Jump to content

FiestaMCN

Active users
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FiestaMCN

 1. Beste Fiesta rijders, Weet iemand misschien of het glas van de toerenteller om te zetten is van een slooponderdeel?Tellerglas is om onduidelijke reden gescheurd. Alvast bedankt en nog veilige kilometers
 2. Persoonlijk zou ik wel naar een Ford dealer gaan. Al helemaal als je zo paniekerig bent om de turbo. Daarnaast ontvang je tegelijk ook een hele uitgebreide europeese Ford Assistance voor Pech onderweg.
 3. Mijn MK7.5 heeft het wel. Maar ik zou het laten als er geen licht in zat. Je moet ook bedenken hoe meer er op zit hoe meer er stuk kan gaan. Ik zie dat de laatste MK7.5 ook licht bij de voeten heeft. Ik zie daar ook niet echt het voordeel van in.
 4. Klopt bij mijn Mk 7.5 ook gehad. Hele Spiegel bestellen. Vervangen kan je met beetje geduld zelf.
 5. Dat word nog wat met de volgende 66000 posts😂 Volgens mij word er bedoeld dat je ff een nieuw topic hiervoor aan moet gaan maken. 😉
 6. "Dynamische knipperlichten". Klinkt als een truc van Q tijdens een James Bond film😁
 7. Dank julllie wel!! Ik hoop dat het geluid bij de poelies weg gaat bij het vervangen van de distributieriem? Het is echt een vervelend geluid. Weten jullie misschien hoeveel poelies over de distributie lopen? Dan laat ik Ford deze vervangen zodat het niet extra los hoeft. Alle tips zijn welkom!
 8. Moah soms valt het mee en soms tegen😂. Dit is mijn eerste Ford.Vind trouwens de kwaliteit t.o.v. Opel of VW tot nu toe wel een beetje tegenvallen. Weet niet hoe jullie er over denken?
 9. Beste allemaal, Ik ben Toni 39jaar en sinds een paar weken de trotse bezitter van een grijze fiesta 1.5 97pk diesel uit 2015 met 146000km op de teller. Deze Fiesta is een ex huur Hertz en lease auto geweest, en altijd bij Ford dealer in onderhoud geweest. Toch moest ik nog wel wat TLC toepassen om kleine probleempjes de kop in te drukken. In de grote beurt is de accu vervangen waardoor het start/Stop systeem weer werkt. Ook is er een andere 2e handse bestuurderstoel in gekomen. De huidige had veel speling op rugleuning. Doordat de auto erg veel steenslag heb ik de voorzijde over laten spuiten. Doordat het spiegelglas van de buitenspiegel los zat is de Spiegel vervangen (dit heb ik zelf gedaan) ook moest de binnenbekleding van de deur af, al met al ging dit met weinig problemen. Wat nu nog op het lijstje staat is een nieuwe distributieriem want de huidige maakt lawaai op de lagers van 1 van de poelies. Ik hoop dat het voorlopig hier bij blijft.... Ik hoop hier nog veel interessante dingen te lezen en te kunnen helpen daar waar nodig. Tot ziens!
×
×
 • Create New...