Jump to content

xWysk

Active users
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ryan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xWysk's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Beste lezers, Een aantal vraagjes voor het tunen.. In het begin vond ik de standaard uitlaat van de ST2 toch wat stil en ben ik gegaan voor de Milltek non res non race versie. De non race omdat ik het niet te overdreven wilde hebben. Nu na een tijdje ben ik nogsteeds tevreden maar mag het voor mij nog wel een tandje omhoog, het liefst met hele milde burbles (zonder mapping het liefst). Nu lees ik her en der wat over de downpipe ook in verband met APK en andere modificaties die erbij komen kijken (zoals andere intercooler per stage, andere air intake, chip tuning etc. etc.). Ik heb dus de volgende vragen... * Is het verstandig/ aan te raden om een stage 1 erbij te doen als ik toch voor een andere downpipe zou gaan? * Welke andere modificaties komen er kijken voordat en of nadat je zo'n downpipe hebt geïnstalleerd? * Hoe zit het met de APK als je aan zulke modificaties begint? * Hoe is jullie ervaring hiermee en welke merken/ tuners zouden jullie dan aanraden? Met vermogen lijkt het me ook wel tof om daar wat in vooruit te gaan, maar zou het dan wel willen houden op een stage 1 (revo?).
 2. Goedenavond iedereen. Ik zit met het volgende, ik heb een aftermarket android radiosysteem van Aliexpress in mijn auto gezet (wat overigens boven verwachting is). Nou zit ik alleen nog met het volgende, mijn auto is standaard gekomen met een achteruitrijd camera (die momenteel geen signaal ontvangt met de radio) en wanneer ik contact zoek met Ali neigen ze meer naar het verkopen van hun eigen achteruitrijd camera.. Ik zit niet echt te wachten om een camera zelf te installeren als er al een in zit. Mocht ik hun hulp nodig hebben bij het aansluiten van de originele camera dan zijn ze opzoek naar een volgens hun 'definition diagram' van de originele radio met achteruitrijd camera bedrading (gok ik). Nou heb ik geen flauw idee waar ik dat moet zoeken. Ze hebben bij Aliexpress een voorbeeld meegestuurd van hun eigen systeem (zie bijlage), en dit vragen ze van mijn originele radio. Iemand enig idee waar ik zoiets vinden kan?
 3. Hallo iedereen, Mijn naam is Ryan en wederom nieuw op dit forum. In het kort: Trotse bestuurder van een Fiesta ST2 MK7.5, zou graag foto's willen delen maar dat is op het moment lastig omdat die bij de garage staat 😐 Voor de rest is deze volledig stock op de uitlaat na, hij is voorzien van een Milltek catback non resonated systeem waar ik overigens ook erg blij mee ben! Groeten
×
×
 • Create New...