bedankt voor jullie reactie's @Evil Bert. De speakers vond ik idd ook wat minder, wellicht dat ik er nog eea voor ga monteren om ze enigzins weg te werken . Wat meetings betreft is de kans niet heel groot dat jullie me daar zullen zien. Ik heb vluchtig even jullie agenda voor 2017 doorgekeken, en ik zie vrijwel alleen maar ' parkeerplaats' meetings. Om eerlijk te zijn heb ik het na 30min. ' autootjes kijken ' wel gezien. Dat is ook de reden dat ik al enkele jaren niet meer naar bijvoorbeeld het EFE ga (ondanks dat het praktisch om de hoek is) Bij mij is een auto een manier om van A naar B te komen, dus mocht er eens een toertocht oid georganiseerd worden dan kunnen jullie me zeker verwachten.
 8. Sjoerd102

  Hernieuwd Welkom

  Hoi Mijn naam is Sjoerd102 en woonachtig in Midden Limburg. Enkele jaren geleden heb ik me hier al eens geregistreerd (al was ik lid van de Pumadrivers) Na 10 jaar lid te zijn geweest bij de Pumadrivers, ruim 70meetings en toertochten bijgewoond te hebben is deze week het besluit genomen om de Puma te verkopen. Een puma is natuurlijk relatief zeldzaam. Daarom zocht ik als vervanging ook een auto die je niet dagelijks op de weg tegenkomt. Aangezien ik een standaard Fiesta net wat de saai vond, zocht ik eentje met iets meer ‘ body. Na wat speurwerk vond ik (in mijn ogen) de perfecte opvolger voor de Puma Ik denk dat plaatjes meer zeggen dan praatjes
 9. Sjoerd102

  hoi mijn auto is lek

  Auto met airco? In dat geval is waarschijnlijk het afvoerslangetje van de airco verstopt. Ook bij een Puma een bekend probleem
 10. Sjoerd102

  Interessante Advertenties Op Andere Sites

  Als ik het goed begrijp is dus de Trend een model onder Sport? Wellicht niet helemaal het juiste draadje, maar ik ben wellicht van plan deze fiesta te gaan kopen.
 11. Sjoerd102

  Interessante Advertenties Op Andere Sites

  Ik kwam per toeval deze fiesta tegen op internet: Ziet er erg goed uit. Is deze toevallig van een oud lid. En is dit een speciale uitgave/editie oid? http://www.autotrader.nl/auto/ford-fiesta/2010/apeldoorn/7wcy9/ford-fiesta-16-sport-st-look-black-edition-120pk-a/?zoekopdracht=ford-fiesta|bouwjaar-van-2008|prijs-tot-10500&trefwoord=ST
 12. Sjoerd102

  Puma/fiesta/ka/focusmeeting

  Regina, leuk om je puma (en jezelf natuurlijk ) weer eens te zien
 13. Sjoerd102

  Puma/fiesta/ka/focusmeeting

  Niet helemaal waar Bjorn, Ik had destijds contact met iemand per telefoon die achteraan reed (weet even niet meer wie) en hij vertelde dat alles compleet was. We hebben toen zelfs de afrit Best-West gepakt, om iemand op te pikken, en de groep weer helemaal compleet te krijgen. Helaas heeft een deel toen de afrit gemist en is doorgereden. En aaangezien de verkeerd rijders 'foetsie' waren en niet op ons gewacht heeft, zijn we toen in brokjes naar Vuren gereden. We hebben toen gewoon met 120km/u de rit naar Vuren afgemaakt. Helaas heb ik er destijds geen rekening mee gehouden dat de snelheid achterin een stuk hoger ligt. Wellicht dit jaar dan eens een nieuwe poging, waarbij we dan de 'langzaamste' voorop laten gaan.
 14. Sjoerd102

  Limboland Tourmeeting 23-8-2009

  Grappig dat er op de Fiestaclub zo'n topic over geopend wordt. De pumadrivers meetings zijn meestal toertochten, Volgens mij is het EFPM/EFE en Vuren onze enige 'parkeerplaats' meetings. Persoonlijk zie ik liever wat meer van een regio/stad/provincie dan alleen een parkeerplaats aan een autosnelweg. Afgelopen week de Limburgtour gehad, en laat dat nu altijd de drukste meeting van het jaar zijn. Tsja en wat dat rijden betreft: Hoor er bij de pumadrivers sommige ook over klagen dat er nooit meetings in de buurt zijn. En als ze er zijn, zie je die personen nooit komen. Maargoed een Puma of Fiesta is een Auto. En volgens het woordenboek kan zo'n ding je van A naar B brengen zonder problemen.
 15. Sjoerd102

  Puma/fiesta/ka/focusmeeting

  Kan alleen Avater uploaden. Maar waar staat dan ergens Banner uploaden? Valt dat onder persoonlijke foto? Sorry voor het off-topic gedeelte Edit: Ontdekt hoe het werkt.
×