Jump to content

Sgt.Flippy

Active users
 • Posts

  1570
 • Joined

 • Last visited

About Sgt.Flippy

 • Birthday 01-12-1988

Contact Methods

 • MSN
  pieter_jan666@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.fiestaownersclub.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Limburg/Ham

Previous Fields

 • Voornaam
  Pieter-Jan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zwart

Sgt.Flippy's Achievements

Fiesta Nutcase

Fiesta Nutcase (10/22)

 1. Hallo Sgt. Flippy

  Ik had op het forum een vraagstelling gezet over het laten chiptunen van een Ford Fiesta Mk 6.5 S 1.6 Tdci...

  En één lid van de fiestaclub had mij aangegeven dat jij jouw Fiesta S had laten chippen.

  Nu luid mijn vraag als volgt, namelijk het verschil voor het chippen en na het chippen. Trekt hij nu beter op in zijn 1, 2 ,3 extc. En hoeveel pk heef

 2. Is hij daar al eens herspoten geweest? Lijkt me anders eigenaardig dat dit zou gebeuren.
 3. Kheb het zelf gedaan.. Extra 12volt stekker achter men radio, die zijn voeding krijgt via de radio, dus enkel werkt bij contact aan. Vervolgens een audio jack gelegd samen met de voedingskabel, gaatje in het dashboard dat bijna onzichtbaar is, kabels omhoog, en men houder zit gewoon aan het raam langs men A-stijl. Daarbij loopt dan nog de TMC antenne mijn A-stijl in achter de plastic. Als ik gps audio over de radio wil, moet ik hem wel op Aux zetten en muziek spelen via de GPS. Spijtig genoeg moet ik er wel bij zeggen dat er geen Tom tom bestaat met die audio jack aansluiting, ik heb een Garmin.
 4. Ik heb met mijn GPS geen enkel probleem achter de verwarmde ruit. Maar heb wel nog een radio antenne voor verkeersinfo achter men A-stijl zitten, die doet het daar ook best goed.
 5. Das minder goed nieuws Khoop da het schoon gemaakt ga worden en da da mens nie voor teveel problemen gaat zorgen, ma ak het zo hoor gaat haar da toch nie lukken!
 6. Surprise Ondertussen staat de voorkant wel weer wat hoger geschroefd, als ik een passagier bij had kon ik niet normaal om een rotonde en das niet echt men bedoeling! Om het wit nog wat te accentueren komt er waarschijnlijk een stickersetje op, finish vlag op de achterflank, motorkap en koffer, simpel en niet te veel. Kan er ook af als ik het beu geraak
 7. Nice! Hoe vlot dat zo met schuren op die hoogte en de 17"?
 8. Heb het niet zelf en voor de Sport kan je ze ook niet krijgen voor zover ik weet. Maar zo ziet het er uit:
 9. Vandaag wa vrije tijd, dus ne keer aan de lenteschoonmaak begonnen voor: gewassen: swirls uitpolieren, voor: erna: Kwas ook nie echt tevreden met men zelf gespoten spiegeltjes... Schaamde me bijna.. Nu niet meer! En terwijl ik alles hierboven aan het doen was, lagen enkele stukjes te drogen... Al gemonteerd:
 10. Kan voor één of andere reden niet onderaan de quote toevoegen.. Gek ding.. Maar ben je wel zeker? Vriendin van me had dezelfde radio in haar Focus als ik heb in me Fiesta, en heeft die vervangen met dit model.
 11. Denk dat het met de satnav dash gewoon plug en play is. Dit is een radio die in de focus zat.
 12. De lip is er in het winter weer onderuit gesloopt, en zoals ik je via sms al verteld heb, zo'n 20-25 euro van de Seat dealer. Er is niet veel meer gebeurd, kheb nog wat plannen, maar ben spijtig genoeg niet geslaagd voor de examen op men werk dus heb geen inkomen meer. Heb anders nog wel wat plannen op men lijstje staan, maar ben ook begonnen met het afbetalen van een huisje (van me oma), dus er is niet veel speelruimte..
 13. Ben niet zeker of een trekhaak iets kan doen... Het is gewoon de achterste chassisbalk die ofwel vervangen word ofwel iets verstevigd. Maar die is niet echt verbonden met de ophanging dus betwijfel echt of je dat gaat merken. De veerpootbrug past niet op een 1.4 omdat de luchtfilter bovenop de motor ligt, die zit in de weg.
×
×
 • Create New...