Jump to content

BasG

Active users
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Bas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

BasG's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Niet echt in de richting maar zal het als optie open houden. Dankje. Heb je persoonlijk ervaring met dit bedrijf aangezien ik op hun site niets tegenkom van expertise in Ford.
 2. Forscan nog niet naar gekeken, laptop heb ik zo nog wel een liggen. De kabel ga ik direct bestellen, dankje! Heb al aardig wat Google zoekresultaten gelezen, kom vaak/veel bij brandstof pomp uit. die staat dan ook op het €1000 to-do lijstje!
 3. Beste, Ik weet dat ik net pas geregistreerd ben maar heb (helaas) toch al jullie mening nodig over een probleem welke nog geen garage opgelost heeft gekregen. Het verhaal: Rij nu ong. 2 jaar een Fiesta mk7.5 (1.25L) uit 2016. Auto heeft altijd netjes gereden totdat laatst de accu kapot ging. Geen probleem uiteraard en is direct door een garage vervangen. Echter na het vervangen gingen alle lampjes en piepjes af bij het proberen te starten van de auto. Startmotor wilde niet eens gaan draaien, dit kreeg de lokale garage niet opgelost omdat de OBD computer niet toereikend was hiervoor. Deze is naar een specialist gebracht en deze heeft het "systeem" gereset, vervolgens 2 weken zonder problemen gereden. Nu heb ik recent dat de auto niet of nauwelijks meer wilt starten, geen lampjes, piepjes of storingscodes deze keer. De Ford Dealer heeft hem uitgelezen en komt geen foutcodes tegen en op hun advies een reiniger in de tank gegooid, helaas zonder verbetering. Vervolgens heeft de dealer er 1 1/2 dag (wat moet je geloven...) allerlei vervangingsonderdelen ingezet om zaken uit te sluiten. ik hoop de lijst nog te krijgen. Echter is het probleem dus vooralsnog niet opgelost. gelukkig alleen het uurloon moeten betalen aangezien ze alle onderdelen van mijn auto ook weer teruggezet hebben. Wanneer de auto wel start loopt deze 2 a 3 seconde even slecht om vervolgens probleemloos 100en KMs te rijden. Zet je de motor af begint het weer van voor af aan. De dealer weet het niet meer en andere garages geven aan dat het mogelijk dagen kan duren voordat het probleem bekend is, nu ben ik eigenlijk in het stadium dat ik er nog €1000 tegenaan wil gooien en anders gaat die tegen opbod weg. Wat is jullie advies hierin, onderdelen preventief vervangen in de hoop dat dit het probleem oplost? zo ja, welke onderdelen mee te beginnen? Niet mee eens? welke route zouden jullie nemen hierin? alvast bedankt voor het lezen en eventueel reageren!
 4. Hoi Allemaal, Ik mag mezelf bezitter noemen van een Fiesta mk7.5 (2016), hiervoor een mk7 gehad. Ik heb mij op dit forum aangemeld omdat ik tegen een probleem aanloop wat ik graag met jullie wil bespreken. ik zal dit dan ook later in een ander topic verder uitleggen. Ik hoop daarnaast ook allerlei leuke (nieuwe) zaken tegen te komen die met de auto mogelijk zijn, denk hierbij aan tuning etc. Tot snel!
×
×
 • Create New...