Jump to content

CaseusNL

Active users
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About CaseusNL

 • Birthday February 14

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Groningen

Previous Fields

 • Voornaam
  Lars
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

290 profile views

CaseusNL's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Klinkt veelbelovend. Ben wel benieuwd of er meerdere mensen op het forum zijn met hetzelfde probleem en die dit evt op deze manier hebben kunnen verhelpen.
 2. Hallo allen, Als ik mijn ST150 eens flink op de staart trap wil hij nog wel eens een wat hogere toon maken alsof hij in zijn achteruit zit. Dit gebeurt enkel en alleen als ik hem flink op zn staart heb getrapt en het is veel meer aanwezig tijdens het sturen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het iets te doen heeft met de stuurbekrachtiging. Wat ik alleen niet begrijp is dat dit alleen gebeurt nadat hij even wat 'minder rustig' heeft gereden. Als ik hem een minuutje of 10 laat staan en hem vervolgens weer aan doe is het geluid verdwenen. Iemand tips/ervaringen met dit probleem?
 3. Hallo allen, ik heb een tijdje geleden nieuwe speakers in mijn Fiesta MK6.5 geplaatst en heb hier dus nog een setje prima werkende speakers liggen. Het betreft de RockFord Fosgate P1572 speakers (2 stuks). Voor een fatsoenlijk bod stuur ik ze graag naar je op Of in de buurt van Groningen mag het uiteraard ook worden opgehaald!
 4. Hoi Moris, doen de spiegels het nog naar behoren? Maken ze het kenmerkende 'tikkende' geluid ook bij het inklappen?
 5. Welkom Arjan! Valt genoeg te leren op het forum.
 6. Super! Mijn auto komt uit 2007. Ik zeg inderdaad knoppen op/in het stuur. Maar ik bedoel het hendeltje linksonder het stuur waar de vol+ en vol- knoppen zitten. Ik ga binnenkort even koekeloeren. Heel erg bedankt iniedergeval!
 7. Goedemorgen allemaal, Ik heb al een tijdje geleden een nieuwe radio in mijn MK6 Fiesta geplaatst. Dit betreft een JVC KW-DB 93 BT. Met behulp van een Ford Quadlock naar ISO omzetstukje heb ik deze aan kunnen sluiten op mijn auto. Hierbij ben ik alleen de mogelijkheid om het volume te regelen via de stuurknoppen verloren. Mis ik een cruciaal onderdeel van de aansluiting? Want ik had zelf verwacht dat het regelen van het volume via het stuur ook via de Quadlock kabel wordt geregeld. Ik hoor graag van jullie! Alvast bedankt.
 8. Hoi Patrick! Welkom op het forum en heel veel plezier gewenst met je ST-Line
 9. Het is me inmiddels gelukt! Het omhulsel klikt los van het draaimechanisme. Hierdoor kon ik 2 nieuwe schroeven er in zetten. Bedankt voor de hulp!
 10. Ik ben er achtergekomen welk onderdeel loszit. Het gaat om het omcirkelde gebied. Nu vraag ik me alleen af hoe ik dit onderdeel eraf krijg zodat ik bij die schroefjes kan? Ik heb het glas en de kap er al af...
 11. Ik snap dat dat inderdaad de oorzaak is van het tikkende geluid bij het inklappen. Maar zorgt dat er daarbij ook voor dat de buitenspiegel trilt tijdens het rijden? Die tandwielen zijn aan beide kanten stuk maar de spiegel zit maar aan één kant losjes.
 12. Na het inklappen probeert het motortje de spiegels verder te draaien wat niet mogelijk is. Hierdoor maakt hij 3 of 4 tikgeluiden. Maar dit gebeurt aan beide kanten en schijnt een bekend probleem te zijn...
 13. Hallo allen! Ik ben in het bezit van een MK6.5 Fiesta ST150. Ik heb al een tijdje last van een trillende/loszittende buitenspiegel (rechts). Ik neem aan dat dit een kwestie is van het aandraaien van een paar schroeven alleen de vraag is natuurlijk welke dat zijn. Het zijn elektrische spiegels, waarbij het inklapbare gedeelte dus speling heeft en losjes zit. Is er iemand die mij de juiste weg kan wijzen? Mocht iets onduidelijk zijn hoor ik het graag
 14. Hallo allemaal! Ik ben nieuw op dit forum en de trotse eigenaar van een MK 6.5 Ford Fiesta ST. Ik hoop veel van jullie te leren op dit forum!
×
×
 • Create New...