Jump to content

Ka-ramba

Active users
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ka-ramba

 1. Ik zou het zeker even bij de garage vragen die de dynamo vrvangen heeft.
 2. Ha Patrick, Ik heb wel interesse in je velgen met winterbanden, heb je die nog? Kan ik hiervoor ook de moeren van mijn stalen velgen voor gebruiken? Ik heb intussen andere velgen gekocht, ik hoop dat je er een ander blij mee kan maken. 😉 Grt, Erwin.
 3. Van harte welkom! Zeker met die fraaie collectie.
 4. Direct onder het achterlicht zitten hele kleine nokjes bevestigingspunten, vanaf de hoek van het achterlicht naar beneden gaan al wat lastiger. Daar is de naad zo smal dat er niets tussen te krijgen is,vandaar een tikje vanaf achter op de bumper, easy does it.
 5. Heb een mk7,5 en daar zelf een Brink trekhaak onder gezet, past perfect. Het lastigste was de bumper voorzichtig onder de achterlichten losklikken. Maar met een paar voorzichtigen tikken op de bolle hoek van de bumper, met een beetje spanning erop, best te doen. Voor mij ook een voordeel is dat de trekhaak een échte balk is, de orginele is slechts een gezet stuk ijzeren plaat, nu dus lekker stevig. Kan mij niet voorstellen dat het bij de Titanium anders is wat bevestiging bereft, is volgens mij wat bodemplaat betreft gelijk.
 6. Van wat ik van de Focus weet is dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn, hoe raar ook.
 7. Jazeker, als de potmeters aan je gaspedaal niet goed meer werken weet je ecu en gasklep niet meer goed wat te doen.
 8. Heeft deze geen elektronisch gaspedaal? Daarbij komen precies deze klachten op voor, vervangen gaspedaal is dan meest gelukte oplossing.
 9. Ha! een ocean green op Kattenburg, zal eens naar je zwaaien vanuit een bronskleurige mk7.5.
 10. Lijkt wel op een beetje rottigheid in de contactslot?
 11. Ha Forummers, Super jullie hulp, het is gelukt! Was idd contact aan en de knoppen helemaal onderin gebruiken, eigenlijk logisch als je goed naar de symbooltjes kijkt, maar ongeduldig hè... Had ook volledige reset gedaan zodat oude, niet mijne, telefoons gewist werden. Blij met jullie hulp, Thanks.
 12. Ha Leon, Had ik ook mee zitten prutsen maar weet niet meer of dit met of zonder contact was. Zal morgen nog ff gaan proberen...het zou toch moeten lukken! Houd jullie op de hoogte.
 13. Had trouwens een foto gemaakt maar mijn upload limiet was berijkt...250Kb. Hoop dat dit werk? Thanks trouwens Grumpy91. https://ibb.co/p1PZ68F
 14. Had trouwens een foto gemaakt maar mijn upload limiet was berijkt...250Kb.
 15. Dat is idd handig om te weten ja...😁 maar zelf weet ik ook nog niet welk type. Het is geen Sony, lijkt standaard en heeft sync, maar welke versie? Heb wel bij info gekeken en daar staan alleen versie nummers, niet echt een aanduiding voor mij welke sync.
 16. Hallo forummers, Rij sinds kort een Fiesta style uit 2015, heel wat anders dan m'n vorige Focus1. Nu zit ik met de uitdaging dat ik bepaalde functies niet kan aanklikken zoals telefoon toevoegen. Kom wel in het juiste menu maar kan onder in beeld niets activeren...bv toevoegen of annuleren. Ik doe vast iets fout maar weet niet wat, met of zonder contact, knoppen langer indrukken enzv, krijg het niet gedaan. wie weet de magische truc?
 17. Klopt! Ik jou ook...😁 Ben nu weer Fiesta rijder, had vroegah een MK2 sport, blijven leuke wagens.
 18. Beste Fiesta rijders, Net overgestapt van Focus naar Fiesta. De oude dame van 1999, Focus1, moest maar eens wat kleiner, dus een Fiesta! Is een MK7.5 van 2015 geworden, prima auto, netjes en strak, metallic bruin, gave kleur!
×
×
 • Create New...