Jump to content

Sjon

Active users
 • Posts

  894
 • Joined

 • Last visited

About Sjon

 • Birthday 31-08-1977

Contact Methods

 • AIM
  -
 • Website URL
  http://www.kavsfiesta.com
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Holland
 • Interests
  Oval blue

Previous Fields

 • Voornaam
  Johan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

4026 profile views

Sjon's Achievements

Fiesta Regular

Fiesta Regular (8/22)

 1. Sjon

  Fiesta Mk1

  Goed nieuws: MK1 is door de keuring. Nu mag hij lekker de weg op en kunnen we langzaamaan opknappen en kleine verbeteringen aanbrengen.
 2. Topic van de mk1 is hier te vinden: Nog even een plaatje van de mk7.5 tijdens installatie intercooler
 3. Sjon

  Fiesta Mk1

  APK afkeur met de volgende punten: - accu staat los = ✔️ - remslang Lv + Rv vervangen = niet los te krijgen dus APK meester vragen of hij dit kan doen - handremkabel Ra vervangen = ✔️ - trommelrem La loopt vast = ✔️ - kentekenplaat verlichting = ✔️ - koplampen afstellen (lees stelmechanisme gangbaar maken) = ✔️ - stuurhoes haarscheurtjes kitten of vervangen = ✔️ Naast afkeurpunten ook een paar adviespunten: - band Rv - bodemplaat links roestvorming - achterklep slot gaat niet los = ✔️ Dus onderdelen besteld en hopelijk het weekeind binnen zodat hij volgende week voor herkeuring kan
 4. Sjon

  Fiesta Mk1

  Vandaag even wezen kijken bij de Fiesta. Gelijk een beetje gereedschap mee en accu om te zien of we de motor lopend konden krijgen. Na een kleine aanmoediging (lees start vloeistof) kwam alles tot leven, wat ophalen en verplaatsen een stuk gemakkelijker maakt. Klaar maken voor APK is volgende op het lijstje. Eens zien wat er allemaal naar voren komt….
 5. Sjon

  Fiesta Mk1

  Nou ja mogen is een groot woord (vriendin is het er niet helemaal mee eens). Bedoeling is rijdend maken en opknappen, als dat gedaan is eens kijken of we iets grotere plannen gaan maken. Liggen nog genoeg onderdelen van voorgaande projecten die nooit zijn afgekomen dus hopelijk kan ik daar nog iets uitvissen dat passend is voor de mk1. Rustig aan kleine aanpassingen zoals met de ST180 en ondertussen lekker rondrijden en lol hebben.
 6. Al weer bijna 5 jaar later en slechts een paar kleine aanpassingen gedaan. Begonnen met een luchtfilter +software van Mountune Vervolgens een mooie deal gevonden voor intercooler met slangen/pijpen van Mishimoto. Auto ademt nu beduidend beter en rijdt daardoor wat soepeler. Binnenkort weer echt klussen aan een auto. Komt een mk1 Fiesta bij die eerst naar de APK moet voordat we daar plannen voor gaan maken.
 7. Sjon

  Fiesta Mk1

  ....to be continued
 8. Dat lijkt me niet perse de veiligste optie. Net als het bewerken van de velgen om het passend te krijgen 😱
 9. Even inhaken (was op zoek naar iets anders met remmen) maar 15'' velgen passen ook afhankelijk van de soort/merk/typ velg. Zelf heb ik 15'' TD pro-race 1.2 i.c.m. de 300mm mondeo/ST170 upgrade en dat past allemaal prima
 10. Sjon

  Hoihoi!

  Welkom hier. De Ka is echt leuker om te rijden maar de Fiesta is echt wel meer auto. Veel plezier ermee!
 11. Je plaatst een extra randje plastic in de ruimte die specifiek bedoelt was voor alleen een raam, dus het is logisch dat het minder goed past. Wat bij mij scheelt is zorgen dat alles schoon is zodat er niet ook nog eens zand en andere troep schuurt tussen plastic en ruit.
 12. Kortingscode?: RUDOLPH15 voor 15% korting op alles voor de ST en ST200 Dat is dus bijna 100 pond korting op een mTune 215 pakket.....
 13. Goed om te horen dat het goed te regelen is. Politie kan wel moeilijk doen als het voertuig niet klopt met de papieren.
 14. In Nederland kennen we ook een regel dat je maximaal 20% vermogenstoename mag hebben. Ga je hierover dan mag je je melden voor een herkeuring bij het RDW. Als die vervolgens je auto goedkeuren dan voldoet deze gewoon aan de regels zoals die gelden. Hier even het linkje naar de site van het RDW
 15. pas prima. Tellerafwijking 1,3% https://tiresize.com/calculator/
×
×
 • Create New...